Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,506 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прынята. Будзем назіраць. Пакуль не атрымліваецца адтворыць такую памылку ў сябе.
У мяне калісьці падобнае было, калі пашырэнне файла было вялікімі літарамі, капайце ў гэтым накірунку.
Ах так, яшчэ залежыць ад назвы файла: калі там кропкі (акрамя кропкі ў пашырэнні), ды і ўвогуле лівыя сімвалы таксама бывае… А якія менавіта – не зразумець..
Калі дапаможа мая інфа, то вось літаральна толькі што(10:00 па мск, праз SRWare Iron), пры загрузцы файла вагой каля 90КБ, выдае памылку 200.
Адбылося як і казаў раней.., праз пару-тройку гадзін нібы ўсё само загрузілася і працягвае працаваць у штатным рэжыме)
паглядзіце вось тут 🔗 – ці няма ў вас лімітаў на аб’ём і колькасць ўкладанняў.
Толькі што адзін файл спакойна загрузіўся ў ветку “Фейлы”,другі файл у ветку “Выигрышные скриншоты” зноў паказаў памылку 200.
Можа менавіта з гэтай веткай “Выигрышные скриншоты” і звязана праблема?
Я, паходу, чытэр) у мяне аднаго такая фігня??
Так))) вы – чытер. Разам з @urbanjungle 😁😁😁
))) ну фух галоўнае што не адзін)))
толькі ў мяне ці ў усіх зніклі стрэлкі уверх/уніз для пракруткі старонкі?
у мяне даўно знікла пракрутка старонкі – націснеш уніз і старонка ўніз
Хутка адновім. Пакуль карыстайцеся Пейдж Ап Пейдж Даун. Ці Хом і Энд. Ну або мышкай.
Яшчэ можна заціснуць ролік на мышы і вадзіць мышку уверх або ўніз.
Заёбалі гэтыя багфіксы, у мяне пастаянныя конекты, даводзіцца перазагружаць рэсурс.
Соры, драбязь канешне, але ў мяне ўжо другі дзень як знікла аватарка з панэлі карыстальніка…
І да таго ж, дзе‑то ўжо тыдзень не адразу атрымліваецца што‑небудзь напісаць у ветках, толькі праз нейкі час (5-10 мін)
Спадзяюся на разуменне 🙂
Вы не забыли пра стрэлку ўніз выпадкова?🤐 ня зручна аднак без яе
Соры, гэта толькі ў мяне так ці не? З Новага года …захоўваецца толькі лагін, а пароль прыходзіцца ўвесь час уводзіць. 😎
Прашу “пардону”, здарыўся нейкі жахлівы збой сістэмы налічэння коінаў…
Ну хоць раз у жыцці адчуў сябе ну проста мультимультимультимільярдэрам, “пафартанула” так “пафартанула” 😎
Бомба… 🤯🥳🤑
Не, ну гэта бан.
Ах… ах… ах як хочацца ведаць за што менавіта такі нечаканы і “тлусты бан”
А за што знялі поінты, можна даведацца? Ці гэта збой праграмы, ці ў мяне збой?
Праблема з правільным выкладаннем скрыншотаў на форуме. Паглядзіце маю тэму як прыклад, скрыншоты размешчаны знізу ўверх. Прашу вырашыць гэтае пытанне, бо гэта можа сфармаваць няправільнае ўспрыманне якога-небудзь паста або тэмы.
🔗
Паказвае, што я з Афрыканскай Рэспублікі Зімбабвэ) впном не карыстаюся на форуме.
Вось ты які, зімбабвеец 😁😂🤣
Спадзяюся, дапамогуць вырашыць праблему)))
Заўважыў ужо некалькі разоў – не адлюстроўваецца ў апавяшчэннях рэакцыя некаторых карыстальнікаў, т. е. хто-небудзь лайкнуў у той ці іншай тэме, у тым ці іншым паведамленні, а гэта не адлюстравалася ў апавяшчэннях, бы як нічога страшнага, але такое бывае…