Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,494 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 Скапіруйце, калі ласка, тое, на што вы націскаеце, і дашліце нам. Пішуць, што пераход працуе карэктна.
@natakaya … Зразумеў, але зараз гэта скапіяваць немагчыма, пасля “націску” апавяшчэнне знікае. А націскаў на апавяшчэнне праз значок “званочак” у правым верхнім куце акна нашага сайта.
PS. Наступным разам буду рабіць скрыншот перад тым, як перайсці…
Дамен .bet даўно не працуе, прыблізна 3 гадзіны, напэўна. Працюе састарэлы .su.
Чаму нельга каментаваць фразы іншых удзельнікаў форума праз мабільны інтэрнэт, а можна толькі праз wi-fi?
@godweles888 чаму нельга 🚫?!!:)))) усё нармальна каментуецца па-за домам, колькі разоў я каментаваў… Што ты зноў блытаеш! Калі, вядома, ніякіх навінак не ўвялі, вось-вось літаральна нядаўна!
Я вось націснуў тваю фразу “пакінуць каментар” – у мяне не атрымалася, менавіта з мабільнага інтэрнэту 4G не выходзіць…
@gans2115, у ўсіх розныя праблемы, вось у цябе ў чаце ніяк не пішацца, нейкія праблемы ў 4LUCK у апошні час
@brabrobrob ну магчыма. 🤔
у мяне са цяжкасцямі, здаецца, пачало пісацца, толькі з пэўнага дамена і В@Н ➕
@godweles888 паспрабуй ачысціць кэш, ды карыстайся 4LUCK з дамена, які заканчваецца .bet, ну і Винни адпаведна. Магчыма, нешта памяняецца. 🤷♂️
@gans2115 чысціў кэш і ўсё, што толькі можна, рабіў(((
Раздзел з адсочваемымі таварамі забагавіўся. Замест 12 паказвае толькі першы.
Я таксама ў краме бачыў, што тавары раскладзены не па парадку. Ледзь знайшоў патрэбныя
@alexander7 Добры дзень! Дзякуй, перадала інфармацыю на праверку
@godweles888
Добры дзень! Магчыма, праблема звязана з перапынковай працай мабільнага інтэрнэту. Праверылі! Адказ на цытату працуе карэктна.
Чаму асноўны дамен (bet) працуе з перабоямі?
@brabrobrob
Добры дзень! Сёння перабояў у працы дамена bet не назіралася. Спробуйце абнавіць старонку або змяніць в@н
@brabrobrob быў момант, але літаральна 5 хвілін, не больш. Я толькі адзін раз у яго патрапляў. Можа, ў мяне, вядома, нешта з КВН і таму 🤷♂️
@godweles888 вось так заходзьце і ўсё будзе па парадку:
Вы, напэўна, вось так заходзіце, і таму не па парадку ці нешта не знаходзіце.
Як бы дзіўна, паспрабаваў змяніць тэкст паста (арф. памылкі), які быў напісаны менш як гадзіну “назад”, пазначыў прычыну… Але зменаў не адбылося, спасылка ніжэй
/forums/topic/48340-vashe-mnenie-ob-igre-v-ruletku-layv-kazino/page/85/
@thee4 Увайшоў у апавяшчэнні праз калокольчык і “тыкнуў” на…
А пераход адбыўся зусім у іншую ветку(БК LeonBet акции, турниры, подарки), там акрамя KASPER 447, па-мойму, і ніхто не пісаў)
Буквальна хвілін “дзесяць”, як напісаў нармальны і па аб’ёме, і па сутнасці пост у блогу, “лайкнуў” і яго адразу апублікавалі…
/blogs/the-dog-house-multihold-kak-obychno/
Але ніякіх нарахаванняў так і не ўбачыў? (
@thee4 Вітаю! Нарахавана
Спадзяваўся што гэта была сістэмная памылка, якую выпраўілі, але яна павтарылася… Напісаў пост у тэме “Вашае меркаванне аб гульні ў рулетку”, яго апублікавалі, але нарахаванняў не адбылося, хаця прайшло больш за 40 хв?
/forums/topic/48340-vashe-mnenie-ob-igre-v-ruletku-layv-kazino/page/87/#post-1154947
Тэма “з апавяшчэннем” паўтарылася.
Дакладней, прыйшло апавяшчэнне пра рэакцыю форумчаніна на мой пост у блогу “Пустыя фрыспіны”
/blogs/pustye-frispiny/#comment-546163
Пры націсканні на гэта апавяшчэнне мяне перакінула не ў блог, пазначаны вышэй, а ў тэму “Абмеркаванне бонус-кодаў і бонусаў у казіно”
/forums/topic/29143-obsuzhdenie-bonus-kodov-i-bonusov-v-kazino/page/253/#post-546163