Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,925 Адказаў
|
120,509 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хай, адмiны, падкажыце, чаму ў блогах не магу прымацаваць больш як адзін скрыншот, у іншых атрымліваецца і два, і больш?!.. Пішу з камп’ютара)
@thee4
Добры дзень! Хутчэй за ўсё вы дадаеце галоўнае выява артыкула.
Каб дадаць у блог некалькі скрыншотаў, карыстайцеся кнопкай «Дадаць медыяфайл».
Толькі ў мяне форум без вінегрэта не працуе? Незалежна ад браўзера і тыпу інтэрнэту (вай-фай/мабільнага)
@brabrobrob
У мяне таксама, але хоць апавяшчэнні (адказы) запрацавалі.
@brabrobrob Я таксама, без яго не заходзіць.
@reddog123, сумна, трэба выпраўляць..
@brabrobrob
Тое ж самае, толькі з вінні запрацавала. І іншыя дамены не адкрываюцца.
Колькі дзён таму прыйшло апавяшчэнне, што мяне нехта цытаваў, і зноў памерлі апавяшчэнні)
Ніколі не было, і вось зноў…)
Не мог зайсці ў свой акк, увёў усё правільна і логін, і пароль, ну капчу … МСК 16 37.
Потым усё ж зайшоў хвілін праз дзесяць, напісаў і пры пераходзе на іншую старонку мяне цяпер выкінула з акка(
У мяне, калі ў тэме мне адказалі, не прыходзіць апавяшчэнне – раней усё было добра.
@oktan Так, з апавяшчэннямі бяда, то прыходзяць, то не. І без “вінегрэта” так і не заходзіць на сайт.
@thee4 вось гэты пароль ) надзейны як швейцарскія гадзіны) па-мойму Пентагон узламаць прасцей))
па тэме таксама без КВН-а ўжо як 5-6 дзён нельга ўвайсці на форум, прычым па розных спасылках і .bet і .su
@pokerface Гэта так…
Ніколі не падабаліся адназначна трапныя паролі, яны павінны быць больш закручаныя, што ці).
А тое, што ёсць праблема з уваходам у свой акк і што часам цябе выкідвае, спадзяюся, адміністратары пра гэта памятаюць і зрабяць як трэба…
У мяне тут пытанне іншага плана?
Ужо другі месяц запар не ўлічваецца прагрэс за прызавыя месцы (скажам, у сакавіку) у наступным месяцы (красавіку) у табліцы лідэраў… Тым больш, што коины паступілі на рахунак (пасля актывацыі прызавога купона), значыць яны павінны быць адлюстраваныя і ў табліцы лідэраў, так?
А чаму гэта не так?!
Раней яны ўлічваліся (два месяцы таму) і гэта факт, трэба ж быць паслядоўнымі, а то ўзнікаюць розныя незразумеласці.
Паважаныя адміны, у вас ёсць разумнае тлумачэнне для гэтых двайных стандартаў?!…
@thee4 Вітаю!
Табліца лідараў улічвае толькі размешчаны кантэнт і атрыманыя/аддадзеныя рэакцыі. Любыя віды бонусаў не ўлічваюцца
@natakaya Ну так, зараз пару месяцаў як так і дзейнічае, а раней было па-іншаму… У гэтым і было пытанне!
Як гэта разумець?!
Звычайнаму чэлу прыняць такі “авангардизм” вельмі цяжка!
Трэба было вылажыць табліцу лідараў за сакавік як фінальную за красавік, НЯМА слоў(((
З галоўнай старонкі, калі заходзіш у раздзел Пытанні-адказы, то з’яўляецца пустая старонка.
Калі ў той жа раздзел заходзіш праз меню (праз тры палоскі), яна адкрываецца і працуе нармальна.
@thee4 Прывітанне! Красавік скончыўся, і аўтаматычна была сфарміраваная табліца пераможцаў за гэты месяц. Вынікі будуць апублікаваныя 10 мая. Наступная табліца фарміруецца ўжо за май, так адбываецца кожны месяц. Удакладніце, калі ласка, што менавіта выклікае пытанні?
@hgsdtv Здравствуйте! Дзякуй за інфармацыю, перадала на выпраўленне.
@natakaya Прывітанне, у мяне яна таксама кажа, што красавік скончыўся, а замест табліцы лідараў (ТЛ) за красавік з’явілася ТЛ за сакавік… На скрыншоце ж відаць і будзе відаць 10 траўня, калі з’явяцца афіцыйныя вынікі за красавік)
@thee4 На дадзены момант табліца пераможцаў адлюстроўвае вынікі за красавік (глядзіце скрыншот). Канчатковыя вынікі будуць апублікаваныя 10 мая.
@natakaya У мяне такое адчуванне, што мы пра рознае гаворым, “мая” – пра “круглую”, а вы мне пра “зялёную”).
Той скрын быў зроблены 1 мая, а там замест папярэдняй табліцы за красавік красавалася табліца лідараў за сакавік, вось пра што кажу. Паглядзіце пліз скрыншот паста #2867
Тут прыйшло апавяшчэнне за рэакцыю ў тэме Пытанне – Адказ (Баг правайдэра Amatic, ці існуе RTP ?), спасылка на FAQ:
/faq/bag-provaydera-amatik-suschestvuet-li-rtp/.
“Клікаючы”, трэба ж паглядзець што за рэакцыя, а мяне перакідвае ўвогуле ў іншую тэму “БК LeonBet акцыі, турніры, падарункі”)
/forums/topic/29139-bk-leonbet-akcii-turniry-podarki/page/37/#post-539488
@thee4 Дзякуй. Перадала ў працу.