Выпраўленні памылак на сайце/форуме
Прапановы па паляпшэнні
|
18 June 2015
ад
IvanPronin
|
2,922 Адказу
|
120,115 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4 Работа па водгуках адноўлена. Як і раней, водгукі публікуюцца не адразу, яны праходзяць папярэднюю праверку мадэратарам. Пасля праверкі накапліваюцца Coins.
Зноў лагі з гэтым паведамленнем на званок, кідзе не туды, куды трэба, ужо задолбала😏
За хвілін 20 мяне выкідвала разоў чатыры з ака, гэта “непрыемна”, асабліва калі набіраеш пасты па некалькі разоў.
У мяне даўно не выкідвае, можа, былі выключна разовыя якія-небудзь, хоць я ўжо і не памятаю. Відавочна, праблема гэта індывідуальная ўсё ж такі…
@gans2115 Так, у мяне даўно такога не было і вось зноў… Спадзяюся, што праз некалькі гадзін, быццам бы нармальна стала, але тады хацелася “разрываць і метаць”)
@thee4 бывае выкідвае з акаўнта, але не часта. За гэты тыдзень разоў 4 выкінула, а так усё роўна. 👍
@sinaloa таксама выкідвае. Ну гэта не так страшна. Цытаванне стала глючыць, як увялі ІІ мадэратара
З тэлефона бывае, калі пішаш, адкрываецца акно большае, дзе алфавіт, і не зачыняецца. Прымаецца перазагружаць старонку. Можа, у мяне так.
З цытаваннем нейкага гемару стаў пасля абнаўлення, нейкую кашу збірае і ўсё лепіць у адно…
@nikolay_ ёсць такое) не прывычна пакуль, але думаю хутка пафіксяць) малайцы наогул, што чымсьці займаюцца ў бок развіцця форума)
Падкажыце, калі ласка, прыкладныя тэрміны, на працягу якіх баг з адказамі будзе выпраўлены. Сапраўды, адзін з самых нязручных на форуме.
@brabrobrob ужо, напэўна, толькі ў панядзелак адказаць, выходныя ж, а так так, згодзен, нязручна размаўляць, цытаваць..
У мяне бывае, старонка не абнаўляецца.
@gans2115 я як толькі гэта напісала на днях, учора дакладней, і панеслася:))) раз 5 перазаходзіла…
@gans2115 не пісала на днях)))
Прывітанне, сябра 🤝
Піша чалавек мне ў асабістых паведамленнях, і я яму нават адно паведамленне ў адказ не магу напісаць, ✍️ дакладней адправіць!
Паважаная адміністрацыя, нават аднаго паведамлення не магу напісаць у асабістых паведамленнях!
@gans2115 Ды і не кажы…, усё калісьці здараецца ўпершыню. Магчыма, “тэма выкідвання” – заразная, ты гэта прабач, калі што).
@gans2115 учора таксама пару разаў разлогініла, “выкідвала” ) з форума.
такое ж было ўчора, старонка не абнаўлялася доўгі час, пасля чаго выкінула, а потым наогул доўгі час не дало зайсці на сайт
@gans2115, з Віні таксама не працуе?
Нейкі баг на сайце, пустыя паведамленні.
Ага адказаў парню, а там толькі яго нік)
@mejlnik, паходу новыя багі з’явіліся на форуме
У некаторых карыстальнікаў пры адказе на паведамленне тэкст не адлюстроўваецца, толькі пазнака чалавека. Новы баг на форуме, відаць.