Выплаты ў слотах.
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
11 April 2020
ад
Pixar
|
18 Адказаў
|
1,554 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне.
У мяне паранойя ці хтосьці заўважыў, што за апошні год у ўсіх казіно аддача прыкметна паменшылася?
За год у мяне не было зусім ніводнага вываду. І справа не ў тым, што сам вінаваты, што не выводзіў – а выводзіць проста няма чаго. Бонусы ў слотах сталі выпадаць значна радзей. Напрыклад бук оф дед, іммортал романс, вікторыус. Пра дываны я ўвогуле маўчу – мала таго што дэнамінацыю замарозілі на 0,5, дык яшчэ і можна за 60 спінаў не ўбачыць ніводнай кані. І ўвогуле выпадзенне выйгрышных камбінацый стала прыкметна радзей. Зараз 0 супадзенняў за 15-20 спінаў – звычайная справа.
Хто што думае па гэтым пытанні?
Я думаю, табе трэба завязваць. Наяўныя ўсе прыкметы першаснай лудаманіі. Ты, відаць, вырашыў, што калі ўліў грошай, то павінна вярнуць. У анлайне так не працуе. Гэта калі параўноўваеш з гульнёй на зямлі. Спыніся, пакуль не позна. Гэта мой савет. Следаваць ці не – тваё права.
Пачнём з таго, што я гуляю ўжо вельмі даўно. І я ведаю, як гэта працуе. І я параўноўваю, як за апошні год гуляюць слоты з тым, як яны гулялі 1,5 года назад.
1,5 года гэта доўга ? Ну, ладна. Ты, напэўна, правы.
Адкуль такія высновы? І геймбукерс спачатку – выдатнае завядзенне было, але, на жаль, яны зачынілі доступ гульцоў з Расіі.
Такія высновы з твайго паста.
Якіясьці няправільныя высновы. Я ўсяго толькі “кантрольную кропку” для параўнання даў. А Вы сваю фантазію вырашылі падключыць.
Я правільна зразумеў ? Апошнія паўтара года аўтаматы не даюць, а да гэтага давалі ?
Гэта залежыць толькі ад цябе, калі зайшоў па чуйцы на той слот, то злавіш, калі не – на жаль (і 2) гэта ад правайдара залежыць! Напрыклад раней нетент і аматик мікра іншы раз, зараз гуляе пуш гейминг і прагматык, рэдка ў нетенце цяпер злавіць што-небудзь, сам сліваў 6к у нетенце па стаўцы 20 руб, і 1-2 бонуса іншы раз лавіў, але і яны пустыя, у наступны раз паспрабуй у пуш геймінгу. Сам толькі пуш гуляю і вывожу норма!
Дзе я такое пісаў? Зноў вашы фантазіі. Вучыцеся, калі ласка, асэнсоўваць прачытаную інфармацыю.
Калі вам няма чаго сказаць па справе – лепей маўчыце.
Вы ж у шапцы ўказваеце, маўляў, выкажыце сваю пазіцыю. Я выказаў. Яна не супадае з вашай. Значыць няправільная?
І так. ІМХО. У вас паранойя. 😎
імха, паранойя – калі не гуляць у адныя і тыя ж слоты, значыць іх проста трэба памяняць на іншыя.
Аддача як была гоў*а так яна і засталася гоў*ам
Што тычыцца book of dead ,я таксама заўважыў ён з восені мінулага года перастаў гуляць..
Раней з 100-200 руб лёгка можна было раскруціць баланс да 5000 і зняць гэта, гуляючы ў дзеда, а цяпер бонускі зусім пустыя..
А астатняе быццам як звычайна асе гуляе +- -+ +- і т.д
Нармальна слоты гуляюць. Як і заўсёды гулялі. Ні горш, ні лепш.
Так!!! Аўтаматы сталі вельмі дрэнна кідаць, я паглядзела вывады за лета 2019 і цяпер вялізны мінус.
Не ведаю, мне чамусьці смешна. А сур’ёзна магу толькі сказаць, што, мабыць, крызіс. Не засмучайся, не шанцуе ў гульні – пашанцуе ў каханні. Зрабі высновы гэтак жа, як у гульні, і ўбачыш, што ў каханні шанцаў і аддача больш :).
магчыма, планка занадта высокая, ды ці сапраўды не было выйгрышаў на х2 ад дэпазіту…
PS. Скажу за сябе, што мінулы год па слотах быў даволі ўдалым… Некалькі разоў з халявных 10ФС падняў больш за 4К і пару разоў па штуцы, З 300 рублёў дэпазіту злавіў у ДоА камбінацыю з 5 скатэраў – гэта яшчэ больш за 10К і аднойчы з пяцісоткі, пераскакуючы па розных слотах, дацягнуўся да 10К. Год на год не прыходзіцца) З сотні рабіў х5 і некалькі разоў больш за х10. Так што ў мінулым годзе па слотах апынуўся ў нядрэнным плюсе. )