Выігрывай з VodkaBet у розыгрышы на 800 USD!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
2 чэрвеня 2025 г.
ад
NataKaya
|
155 Адказаў
|
3,699 Праглядаў
|
16 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood пакуль не вельмі прывык, канешне, але напэўна так лепш.
@gans2115 Нічога сабе! Атрымліваецца, у многіх сон пакутуе! Я моцна пакутую звычайна. Бессань, кашмары, мацнейшая трывога..
Так, кароча!
Латест, я актыўны ўдзельнік, заліў на Водке даволі шмат, чакаю прыз!!! Я ўвогуле не разумею, як перамагчы, дзе рэгіцца, і што зрабіць, каб вы мне крутанулі?!
Кажуць, калі на Латесте зрабіць больш аккаў, ну ёсць тут людзі…, шансы павялічваюцца?!
@inkgra84 тут як і ў казіно мульты забароненыя, табе проста забаняць акі і прыз не атрымаеш, калі выйграеш
@inkgra84 што шмат заліў, гэта сугуба твае праблемы. За цябе ніхто дэпазіты не рабіў. Мульты – гэта дрэнна.
@gans2115 шмат ботаў адсеклі – гэта ўжо плюс.
Папярэднія пераможцы:
• Evi1Queen
• WWW420XE
• chag
• LudicShine187
Завершаны разыгрыш – (глядзець пераможцаў)
– Білет на новы розыгрыш
@gans2115 таксама самае пакуль не прывык, з часам прывыкнем, як RoBiNgOoD напісаў мульты адсеяліся, ды і лішні прыемны ) нагода будзе залогініцца, зайсці на форум + навічкам праяўляць актыўнасць і гасцям форума стаць часткай яго .
Падкажыце а пры якой рэгістрацыі трэба было код уводзіць не магу зразумець?Спачатку пры рэгістрацыі ў самім казіно што ці?
@yaaman8327
як я зразумеў изначально пры рэге
@robingood.Канечне шмат )Там па 350-400 чалавек удзельнічалі)а тут 160-180 )
@yaaman8327 як я разумею – так, каб дакладна праверыць можаш зайсці ў бонусы і там у самым канцы павінна быць такое
@akop591 да увогуле цудоўна стала, у тэлеграме глядзіш на гэтыя акаўнты і страшна становіцца
Дзякуй, дарэчы, за розыгрышы, было вельмі прыемна зняць 7к смачных рублёў
Усім удачы )) можа мне пашчасціць хоць раз 😁
@ludicshine187 і што дзіўна ў тг выйгрывалі адныя і тыя ж асобы)по2,3,5 раз)
@ludicshine187 А ўсё зразумеў,дзякуй за адказ.Я пралятаю тады ((
Колькі гадоў на сайце зарэганая, упершыню вырашыла паўдзельнічаць і выйграла! Дзякуй, Латест!!!!! ❤❤❤
@tatianka84 пашанцавала)а вось нам не хоча😄фортуна ўсміхнуцца
@robingood , абавязкова ўсміхнецца!
@robingood.Мільён адсоткаў.Там удзельнікаў было па 300-350 чалавек.А тут максімум бачыў 160 чалавек пакуль што .)
@akop591 усё роўна не заходзіць
@robingood.Ну ведаеш, я таксама даўно не выйграваў ) і вось пару тыдняў таму і ў джеттоне, і ў 1х слоте выйграў, і ў месячным забраў у джеттоне
@akop591 не флудзь, перастань. Прыціхні ўжо.
Папярэднія пераможцы:
• YaaMaN8327
• Tatianka84
• jeka2151_1
• Zanuda18
Завершаны розыгрыш – (гл. пераможцаў)
Старт: 05.11.2025 07:01 (UTC)
Завяршэнне: 06.11.2025 06:00 (UTC)