Выграў 62 000 р са стаўкі 90 р
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
21 ліпеня 2020 г.
ад
zakitko
|
26 Адказаў
|
1,268 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім, шмат радасці! нарэшце выйграў крупную суму)
рашыў падзяліцца з усімі відэа пра занос
P.S. я яшчэ навічок, не судзіце строга)
не ведаў, як будзе аформлена відэа, паказваецца карцінкай, але яна клікабельная, вядзе на маё відэа)
Віншую! Не гуляй, лепш выведзі. Падаецца, гэта казіно пазіцыянуе сябе як казіно без лімітаў з імгненнымі выплатамі і без верыфікацыі. Адпішы, калі выведуць
Якая мілая муть))))!!!!
Такія казіно небяспечныя для навічкоў)))
Дзе навічкі знаходзяць такія сметнікі?
А “моя” парадуецца за путны выйгрыш, галоўнае цяпер дачакацца вываду і зрабіць сабе падарунак на памяць.😉 І памятаць, што так будзе не заўсёды… 😎
PS. Хацеў убачыць гэты занос па-большаму, шкада не атрымліваецца, ды і пераход на відэа не працуе)
Па мне дак больш падобна на рэкламу казіно.Як часта людзі заходзяць у слот і пачынаюць запіс відэа?Я асабіста пачынаю запісваць відэа толькі калі злавіў занос.
праз впн працуе,мэйл для Украіны табу
Калі нават гэта праўда))) усё роўна сметнік))))))))) (шкода ад такіх заносаў больш, чым карысць)))) ну 10 гадоў таму, можна было ў такое ўляпіцца і паіграць.
Навапрыбывалец піша відосы. Рэгіцца на форумах, выкладвае відосы. Рады чаго???? Падзяліцца благаслаўленнем???? яшчэ ў яго пасты будуць?? І праз колькі ён знікне?
P.S я таксама за яго рады))) колькі дэпніш у Дон?
А раптам выедуць 🙂 .
Роблю дэпсы для знаёмства не больш за 300 або 500, але калі там не патрабуюць сэлфі і ўсю гэтую лябуду – гэта першае… У мяне ёсць некалькі казіно, дзе гуляю на свае, і Дон туды не ўваходзіць)
А другое, ну а тое што навічок круціць барабаны па 90р, мой такі нават зараз не робіць… Пару раз было, але вынік быў нулявы.
І я пра гэта, рады ))), Але дэпіць не буду. Бездэп і ўблок.
Дзякуй усім за віншаванні)
GreatRus, так, вывёў, усё нармальна.
Zigzag, выпадкова ў тэлеграме знайшоў.
Serega_stream, ну, напрыклад, я іншы раз запісваю, можа пашанцуе, будзе чым пахваліцца. Тым больш гэта зусім не складана )
Вольнаму воля…) Ну а тое, што “наворэг” зайшоў і выклаў пераможны скрын, гэта нармальна…
А будзе ён на форуме далей ці не, гэта яго справа… Бо кожны вольны ў сваім выбары…😎
Нагадвае сапраўдную рэкламу сметніцы
Папярэджваю ўсіх гульцоў
Гэтае казіно – скам з падробленым софтам і не сапраўднай, фэйкавай ліцэнзіяй!
Увогуле табе кажу зусім пра іншае. Пакуль друкаваў Ленін УСЁ напісаў)))) Дадаць няма чаго
Калі не казка ці рэклама, то пакажаш паступленні выйгрышу на плацежную сістэму?
…Тое, што ёсць казіно і без ліцэнзіі і на ўласным софце, але больш за дзесяць гадоў функцыянуюць… І плацяць гульцам і гэта ўсё праходзіць без верифікацыі і ўсякай лухты з селфі… Хоць на гэтым рэсурсе яно не ў пашане)
Вы, хлопцы, вочы ўжо расплюшце – гэта ж звычайная рэкламная помыйка, я нават упэўнены, што гэта адзін з працаўнікоў гэтай шарагі!
Па-першае, у яго пасля кожнага пракруту паўторы!
Па-другое, супадзенні пастаянныя, што кажа пра тое, што аддачу выставілі на 200% і больш.
Па-трэцяе, чалавек прыйшоў на форум толькі для таго, каб лапшу на вушы людзям павесіць!
Па-чацвёртае, казіно з сямейства пукановых.
Кароче, чувак, які вылажыў рэкламны ролік – валі ка ты на працу за станок і не дурэ людзей, нічога табе тут рабіць, валі па-добраму!!!!!!!
Уласніку самому нескладана гэта зрабіць: зняць са рахунку і перавесці на рахунак – яго скрыншот пра плацяжку ні пра што не скажа!
Паглядзіце, што слот малюе праз раз і зразумееце, што гэта лухта.
Ведаю, як усё робіцца, хацеў паглядзець рэакцыю тс, а ты ўзяў і спаліў 🙂 . Я сам магу намаляваць у любым пс любую суму паступлення адкуль заўгодна, хоць з таго свету.
Шапіта ёмае)))
Згодзен. Там па сутнасці і маляваць нічога не трэба. Праз код усё робіцца )
Ну так… Там, дзе “іх” вучыліся, там “нашыя” вядома выкладалі…)
Абсалютна дакладна робіцца праз код і шмат мазгоў не трэба.
без розніцы праз код рабіць ці маляваць тут трэба глядзець больш на тое, што чалавек прыйшоў толькі і адразу пахваліцца, «давай-да», і па гульні трэба глядзець, што на кожным ходу малюе – што гэта малаверагодна.