Выдаткі расіян у букмекераў
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
18 February, 16:39
ад
Misha55
|
24 Адказу
|
204 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Расіяне трацяць у букмэйнтараў каля 2 трлн рублёў у год, – намеснік міністра фінансаў Чэбескоў.
Па яго словах, аб’ём сродкаў у нелегальных анлайн-казіно можа быць яшчэ вышэй. Мінфін ацэньвае, што легальны рынак букмэйнтараў «абелены» прыкладна на 90%.
цікавым словам ён замяніў слова “прайграюць”, па-мойму траціць можна толькі ў крамах і г.д., калі 100% атрымліваеш тавар або паслугу ўзамен грошай
@babay29
Мяне больш зацікавіла пытанне, колькі ж “трацяць” у ценявых казіно)
Калі афіцыйна ў “белых” спускаюць 2 трлн.
Медыя ад удзельніка
@misha55 можа, усё ўбачым легальныя анлайн-казіно…
@md1nosaur ужо быццам Винлайн плануе адкрыць першае легальнае казіно ў РФ
@md1nosaur
Ды нічога там добрага не будзе. Хто радуецца і чакае “нашых” казіно, вельмі моцна пашкадуе.
Ужо бачу, як будуць ныць, маўляў, як жа класна было ў сённяшніх казіно) Такое ныканне заўсёды было і будзе, як цяпер пішуць, што ў 22-м годзе ў казіно гулялі лепш. Кожны год гэта пішуць, што раней было лепш)
@misha55наша казіно)) гэта як руская рулетка
@misha55 сто працэнтаў так і будзе ))
@gryund дзе шанец 0.01%)))
@md1nosaur не толькі расіяне трацяць 2 млрд рублёў, усе астатнія таксама, проста лудаманія ахапіла ўвесь свет
Буки абсалютнае зло, не больш і не менш.
@misha55 туфта, гэта не можа быць, бюджэт Расіі 40 трлн…
@booosteeer менавіта ў бк я прайграў больш, чым у слотах за 12 гадоў
@godweles888 так, мая гісторыя не лепшая
@godweles888 я таксама 🙁 І што горш – казіно ці стаўкі, незразумела…
@godweles888 такая ж гісторыя. Зліта каля 2 млн.
Я заблакіраваўся прыкладна год у цуписных памойках і больш туды не дэпаю на гэтыя стаўкі з заманухамі
Спачатку фрыбеты нават пасылалі па 5-10к у фонбете, потым перасталі
гэта тыпа 2 трлн у азартных зонах. махлярам, канешне, менш аддаюць, ёсць куды стриміцца ()(
@dobronx Букам у РФ проста падаткi паднялi, вось i ўся гісторыя. Цяпер такой салодкай прыманкі для лудзікаў і халявы не будзе, альбо нешта новае прыдумаюць, як заманiць дэпазiты)
@luda010676
А пры чым тут бюджэт краіны і асабістыя выдаткі расіян?
У расіян толькі ў зберажэннях (уклады ў банкі) 70 трлн.
Гемблінг заўсёды можа з’есці кучу грошай, калі зусім не ўмееш сябе кантраляваць, гэта не навіна)