Вярнуўся ў гульню
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
21 October 2025
ад
Valerich
|
576 Адказаў
|
8,357 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прайшоў другі дзень.
Другі дзень прайшоў вясёла. Сустрэліся з таварышам, сыгралі ў більярд да зачынення, а потым у караоке і да раніцы.
Блін, здароўя не хапае.
Ідзе трэці дзень!
@valerich
гэта па тыпу колькі не гуляеш у казіно, а як праводзіш час.
@kalendula А яшчэ больш пра думкі, якія наведваюць у гэты час.
Па сутнасці можна і не працягваць. Таму што заўсёды наведваюць думкі: А не депнуць? А не пагуляць?
Ніякіх альтэрнатываў. Нічога новага.
@valerich
шукаеш адчуванне адрэналіну ці эмоцый у гульні, паўторны выйгрыш, выбітая бонуска, гэта як алкаголь, не п’еш, але піва бахнуў.
@kalendula Як і ўсе лудзікі… як і ўсе.
Прайшоў дзень трэці.
Думак пра гульню менш. Таму што будаваў планы на працу.
Ідзе дзень чацвёрты, як быццам зусім пафіг на гульню, практычна не думаў пра яе!
Чацвёрты дзень прайшоў.
Сёння добра папрацаваў – можна і пагуляць вечарам.
Я пакуль што не гуляю, бо заўважыў, што ў гэты час года кожны год не гуляюць. Вярнуся, напэўна, толькі ў сакавіку або красавіку. Нават спрабаваць не хочацца. Гляджу, як стримеры вельмі часта зліваюць.
@dazzleme Дарэчы, так. Цікавае супадзенне. У мяне ў канцы восені – пачатку зімы прыбыткі пераважна былі. 😉
@kalendula.Так гуляць кожны дзень хочацца,як і есці,гэта хвароба
А калі так…
Не граў 4 дні. На 5-ы гуляеш. Потым не гуляеш 8 дзён. На 9-ы гуляеш. Потым не гуляеш 16 дзён. Такім чынам павялічваеш час, калі не гуляеш.
Калі і сыграў на якімсьці этапе, то неабходна не гуляць такую ж колькасць дзён, як на папярэднім.
Цяжка?
@valerich так, любую шкодную звычку цяжка кінуць, я самы доўгі час не гуляў у казік ці ў бетку, напэўна месяц, сама павінна надакучыць, як мне здаецца
@korzhik5665 Усё магчыма. Але індывідуальна.
Прайшоў пяты дзень.
Так і не сыграў. Таму што ў нейкі момант стала лянота.
Дэпай, пераводзь, дэпазіць.
Сядзець тыкаць спін.
Неее… Лепш паспаць. 😉
@valerich
Падаецца, людзі так вядуць свой дзённік – планаваць на доўга і так рабіць нататкі?
@krisbraun Магу рэзка спыніць. Не прынцыпова. 😉
@valerich тигр, мне б такую вытрымку)
@krisbraun можа так прасцей кінуць гуляць, запісваючы нататкі)
@harperwhite Я б параіў не верыць лудаману.
Напэўна буду гуляць. Проста не так моцна, як раней.
@j-hen Я разумею свае магчымасці. У мяне як такой мэты няма кінуць гульню.
Проста думаю, што можа калі не кінуць гуляць, дык хаця б навучыцца кантраляваць.
@valerich жадаю поспеху ў гэтай няпростай справе, спадзяюся, у цябе атрымаецца))
@valerich хочацца верыць, што хоць у каго-небудзь з’явіцца вытрымка, такіх мала
Тыдзень не гуляў.
Пагуляю зараз пасля працоўнага дня для душэўнага расслабону і можна не гуляць яшчэ нейкі час.
180 баксаў хопіць.
@valerich
Вядзі, можа дапаможа ад лудкі)
@j-hen
Можа і з форуму падтрымаюць, але ўсё пачынаецца з галавы)
@krisbraun На самой справе, калі і кідаць, то дакладна нельга сядзець тут на форуме.
Я гэта разумею і таму стаіць задача проста кантраляваць сябе.