Вярнуўся ў гульню
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
21 October 2025
ад
Valerich
|
577 Адказаў
|
8,659 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім пламенны прывітанне!
Тыдзень не гуляў. Ну ііі… Усё нарм.
Няма той цягі патраціць грошы.
Думаю яшчэ тыдзіначку не гуляць і 12-га ад сілы на баксікаў 200 пагуляць і есцес-ссссна выйграць.
@valerich
Прывітанне, я думаў чарговы скрын з дуэль))
@valerich чакаем скрыны з ноліміта🤣
@pirer644 не менш за х1к 👍🤞
@pokerface з рук пажадана🤣
@pirer644 так ён не купляе мабыць,і так з рукі лавіць.
@pirer644 Бачыў твой занос. Кажу людзям – кажу, што Ноліміт гэта ТОП, а яны ўсё ў прагматыкі всякія лазяць.
@valerich не кажы,прагмат ужо бесіць,но каб гуляць Нолимит павінен быць норм баланс,а з 5-10к там гуляць такое сабе)з’есць адразу,калі не злавіць бонуску адразу)
Вось учора захапіўся ў адным казіку,граў віртуальны футбол,спачатку добра ішло быў у плюсе на 50 еўра,у выніку зліў каля 130 еўра(потым пайшоў у рулетку і там крыху вярнуў,не ўсё канешне але і на гэтым дзякуй.Віртуальны футбол пізд,ц цікавы)
Увогуле, гэта на лепшае, што не гуляю, сам хацеў кінуць, але ў выніку рукі так і не дацягнуліся. Вельмі спадзяюся, што ў бліжэйшы час атрымаецца.
Ого… Duel.com трапіў у топ-10 па версіі LCB.
Спадзяюся, пры маім удзеле. ))))
@valerich
Тут усе чакаюць твае мега-іксы на duel, праўда потым туды ніхто і не заходзіць))
@valerich
Так яна ў мяне і не гуляе ні фіга)
Учора падлічыў у гісторыі транзакцый, чысты мінус каля 700 баксаў.
Быў адзін дзень, Эндорфіна бонусы давала па баксу, але ўсе х50-70. Ноліміт, здаецца, бонусы дае, але ўсё пустыя, у Хаксоў увогуле бонусы не ловяцца. Адзін раз топавая ў Вантэд выпала і тая пустая.
Пасля дуэлі іду ў Ваваду ці Атом, проста іншая гульня пачынаецца. Хз з чым гэта звязана, проста не ідзе і ўсё.
@misha55 Мой коварны план сработаў! УХАХАХА (злобна так)
@vrodezdes 12-га! Усё 12-га! 😉
@misha55 Пра хаксоў праўда, я асабіста ў іх слотах зрабіў спінаў тысячу дакладна нядаўна, усяго адна бонуска, ну там і сыгроўкі кідае больш-менш, але ўсё роўна, бонусаў няма!
@valerich А што будзе 12-га?)
@m4x0n1
12-га можна не прачынацца як быццам
@m4x0n1
Нібыта вырашылі патроліць)
@misha55 Дае ілюзію таго, што там можна нешта выйграць такім чынам)
Добра. Не стаў чакаць 12-га.
Ды і на працы цішыня.
@valerich
Лудка пайшла страшная
@winnerdinner5 Ну не зусім жа прама страшная.
Гэта шкодна. Галоўнае – спакой!
Дык і адыграў ужо.