Вядучы распрацоўшчык анлайн-гульняў ІГРОСОФТ цяпер частка АПІГРАТОР

Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно | 9 June 2018 ад | 8 Адказаў | 919 Праглядаў | 5 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016

Вядучы ў прасторах СНД расійскі правайдэр Igrosoft цяпер уваходзіць у адзіную пратакол інтэграцыі гульняў APIgrator ад Slotegrator. Адзін з галоўных пераваг гэтай паслугі – значнае спрашчэнне працэдуры дабаўлення новых азартных гульняў у анлайн-казіно. Цяпер аператарам не патрэбна камунікаваць з вытворцамі ПЗ непасрэдна і вырашаць усе ўзніклыя пытанні самастойна. Працэс падключэння софту стане максімальна простым, хуткім і менш затратным дзякуючы ўнікальнаму рашэнню APIgrator.  

Пачынаючы з 1999 года вядучы правайдэр гульняў для анлайн-казіно Igrosoft вылучаецца стварэннем унікальных прадуктаў. На працягу 18 гадоў паспяховай працы правайдэр стварыў вялікую колькасць гульняў, якія заваявалі сэрцы фанатаў традыцыйных і сучасных слотаў.

Самымі папулярнымі гульнямі Igrosoft з’яўляюцца:

Crazy Monkey;

Garage;

Fruit Cocktail;

Lucky Haunter;

Resident;

Island;

Pirate.

Igrosoft мае строгія прынцыпы адносна распрацоўкі сваіх прадуктаў. Усе слоты кампаніі адрозніваюцца ўніверсальнымі характарыстыкамі і прадстаўлены 5 барабанамі з 9 лініямі, а бонусная сістэма Igrosoft парадуе кожнага заядлага гэмблера. Простыя правілы і шчодрыя ўзнагароды прынясуць масу задавальнення ўсім азартным гульцам. 

APIgrator ад Slotegrator – гэта рэальная магчымасць атрымаць максімум, не пераплачваючы, і істотна зэканоміць свой час. За адну працэдуру інтэграцыі аператар зможа дадаць у сваё анлайн-казіно адразу некалькі соцень азартных гульняў ад розных правайдэраў. Увесь дэталёвы інфармацыйны матэрыял адносна ўнікальнай прапановы APIgrator і працэсу падключэння софту ад Igrosoft даведвайцеся ў нашых кваліфікаваных менеджэраў.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

Адна скрыптуха купіла іншую скрыптуху, атрымалася каска🙂

з.ы.: відаць будзе абнаўленне ў лінейцы слотаў, але гэта не дакладна, пакуль гэта выглядае як з пустога ў пустое…

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
maxmox, 9 June 2018
Адна скрыптуха купіла іншую скрыптуху, атрымалася каска🙂 п.с.: відаць будзе абнаўленне ў лінейцы слотаў, але гэта не дакладна, пакуль гэта выглядае як з пустога ў пустое…

А мне падабаецца. Настальгія ёпціць) З задавальненнем гуляю часам, іншы раз прама хочацца чаго-небудзь грубаватага, тупаватага.🙂

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018

я так зразумеў  APIGRATOR  гэта цяпер гульнявая платформа, як SoftSwiss і ім падобныя 

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016

😮я канешне хз…мабыць камусьці і падабаецца часам гэтае дзела пакруціць, ностальгуючы😁 Але па-мойму, мы ўсё ж у 21-ым стагоддзі жывём😮 І гэта справа павінна нейкім чынам развівацца. І яно не стаіць на месцы, бо як паказвае практыка, распрацоўнікі відавочна кінуліся ў нейкую сюжэтнасць гульняў, а асноўную тэму (канкрэтна выйгрыш бабла) адсунулі на задні план, а часам і ўвогуле здаецца, што выйгрыш – гэта нешта другаснае 😁 не здзівлюся, што ў адзін цудоўны момант нам прапануюць прайсці які-небудзь нейкі сюжэт, круцячы за свае бабкі, без магчымасці нешта ці выйграць…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
181
Публікацыі
3 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.10.2015

Гэта добра ці дрэнна ?

я вось трохі памарыў, было б цікава паглядзець на рестайлінг гульняў ад Ігрософт, перамаляваць, музыку больш сучасную, анімацыю..

але множнікі і механіку бонусаў не чапаць.

не так, як яны 2 версіі выпусцілі, а ў стылі мікры і нетэнт 🙂

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
19.01.2018
masplay, 10 June 2018
Гэта добра ці дрэнна ? я вось крыху памарыў, было б цікава паглядзець на рэстайлінг гульняў ад игрософт, перамаляваць , музыку больш сучасную анімацыю.. але множнікі і механіку бонусаў не чапаць.  не так, як яны 2 версіі выпусцілі, а ў стылі микры і нетент 🙂

калі будзе рэстайлінг то мне гэта бачыцца ў стылі бетсофта🙂

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.09.2017

А МНЕ якраз у такую лухту толькі і шанцуе. Так што я за гэтыя слоты, старарэжымныя.А ў сучасныя не вельмі)))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...