Вядучы распрацоўшчык анлайн-гульняў ІГРОСОФТ цяпер частка АПІГРАТОР
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
9 June 2018
ад
seregelio
|
8 Адказаў
|
919 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вядучы ў прасторах СНД расійскі правайдэр Igrosoft цяпер уваходзіць у адзіную пратакол інтэграцыі гульняў APIgrator ад Slotegrator. Адзін з галоўных пераваг гэтай паслугі – значнае спрашчэнне працэдуры дабаўлення новых азартных гульняў у анлайн-казіно. Цяпер аператарам не патрэбна камунікаваць з вытворцамі ПЗ непасрэдна і вырашаць усе ўзніклыя пытанні самастойна. Працэс падключэння софту стане максімальна простым, хуткім і менш затратным дзякуючы ўнікальнаму рашэнню APIgrator.
Пачынаючы з 1999 года вядучы правайдэр гульняў для анлайн-казіно Igrosoft вылучаецца стварэннем унікальных прадуктаў. На працягу 18 гадоў паспяховай працы правайдэр стварыў вялікую колькасць гульняў, якія заваявалі сэрцы фанатаў традыцыйных і сучасных слотаў.
Самымі папулярнымі гульнямі Igrosoft з’яўляюцца:
Crazy Monkey;
Garage;
Fruit Cocktail;
Lucky Haunter;
Resident;
Island;
Pirate.
Igrosoft мае строгія прынцыпы адносна распрацоўкі сваіх прадуктаў. Усе слоты кампаніі адрозніваюцца ўніверсальнымі характарыстыкамі і прадстаўлены 5 барабанамі з 9 лініямі, а бонусная сістэма Igrosoft парадуе кожнага заядлага гэмблера. Простыя правілы і шчодрыя ўзнагароды прынясуць масу задавальнення ўсім азартным гульцам.
APIgrator ад Slotegrator – гэта рэальная магчымасць атрымаць максімум, не пераплачваючы, і істотна зэканоміць свой час. За адну працэдуру інтэграцыі аператар зможа дадаць у сваё анлайн-казіно адразу некалькі соцень азартных гульняў ад розных правайдэраў. Увесь дэталёвы інфармацыйны матэрыял адносна ўнікальнай прапановы APIgrator і працэсу падключэння софту ад Igrosoft даведвайцеся ў нашых кваліфікаваных менеджэраў.
Адна скрыптуха купіла іншую скрыптуху, атрымалася каска🙂
з.ы.: відаць будзе абнаўленне ў лінейцы слотаў, але гэта не дакладна, пакуль гэта выглядае як з пустога ў пустое…
А мне падабаецца. Настальгія ёпціць) З задавальненнем гуляю часам, іншы раз прама хочацца чаго-небудзь грубаватага, тупаватага.🙂
я так зразумеў APIGRATOR гэта цяпер гульнявая платформа, як SoftSwiss і ім падобныя
😮я канешне хз…мабыць камусьці і падабаецца часам гэтае дзела пакруціць, ностальгуючы😁 Але па-мойму, мы ўсё ж у 21-ым стагоддзі жывём😮 І гэта справа павінна нейкім чынам развівацца. І яно не стаіць на месцы, бо як паказвае практыка, распрацоўнікі відавочна кінуліся ў нейкую сюжэтнасць гульняў, а асноўную тэму (канкрэтна выйгрыш бабла) адсунулі на задні план, а часам і ўвогуле здаецца, што выйгрыш – гэта нешта другаснае 😁 не здзівлюся, што ў адзін цудоўны момант нам прапануюць прайсці які-небудзь нейкі сюжэт, круцячы за свае бабкі, без магчымасці нешта ці выйграць…
Гэта добра ці дрэнна ?
я вось трохі памарыў, было б цікава паглядзець на рестайлінг гульняў ад Ігрософт, перамаляваць, музыку больш сучасную, анімацыю..
але множнікі і механіку бонусаў не чапаць.
не так, як яны 2 версіі выпусцілі, а ў стылі мікры і нетэнт 🙂
калі будзе рэстайлінг то мне гэта бачыцца ў стылі бетсофта🙂
А МНЕ якраз у такую лухту толькі і шанцуе. Так што я за гэтыя слоты, старарэжымныя.А ў сучасныя не вельмі)))))