Вулканы - самыя шчодрыя казіно. Ахахаха - зачот!
Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно
|
28 September 2015
ад
IvanPronin
|
41 Адказ
|
2,911 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось мы тут усё на Урканы скардзімся.
А тут вось паінт вам, с!@кі! Ешце))))))))))
ТТР хлусіць і я таксама (Слова выдалена сістэмай), бо невінаватая вінаватая!
Вось так вам :big_smiles_129:
😁 Пасмеяўся так пасмеяўся)))
цяпер усё стала ясна
гэта даўно ўжо ясна)
Пераканаўча! І што гэта я сумняваўся ў Вулканах? 😁
Вось ТТР гуляў бы ў Вулканы, не праіграў бы столькі грошай!
А так – прыйдзецца завязваць.
Сумна!…..
Вулкан прачнуўся ,Ттру пі…да … 😏
Уахахаха.
Ух уж гэтыя Вулканы!
Во, якая касмічная аддача! нідзе больш не гуляйце!!!!!!
Блін, дам па сраке, калі будзеце дзе-небудзь, апроч Вулканаў, шпіліць))))0LOL
якая аддача….апошнім часам увогуле,напэўна і пяці не будзе!асабіста я ,з вулканамі зусім завязаў)
Не хачу сапсаваць жарт, але што такое ТТР?) Пра Вулкан чулі. Ці там ёсць вартыя ўвагі Лайв-гіры? Хтосьці спрабаваў ?
Добра вядомая, даволі эпатажная, адыёзная асоба ў ру-нэт гэмблінгу))))
шча яшчэ закіну неадрэдагаваны скрын пра Урканы))
кіньце лепш інфу, дзе скрыпт лепш стаіць)а то з бонускі па 36 падае 120 крэдыкаў)
Кароче, я зразумеў, што нічога не разумею ў вулканах. Сумна! Жыццё пражыта дарэмна.))
Так што не марнуйце час, хлопцы)))))
жарт насамрэч!
Не паверылі б: БестВулкан, ён жа МайВулкан, ён жа Делюкс, стаіць у блеклісце, але ў яго нібы зачараваныя ідуць гуляць людзі. Я ў аўце, шчыра кажучы. А потым пішуць скаргі, што слоты не даюць і не выводзяць….
Сёння ў Голдфішцы з депа ў 1,1к нехта вынес 52к. І другі з депа ў 5к вынёс амаль 100к…. А вы кажаце, што Фішка – ніщэброд.
дэпнуў учора ад дур’і туды 18к))не вынёс)мб я нішчаброд?!)
я не пра гульцоў)))
А пра тое, што кажуць, што Фішка нішчебродзіць.. Маленькія выйгрышы толькі там, тыпу….
кароч, гэта не істотна. Тэма не пра гэта…))
Прывітанне ўсім, скажыце, калі ласка, гэта казіно
vulcanstars
лохатрон? завёў туды пару тысяч рублёў, выйграў 10, а вывесці не атрымліваецца ўжо некалькі месяцаў?
Паўтара месяца я пачакаў,сума была значна меншая,адны толькі абяцанні))потым усё зліў проста так і болей туды….зарэкаўся!
ТТР хворы насамрэч. Прычым вельмі сур’ёзна хворы. Ён сябе без лудо проста не бачыць. Я думаю, што працэсы ў ягоным мазгу незваротныя і скончыць ён вельмі дрэнна.
А што кажуць прадстаўнікі? Як менавіта вы спрабуеце вывесці? Стваралі вы тэмы якія-небудзь на тэматычных форумах? Дайце больш інфармацыі. Магчыма калектыўна мы вам падкажам у якім напрамку рухацца.
Пішы скаргу: 🔗 – будзем ціснуць.
Скажыце, ну а апісаў праблему сам гулец? Можа вам у прыват? Проста, калі ён кажа, што “некалькі месяцаў” …… значыць у ўстановы важкая прычына і гулец нешта недагаворвае.
Што такое Пронін то напісаў, што табе не спадабалася? Ён усяго даў параду мужыку, каб той стварыў скаргу і ўсё.
+ гэта пуканы. Там не трэба недагаворваць. Могуць проста паўгода марозіцца і ўсё. У Вулканах не гуляў?
Да што казаць пра іх калі ўжо 2 тыдні разглядаюць скаргу, далі бездэп і тупа лагаючыя слоты ўсё з’елі, абяцалі нешта вырашыць і ўсё)) забіў ужо даўно))
Ой ну добра бывае там, але 100к жа зялёных ) А пра вулканы, гэта на qasino ці што? там увогуле ў адмінаў забавныя меркаванні наконт чэсных казіно і партнёрак )