Вулканставка 500 р.
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
7 лістапада 2015 г.
ад
fenya38
|
40 Адказаў
|
3,013 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я 500 ўставіў на Венгрыю ўчора і яны не падвялі ))) + 2600 . Сёння усё на Чарнагорыю паставіў , але паспеў там каэф 1.88 . Ну і хз , заўтра на Украіну і яшчэ на што-небудзь , Дзімон скажы! ))
калі ўжо паставіў ) то дзявацца няма куды )
а так чым змогу дапамагу ) параю як я паставіў бы )
і на Расію
Ну так, там таварыскі матч будзе ))) , я, напэўна, нават глядзець не буду.
Ну , калі тут будзеш – то перапішамся, які-небудзь экспрэс замутім )
вердер-айнтрахт,думаю тб2.5 зайдзе
цяпер палову гадзіны ў чаце высвятляў які максвывад, увогуле пасля выснажлівай размовы з нейкай Анастасіяй высветліў, праўда з яе слоў, што пасля адбіцця вэйджэра, гэта значыць сума ставак на 17500р, абмежаванняў на вывад няма))))))))) у лайв і экспрэсы пускаюць, здаецца так, не ведаю, як павінна прапрацаваць, каб адкруціць 17500 з пяцісоткі
прэсх10 ,далей смела
fenya38 за колькі дзён выплацілі?
на стаўках 5 гадоў завісаў у розных канторах,горш чым Вулканставке нічога не назіраў,а галоўны прикол,што ў купонах не пішуць вынік,проста прайгрыш або выйгрыш,трэба самому інфу на іншых сайтах глядзець і разлічваюць па 2 гадзіны,ўвогуле апа поўная
Хлопцы, калі хочаце, я карацей вазьму гэты бездэп. Паставлю на што скажыце. Калі затащу – яшчэ раз усё пастаўлю, а што скажыце. Карацей, да тых часоў, пакуль не выйграем 10-20-30 к. Потым выведу і падзелім па палове. Толькі я нічога па стаўках не ведаю, не ведаю як ставіць і г.д.
давай – кампанію табе складу) таксама вазьму і паставім на што-небудзь адно, Прапануйце, хто шарыць у стаўках. Арсен Венгер патрэбны))
ну давайте, хлопцы, замуцім у ЛС, пагоўчымся – я свой пяцьсот у лайве адразу зліў
змянілі ўмовы атрымання гэтага бонуса,
цяпер для яго атрымання трэба зрабіць 1 стаўку або сыграць адзін спін на рэальныя грошы
самое смешна будзе, калі хто-небудзь умудрыцца дэпнуць 5-10к і вазьме гэты бонус, і на сябе вагер павесіць
а я так і не ўзяў яго бо не ўмею ставіць)а цяпер і падавно не патрэбен, вагер павісне на дэп і дэп там застанецца
я не ведаю там увогуле стрэмна гуляць само афармленне нязручняк і шмат косякаў іншых 100ку нават не стаў бы депаць