Вулкан Вегас не закрывае ўліковы запіс

Абмеркаванні сумніўных казіно | 13 мая 2019 г. ад | 10 Адказаў | 2,260 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

Прывітанне ўсім! У апошні час у мяне вегас вулкан абрабляе пастаянна, пастаянна – як не гуляў заўсёды ўсё на прайгрыш і вось я вырашыў закрыць свой акаунт – ну альбо скажам не шанцуе альбо казіно добра падкручвае гайкі на аддачы не ведаю мне ўжо гэта ўсё адно проста хачу сыходзіць з гэтай клопаўні назаўсёды.

І вось што яны мяне просяць каб я ім высылаў дакументы на верыфікацыю ім раней дасылаў докі і ім тыпа гэта не пайшло нібыта дрэнная якасць хз але ва ўсе казіношкі скідаў докі і ўсюды падыходзіла!

Я разумею верыфікацыя патрэбна калі гуляеш, але не тады калі сыходзіш з гульні……

Проста гэтая клопаўня хоча каб я яшчэ ім даріў свае грошы. Дакладна называю ў іх гульню гэта падарунак сваіх грошай бо бонусы ў игрософце ды і ў іншых правайдэраў практычна пустыя.

Я, вядома, вышлю тое, што яны просяць, калі яны праз скаргу не захочуць закрыць мой акаунт у сваёй клопаўні – ніхто не вытрымае так гуляць калі выпадаюць бонусы і атрымліваеш x0 гэта абсурд і беспредел канкрэтны!

Паважаная адміністрацыя казіно, зачыніце мой акаунт мне ваша казіно перашкаджае ЖЫЦЬ!!!!

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

адправіў ім дакі і сказалі ўдала закрылі рахунак і пажадалі добрага дня)

Відавочна, скаргі баюцца ім як агню……..

Дзякуй Івану і ўсім, хто працуе на форуме!!!😉

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Увогуле не разу не бачыў што бы вулканы закрывалі аккаунт

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 832
Публікацыі
59 775
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Its.a.GRO, 13 мая 2019 г.
Увогуле ні разу не бачыў, каб вулканы закрывалі рахункі

Ну у гэтага толькі назва  вулкан так то яны маюць норм ліцэнзію і гульні ў іх ліцэнзійныя

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
137
Публікацыі
1 473
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
24 кас 2016 г.
alexey03, 13 мая 2019 г.
Прывітанне ўсім!У апошні час у мяне Вегас Вулкан пастаянна абкрадае,пастаянна як не гуляў заўсёды ўсё і на прайгрыш і вось я вырашыў закрыць свой акант-ну альбо скажам не шанцуе альбо казіно добра падкручвае гайкі на аддачы не ведаю мне ўжо гэта безрозліч проста хачу сысьці з гэтай кляшчы наве [...]

А маці акаунт прасіў іх зачыніць ??? 😁

Ты ў мінулы раз крычаў каб риобет зачынілі акаунт маці бо яны махляры або што ў гэтым духу 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

закрыйце, калі ласка, скаргу, прэтэнзій няма, аккаунт закрыты і ўсё чики-пуки)😉

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Мешае жыць табе не казіно, а ты сам 🙂 Ты ж не пад дулам пісталета ідзеш і дэпазітиш? Сфера ніяк не рэгулюецца заканадаўча, якія ўвогуле могуць быць прэтэнзіі да казіно? Яны рубяць бабло з такіх, не можаш сябе кантраляваць – звярніся па дапамогу да патрэбных спецыялістаў, казіно табе дакладна нічым не абавязана. Калі не памыляюся, легальныя БК падвялі пад закон аб абавязковай функцыі самавыключэння, прычым нават канкрэтныя сумы ўведзеных грошай прапісаны, да казіно гэта дакладна не дойдзе, наўрад ці прадбачыцца легалізацыя )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
vlad1slaw, 13 мая 2019 г.
Не казіно табе мешае жыць, а ты сам 🙂 Ты ж не пад дулам пісталета ідзеш і кладзеш дэпазіт? Гэта сфера зусім не рэгулюецца заканадаўча, якія ўвогуле могуць быць прэтэнзіі да казіно? Яны бабкі рубяць з такіх, не можаш сябе кантраляваць – звярніся па дапамогу да патрэбных спецыялістаў, казіно та [...]

справа не ў тым, што я каго-небудзь у чымсьці абвінавачваў ці абвінавачваю, я папрасіў зачыніць аккаунт і ўсё, а яны сталі патрабаваць докі. Я ім адпраўляю – яны тыпу: нам яны не падыходзяць для верыфікацыі, тыпу дрэннай якасці фоткі, але сёння я ім тыя ж самыя выслалі і зараз падышло, відаць фоткі з часам палепшыліся па якасці)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі