Вулкан Вегас не закрывае ўліковы запіс
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
13 мая 2019 г.
ад
alexey03
|
10 Адказаў
|
2,260 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім! У апошні час у мяне вегас вулкан абрабляе пастаянна, пастаянна – як не гуляў заўсёды ўсё на прайгрыш і вось я вырашыў закрыць свой акаунт – ну альбо скажам не шанцуе альбо казіно добра падкручвае гайкі на аддачы не ведаю мне ўжо гэта ўсё адно проста хачу сыходзіць з гэтай клопаўні назаўсёды.
І вось што яны мяне просяць каб я ім высылаў дакументы на верыфікацыю ім раней дасылаў докі і ім тыпа гэта не пайшло нібыта дрэнная якасць хз але ва ўсе казіношкі скідаў докі і ўсюды падыходзіла!
Я разумею верыфікацыя патрэбна калі гуляеш, але не тады калі сыходзіш з гульні……
Проста гэтая клопаўня хоча каб я яшчэ ім даріў свае грошы. Дакладна называю ў іх гульню гэта падарунак сваіх грошай бо бонусы ў игрософце ды і ў іншых правайдэраў практычна пустыя.
Я, вядома, вышлю тое, што яны просяць, калі яны праз скаргу не захочуць закрыць мой акаунт у сваёй клопаўні – ніхто не вытрымае так гуляць калі выпадаюць бонусы і атрымліваеш x0 гэта абсурд і беспредел канкрэтны!
Паважаная адміністрацыя казіно, зачыніце мой акаунт мне ваша казіно перашкаджае ЖЫЦЬ!!!!
адправіў ім дакі і сказалі ўдала закрылі рахунак і пажадалі добрага дня)
Відавочна, скаргі баюцца ім як агню……..
Дзякуй Івану і ўсім, хто працуе на форуме!!!😉
Увогуле не разу не бачыў што бы вулканы закрывалі аккаунт
Ну у гэтага толькі назва вулкан так то яны маюць норм ліцэнзію і гульні ў іх ліцэнзійныя
А маці акаунт прасіў іх зачыніць ??? 😁
Ты ў мінулы раз крычаў каб риобет зачынілі акаунт маці бо яны махляры або што ў гэтым духу 😁
закрыйце, калі ласка, скаргу, прэтэнзій няма, аккаунт закрыты і ўсё чики-пуки)😉
Мешае жыць табе не казіно, а ты сам 🙂 Ты ж не пад дулам пісталета ідзеш і дэпазітиш? Сфера ніяк не рэгулюецца заканадаўча, якія ўвогуле могуць быць прэтэнзіі да казіно? Яны рубяць бабло з такіх, не можаш сябе кантраляваць – звярніся па дапамогу да патрэбных спецыялістаў, казіно табе дакладна нічым не абавязана. Калі не памыляюся, легальныя БК падвялі пад закон аб абавязковай функцыі самавыключэння, прычым нават канкрэтныя сумы ўведзеных грошай прапісаны, да казіно гэта дакладна не дойдзе, наўрад ці прадбачыцца легалізацыя )
справа не ў тым, што я каго-небудзь у чымсьці абвінавачваў ці абвінавачваю, я папрасіў зачыніць аккаунт і ўсё, а яны сталі патрабаваць докі. Я ім адпраўляю – яны тыпу: нам яны не падыходзяць для верыфікацыі, тыпу дрэннай якасці фоткі, але сёння я ім тыя ж самыя выслалі і зараз падышло, відаць фоткі з часам палепшыліся па якасці)))))
тэму дэлітнуць. альошу на катаргу. кропка
😁