Вулкан Перамога водгук
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
20 ліпеня 2018 г.
ад
Galina321
|
26 Адказаў
|
3,168 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле з дурні я зарэгістравалася ў Вулкан Победа, павялася на рэкламу. Далі мне бэдэп, падняла яго да 15 тысяч, прайшла верыфікацыю(о ней пазней) і ўсё – Проста кінулі)))))) Менеджар гэтага лахатрона, упэўніваў што ўсё нармальна, вывад будзе, ферифікацыю Вы прайшлі))) скрын ніжэй))) У выніку тыпа мульціаккаунт(хаця я гуляла толькі ў голдфишке да гэтага толькі) і да сустрэчы, што за лахатрон!!!! Менеджар выцягваў грошы ад 30000 пакуль чакаю выплату))))
Я шмат дзе праходзіла верификацио,но такога бреду я ўвогуле не бачыла)))))) Ды і кінулі на 15 тысяч)))))
Ну вось адкуль вы такія бярэцеся ? Ужо ж 100 раз сказана-перасказана. Убачыў слова вулкан – БЕГІ !
Забудзьце пра 15к. Іх не будзе.
Што да верыфікацыі нічога асабліва страшнага не ўбачыў. Досыць нармальныя патрабаванні.
Паспрабуйце размясціць скаргу ў нас у раздзеле на сайце, паспрабуем гэтага менеджэра напружыць
Менеджар, канечне, пісец – дзіч ўшчапляе… Вярнуўся з фінансавага аддзела, вывесяць пад маю адказнасць)))))) Прыкладна такіх жа пасажыраў бабуль на пенсіі абуваюць, чайкі стрэмныя.🤠
————–
Галя таксама не прастая)
😎
Красавчык! А я, тугодумная башка, нават не супаставіў са спрасоння 😁
Кароче, мабыць мультыводзіла.
у мяне такое адчуванне но гэта не дакладна што Галіна магчымa і не Галіна а як мінімум Сяргей або Андрэй)
Не на рэкламу а на халяву !
І як тут правільна заўважыў паважаны @seregelio
Дадам таксама, што ў Голдфішцы гуляю больш за 10 гадоў. Не памятаю, каб там верифікаваўся 😁
😮Хм..калі не ўлічваць усё вышэйпералічанае, вось менавіта дамова на нумар мабілкі мяне як бы цалкам развеселіла😁 Ну а стандартная тэма сэлфі ў дзеючых вулканаў звычайная справа😁 Але, адбівючыся ад педзэпаў у падобных шарашкіных конторах, трэба памятаць, што грошай там няма, не было і не будзе і ўвесь банк складаецца з ашчаджаных сродкаў за год школьніка, які гэту шарагу і адкрыў.
хлопцы гэта схаваная рэклама аўна зноў, што тут незразумела, хутка з’явіцца пост як выплатылі і казіно нарм, не сумняваюся нават
Самае галоўнае слова ва ўсім гэтым пасте “З ДУРЫ” а пра вулканы нічога не скажу, так як нават не гуляла там… Затое скаргаў на Форуме паўна на розныя вулканы😁
гэта тыя ж што вулкан гранд,так што нават на бездеп няма сэнсу гуляць,заблакуюць потым
Натыўная рэклама ГолдФишки далёка зайшла.
Нічога Я не рэкламую!!!!! Проста к словзе напісала,Зараз КАК Вы сказалі пра рэкламу,У іх увогуле нельга выйграць у гэтай залатой рыбцы!!!
Так,ужо пачытала водгукі,паўсюль напісана што праект адзін і той жа.
Неверагодна, што з’явіцца, паўсюль пішуць, што спасылаюцца на мультырахункі і здымаюць з рахунку грошы – прычым на адным форуме чалавек пісаў, што раней спасылаліся на нячесную гульню, а зараз проста абнуляюць рахунак і кажуць пра мульты
6 фота запатрабавалі,як на крэдыт у банку))))
у мяне прасілі там гады тры назад сканы, калі адзін раз выводзіла 120к
Гэта Вашы довады неабгрунтаваныя,стала б Я на мульце праходзіць верифікацыю…….
няма ў спісе гэтага залы,па крайняй меры не знайшла Я
Вам на будучае.. раз вы ўжо ўзяліся адбіваць пездеп у падобных шарашках, то ні ў якім разе не накручвайце больш за 5к…бо яны і 5к будуць выводзіць з цяжкасцю, ну а больш не выведуць па вызначэнню…бо як я ўжо і пісаў…грошай там няма.
відаць ты за гэтыя 10 гадоў асабліва з гф не выводзіў😁 наколькі я памятаю, яны прасяць докі, калі выводаў на 1,5к назбіраецца)
ці калі з карты дэпаеш
😮 Што ты перабольшваеш, у мяне там выводаў на сотку дакладна ёсць, і дакоў у мяне ні разу не прасілі.
Вы скаргу стварыце, упісаўшы ўручную, а там разабярэмся