Вулкан чэмпіён

Падтрымка прадстаўнікамі казіно | 1 красавіка 2019 г. ад | 1 Адказ | 933 Прагляду | 0 Рэакцый
Ранг
1
Рэпутацыя
1
Публікацыі
2
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 кра 2019 г.

Добры дзень, гуляла ў Вулкан Чэмпіён. Робіла дэпазіты, выводзіла сродкі, і вось у адзін момант пры вывадзе сродкаў 19000 у мяне запыталі вэрыфікацыю. Прадставіла дадзеныя, выпіску з рэквізітамі па карце, бо гэтай картай даўно не карыстаюся. Мне прыходзіць адказ, што акаўнт заблакаваны, што я парушыла правілы, а менавіта стварыла кучу акаўнтаў. Праўда ў тым, што ў мяне адзін акаўнт у гэтым казіно. На доўгія перамовы прысылаюць мне электронныя пашты, на якія нібыта я завяла акаўнты, далей кашалькі, з якіх я на ўсе акаўнты папаўняла сродкі. На маё пытанне прадаставіць мне доказы, што гэтыя акаўнты належаць мне, або хаця б ID транзакцый, сумы і даты, калі я папаўняла з гэтых кашалькоў дэпазіт, мне адказваюць, што прадаставіць не могуць. Лічу, што намерна заблакавалі акаўнт, каб не выплачваць сродкі. Я таксама запытвала змену імэйла, бо доступу да папярэдняга не маю. Акаўнт зарэгістраваны на адрас [email protected]
Прасіла змяніць на [email protected]
Але ўсё па-ранейшаму, 10 дзён вяду перамовы і нічога мне не зразумела – абвінавачваюць мяне ў парушэнні, а доказаў даць не могуць. Лічу, што калі няма доказаў, то няма парушэння. Прашу вас дапамагчы ў гэтай сітуацыі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...