Vulcan One: адкрытая афёра на 500 долараў
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
9 September 2018
ад
Judge
|
26 Адказаў
|
2,835 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гульцом была пададзена скарга на казіно, адсутнае ў лістынгу
Добры дзень. 02.09.18 зарэгістравалася на сайце Vulcan one. Унесла дэпазіт з ківі, пагуляла, выйграла, выйгрыш вывела. 08.09.18 вырашыла пагуляць яшчэ раз. Унесла дэпазіт з іншай плацёжнай сістэмы 300р. Выйграла, дала заяўку на вывад, якую адклалі. Паспытала ў менеджара ў чым прычына, мне адказалі, каб актываваць другую плацёжную сістэму трэба ўнесці 5000р, унесла, зрабіла заяўку на вывад, зноў адмовілі. Я зноў звяртаюся да менеджара тэхпадтрымкі, яна мне адказвае, каб вывесці трэба зрабіць падвойны дэпазіт (што напісана ў правілах клуба), уношу. 6 гадзін заяўка вісіць у чаканні, пасля чаго я адмаўляюся заблакаваная. Прашу Вас дапамагчы ў вяртанні грашовых сродкаў.
мда.. наіўнасць на мяжы фантастыкі, у шарашцы напэўна самі ў шоку, што так дабраць атрымалася
Мне вось увогуле цікава, як людзі такія заклады знаходзяць? Учора чалавек яшчэ не гуляў і не меў уяўлення пра онлайн-гэмблінг, сёння атрымаў ліст на пошту ад падобнай сметніцы і вырашыў, маўляў, дай-ка я зараз разарву гэты заклад, раз яно мяне так абагаціць хоча, што ці, ну гэта пздц…
пукан уан. нічога так, самадуры 😁
а па тэме, ну на хера дэпіць 10 касароў у якога-небудзь ушчэрбнага? не прасцей было пайсці дэпнуць у той жа видеослотс і атрымаць фрыхі ў падарунак з адносна невялікім вагерам?
цяпер зусім няма гарантый, што пукан грошы верне… яны разумеюць, што на фоне забароны на азартныя гульні ў Расіі ўзаемаадносіны трымаюцца на сумленным слове і ім напляваць на рэпутацыю ў адрозненне ад тых казіно, што стварылі сабе імя… быў пукан one? заўтра будзе two а паслезаўтра third… застаецца надзея, што яны шугнутся быць апаганенымі на Латесте
😁 Як толькі гэта бачу, то неўмавольна пачынаю ржаць. У прынцыпе астатняе можна не чытаць. Judge дзякуй))
Так вось у суседняй тэме апісваюць гэтую схему разводу, так што там уся сэнс – прымусіць гульца депнуць 10 000 для актывацыі плацежкі і забыць пра яго.
Так у нас, штотыдзень падобныя скаргі… І заўважыла, што менавіта на пуканы😁
Я худнею😁
так і які! 10 касароў. лошары мне кантары 😁
Яны сабе яшчэ і ліцэнзію ад Кюрасао намалявалі. Звычайна даюць спасылку на сайт ліцэнзіята з дадзенымі кампаніі, а гэтыя ў сябе на сайце намалявалі тыпа скрыншот ад ліцэнзіята, хоць Google па такіх дадзеных, апроч старонкі іх сайта, больш нічога не знаходзіць. 😁
Пацвярджаю. Кідок. Сам папаўся
як не вулкан, дык скаргі на іх. блін, і як у іх можна граць?
я ў вулкане гуляў гадоў 5 таму, яшчэ тады на рускі вулкан пісаў на гэтым сайце скаргу, і тое гуляў на падарункавыя грошы, якія яны самі падарылі…..
як цяпер успомню – патэлефанавала тады дзяўчына і пачала мяне пытаць здзіўленым голасам
– а чаму вы не гуляеце ў нас, што з вамі здарылася?
– з тым, што вы даўно ў нас не гулялі, і вам падарунак за неактыўнасць 500 рублёў, прыемнай гульні)
далей: вам бонус даступны на любы дэпазіт ад 300 рублёў +300% і 50 фрыспінаў)))))
ну я тады і накруціў з 500 рублёў, не памятаю зараз колькі…….
2 тыдні выводзілі грошы – да ну іх к чортy……..
не смяяцца тут не трэба ты не прав……давайте, хлопцы, дзяўчыне дапаможам па 100 рублёў ёй на ківі перашлём! асабіста я за. калі можа, няхай свай ківі напіша – я для настрою ёй перашлю грошайку……бо ўрад ці ёй грошы не вернуць, гэта відавочны развод быў, мне яе шкада……..
А які сэнс скідацца? Яна іх зноў куды-небудзь “не туды” ўнесе lol)
я думаю наўрад ці……яна ж зразумела што яе падманулі і прыйшла сюды са скаргай……..
Ладна, што яна там зарэгістравалася і гуляла – гэта цалкам рэальна. Але чаму не настаражыла шляпа ўмова 5 к дэпнуць, гэтага я ніколі не змагу зразумець.
Ой жа… Прастата горш за крадзеж… Не тое каб прагугліць, лёгкія грошы прыцягваюць… а тут бац КАПКАН)
“Пукан” зноў здзівіў сваёй навізной у кідку… “ПУКАН-ы” растуць як грыбы, а дэвіз застаецца нязменны – “МЫ ГОТОВЫ ПРЫЙМАЦЬ ГРОШЫ АД НАСЕЛЬНІЦТВА”
Ну як, чаму? Казіно падстроіла ёй нядрэнны выйгрыш, яна ўжо адзін раз на рахунак махляра паспяхова вывела, значыць казіно плаціць і сістэма гульні працуе, вось і без задняй думкі наіўна лічыла, што і ў гэты раз без праблем выведуць.
Ды я прыкладна разумею, як гэта робіцца. Асабліва што другі пятак унесла – зразумела, што шкада было першы губляць, а калі не ўнесеш, то дакладна страціш…
Але пры дзіўным запыце чамусьці менавіта пяць тысяч, я б, думаю, форумы па тэме пашукаў і пацікавіўся ў людзей, ці варта дэпаць. Зараз жа знайшла…
Ну так калі насыпяць пяцьдзесят тысяч, то далёка не кожны ўстрымаецца перад спакусай дэпнуць дзясятку для выводу, тым больш у казіно, якое і раней больш за дзесяць тысяч без праблем выплаціла.
Дарэчы… Вельмі цікава, а колькі выйграла гэтая дзяўчына, калі з лёгкасцю павялася на гэты развод?… Непагана было б яе паслухаць… Разумею, канешне, што гісторыя сумная, ну ўсё ж
Дарэчы, псіхалагічна рэальна граматны развод, у любым выпадку яны прабіваюць і ведаюць, каму колькі казаць, каб дэпалі
Там у правілах для ўсіх указана, што для актывацыі плацежкі патрэбен дэп 5000, а тут відаць развялі на сур’ёзным выйгрышы і запыталі два па пяць і не прагада́лі, тым больш яны нічога не гублялі.
Калі па “чесноку”, то такое ніколі не чуў, што за актывацыю плацежкі патрэбны деп 5К – гэта і ёсць галоўны развод, а тут я зразумеў узялі аж двойчы… @КуетЬ 😣
І раней чытаў правілы і ўдакладняў у саппорта, а пасля гэтага давядзецца ўчытвацца. Тым больш, калі давядзецца гуляць на свае… А то некаторыя “казявы” зусім абнаглелі…
На сайтах з фільмамі і сэрыяламі (т.зв. онлайн-кінатэатры, якія з’яўляюцца як грыбы пасля дажджу) рэкламуюць вулканы, там з імі і перасякаецца неабазнанае насельніцтва..