Вучымся ставіць стаўкі на дыстанцыі ад Віцька
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
12 лютага 2017 г.
ад
kirillov19
|
25 Адказаў
|
1,144 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вельмі захапляюся спортам, перш чым ставіць рэальныя грошы хачу паспрабаваць выйсці ў плюс на дыстанцыі 200 стаўкаў па ўмоўнаму банку. Тут буду публікаваць стаўкі і апісанне, крытыка вітаецца!
розніца паміж умовным банкам і стаўкамі на рэальныя грошы вельмі вялікая
нічога не губляючы ты можаш рызыкаваць, і наадварот, стаўляючы грошы, ты не заўсёды будзеш ставіць з рызыкай
варта пачаць хаця б з дробязяў
Віцек удачы табе ,калі што не зразумела пытыся ў лс не саромейся
згодзен ёсць такая тэма з псіхалогіяй,но чалавек толькі пачаў рабіць першыя крокі ,няхай лепш солье фанцікі чым як я и ленин зліваць дэпаў на кватэру перад тым як навучыцца выходзіць у мінімальны но стабільны плюс
Кожны з чагосьці пачынаў, я лічу гэта разумны падыход, прыглядаешся да чэмпаў, каманд, гульцоў, купляеш бясплатную інфу, пры гэтым маючы імкненне зарэкамендаваць сябе перад самім сабой і іншымі. А потым на аснове міні-вопыту заліваць бабкі. Поспехаў табе!!!
Ну што, на сёння будзе нешта цікавае?) Дарэчы, якія віды спорту ты аддаеш перавагу?))
Так пакуль падбіраю цікавыя гульні, у асноўным футбол !)
Хм, у прынцыпе, па-мойму, трэба выбраць для сябе канкрэтную лігу ці нават каманду. Зусім не варта адразу распыляцца на розныя лігі, можна зусім заплутацца. І што там на сёння – які поспех?
та Віцька мы ўжо амаль месяц не бачым)) прапала хлопец кудысьці)) паходу забухаў пасля паспяховага заходу))) ну я думаю мэтазгодна выбраць 3 лігі і 4 каманды ў кожнай лізе і сачыць за імі, чытаць пра іх, але калі пачынаеш ставіць, часта цягне дадаць нешта яшчэ, хапануць па-за сваімі камандамі, гэта рэдка хто так робіць, як ты пішаш)
Ды сам разумею, што рэдка ўсё гэта атрымліваецца. Калі ой як хочацца, і тым больш думаеш, авось можа ў мяне ўсё і пройдзе. Так вось у выніку можа нічога не зайсці і яшчэ і дэпазіт свой падрэжаш, тут трэба эмоцыі кантраляваць, але самі ведаеце, як жа складана!!
галоўнае не ўпадаць у тыль, у мяне проста так бывала: стаўлю, і міма, потым давай у покерок катануць, і там падсліў, і разумееш, што проста не мой дзень, галоўнае своечасова спыніцца, а то можна так многа зліць за дзень
Дык калі адвесціся, то я проста выбіраю для сябе не фінансава затратныя варыянты. Калі ж той покер, то на ВК, каб там не было рэальных сродкаў. А то калі грошы ідуць, то не факт што потым іх пацягнуць!
Пара не выбіраць матчы, а ўжо ставіць!))
можна, канешне, і ў ВК пагуляць, але гэта зусім не тое) я, як часты гулец у покер, табе кажу)
сэгалюся, тут, як і ў стаўках на спорт, калі ты граеш на рэальныя бабкі, іншыя думкі, адказнасць і падыход да гульні. Бясплатныя румы або прыкладанне ў покер прыдуманы для таго, каб чалавек зразумеў сутнасць гульні, тэрміны і г.д. Вопыт купляецца за бабкі, толькі за свае)
Што за тэндэнцыя пайшла – ЗУСІМ НЕ ЗРАЗУМЕЛА.
цалкам з табой згодзен..я вось таксама думаў што спачатку буду гуляць на фанцікі, а потым зразумеў што трэба ставіцца сурʼёзней і адразу закінуў грошы на букмекерку.
так, і трэба пачынаць з малога спачатку, праверыць хаця б на кароткай дыстанцыі сябе, і каб атрымліваць вопыт танна па пачатку, а не адразу думаць, што ты майстар і зліваць бабкі на БК
ну я зараз ставлю па самых мінімальных стаўках
ну ўсе з нечага пачыналі так што гэта нарм)) я аналагічна рабіў як ты зараз))
паглядзім, што з гэтага атрымаецца на дыстанцыі)) вось заўтра матчы добрыя, трэба ставіць))
завтра іх мала праўда, вось будуць выходныя, атампакуражуся дакладна))) у пятніцу буду рабіць прагнозы на суботу і нядзелю.
та заўтра таксама ёсць на што паставіць..ТБ павінны праходзіць паўсюль)
павінны, правільна ты кажаш)) як сёння)) але заўтра матчы іншыя як не круці)) там увогуле нічога не зразумела, тут з Юве хоць ужо нешта было ясна, вось Лестэр здзівіў, а там у матчы ў Монако што будзе)) надзеюся на кроўавую мясарубку і кучу галоў)) галоўнае каб не прамарнавалі моманты як сёння гэта было ў матчы ў Англіі
Я вось таксама якраз за матч Монако-МС і думаю ставіць ТБ) Калі будзе мясіва як у мінулым матчы то УХ! які будзе матч)
Ну ў Монако няма іншага выбару, ім месва падыходзіць, калі навяжуць сваю барацьбу англічанам, свой футбол, то будуць радавацца. МС эшалон не будзе выстройваць, гэта не стыль гульні Гвардыёлы
Монако будзе змагацца. Там, праўда, пад сумневам будзе ці будзе гуляць Фалькао.. Букі даюць на праход Монако каля 5 коф