Вучымся ставіць стаўкі на дыстанцыі ад Віцька

Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей | 12 лютага 2017 г. ад | 25 Адказаў | 1,144 Прагляду | 5 Рэакцый
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
30
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2017 г.

Вельмі захапляюся спортам, перш чым ставіць рэальныя грошы хачу паспрабаваць выйсці ў плюс на дыстанцыі 200 стаўкаў па ўмоўнаму банку. Тут буду публікаваць стаўкі і апісанне, крытыка вітаецца!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

розніца паміж умовным банкам і стаўкамі на рэальныя грошы вельмі вялікая

нічога не губляючы ты можаш рызыкаваць, і наадварот, стаўляючы грошы, ты не заўсёды будзеш ставіць з рызыкай

варта пачаць хаця б з дробязяў

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.

Віцек удачы табе ,калі што не зразумела пытыся ў лс не саромейся

Melbourne, 12 лютага 2017 г.
розніца паміж умоўным банкам і стаўкамі на рэальныя грошы вельмі вялікая    нічога не губляючы ты можаш рызыкаваць, і наадварот стаўляючы грошы ты не заўсёды будзеш ставіць з рызыкай варта пачаць хаця б з дробязяў

згодзен ёсць такая тэма з псіхалогіяй,но чалавек толькі пачаў рабіць першыя крокі ,няхай лепш солье фанцікі чым як я и ленин зліваць дэпаў на кватэру перад тым як навучыцца выходзіць у мінімальны но стабільны плюс

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Кожны з чагосьці пачынаў, я лічу гэта разумны падыход, прыглядаешся да чэмпаў, каманд, гульцоў, купляеш бясплатную інфу, пры гэтым маючы імкненне зарэкамендаваць сябе перад самім сабой і іншымі. А потым на аснове міні-вопыту заліваць бабкі. Поспехаў табе!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.

Ну што, на сёння будзе нешта цікавае?) Дарэчы, якія віды спорту ты аддаеш перавагу?))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
30
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2017 г.
vinar20, 13 лютага 2017 г.
Ну што, на сёння будзе нешта цікавае?) дарэчы, ты якія віды спорту аддаеш перавагу?))

Так пакуль падбіраю цікавыя гульні, у асноўным футбол !)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.

Хм, у прынцыпе, па-мойму, трэба выбраць для сябе канкрэтную лігу ці нават каманду. Зусім не варта адразу распыляцца на розныя лігі, можна зусім заплутацца. І што там на сёння – які поспех?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
torba, 5 сакавіка 2017 г.
Хм, у прынцыпе, як на маю думку, трэба выбраць для сябе канкрэтную лігу або нават каманду. Бо зусім не варта ў самі пачатку растрачвацца на розныя лігі, можна зусім заплутацца. І што там на сёння, які поспех?

та Віцька мы ўжо амаль месяц не бачым)) прапала хлопец кудысьці)) паходу забухаў пасля паспяховага заходу))) ну я думаю мэтазгодна выбраць 3 лігі і 4 каманды ў кожнай лізе і сачыць за імі, чытаць пра іх, але калі пачынаеш ставіць, часта цягне дадаць нешта яшчэ, хапануць па-за сваімі камандамі, гэта рэдка хто так робіць, як ты пішаш)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
vinar20, 5 сакавіка 2017 г.
та Віцька мы ўжо як месяц амаль не бачым)) прапаліў чувак кудысьці)) паходу забухаў пасля ўдалага заходу))) ну я думаю мэтазгодна выбраць 3 лігі і 4 каманды ў кожнай лізе і глядзець за імі, чытаць пра іх, але калі пачынаеш ставіць, часта чухаешся нешта яшчэ хапнуць апроч сваіх каманд, рэдка хт [...]

Ды сам разумею, што рэдка ўсё гэта атрымліваецца. Калі ой як хочацца, і тым больш думаеш, авось можа ў мяне ўсё і пройдзе. Так вось у выніку можа нічога не зайсці і яшчэ і дэпазіт свой падрэжаш, тут трэба эмоцыі кантраляваць, але самі ведаеце, як жа складана!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
Ведаю ж сам, што рэдка ўсё гэта атрымліваецца. Калі ой як хочацца, ды тым больш думаеш, авось, можа ў мяне ўсё і пройдзе. Але ў выніку можа нічога не зайсці і яшчэ і сваё дэпо скароціш, тут трэба кантраляваць эмоцыі, але самі ведаеце – ой як складана!!

галоўнае не ўпадаць у тыль, у мяне проста так бывала: стаўлю, і міма, потым давай у покерок катануць, і там падсліў, і разумееш, што проста не мой дзень, галоўнае своечасова спыніцца, а то можна так многа зліць за дзень

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
676
Публікацыі
5 608
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 сак 2017 г.
vinar20, 5 сакавіка 2017 г.
галоўнае – не ўпадаць у цільт, у мяне проста так бывала што стаўлю, і міма, потым давай у покерок катануць, і там падсліў, і разумееш што проста не мой дзень, галоўнае ўчасна спыніцца, а то можна так многа сольці за дзень

Дык калі адвесціся, то я проста выбіраю для сябе не фінансава затратныя варыянты. Калі ж той покер, то на ВК, каб там не было рэальных сродкаў. А то калі грошы ідуць, то не факт што потым іх пацягнуць!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.
kirillov19, 13 лютага 2017 г.
Так пакуль падбіраю цікавыя гульні, у асноўным футбол !)

Пара не выбіраць матчы, а ўжо ставіць!))

Дык калі адцягнуцца, то я проста выбіраю для сябе не фінансава затратныя варыянты. Калі ж той покер, то ў ВК, каб там не было рэальных сродкаў. А то калі грошы сыходзяць, то не факт, што потым яны вернуцца!

можна, канешне, і ў ВК пагуляць, але гэта зусім не тое) я, як часты гулец у покер, табе кажу)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vladsidihin, 12 сакавіка 2017 г.
Час не выбіраць матчы, а ўжо ставіць!)) можна, канешне, і ў ВК пагуляць, але гэта зусім не тое) я як часты гульц у покер табе кажу)

сэгалюся, тут, як і ў стаўках на спорт, калі ты граеш на рэальныя бабкі, іншыя думкі, адказнасць і падыход да гульні. Бясплатныя румы або прыкладанне ў покер прыдуманы для таго, каб чалавек зразумеў сутнасць гульні, тэрміны і г.д. Вопыт купляецца за бабкі, толькі за свае)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 473
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Што за тэндэнцыя пайшла – ЗУСІМ НЕ ЗРАЗУМЕЛА.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.
vinar20, 12 сакавіка 2017 г.
сагласны, тут як у стаўках на спорт, калі ты граеш на рэальныя бабкі, іншыя думкі, адказнасць і падыход да гульні. Бесплытныя румы або прыкладанне ў покер прыдуманыя для таго, каб чалавек зразумеў сутнасць гульні, тэрміны і гэтак далей. Вопыт купляецца за бабкі, толькі за свае)

цалкам з табой згодзен..я вось таксама думаў што спачатку буду гуляць на фанцікі, а потым зразумеў што трэба ставіцца сурʼёзней і адразу закінуў грошы на букмекерку.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vladsidihin, 12 сакавіка 2017 г.
цалкам з табой згаджаюся..я вось таксама думаў, што спачатку буду гуляць на фантыкі, а потым зразумеў, што трэба ставіцца сур’ёзней і адразу кінуў грошы на букмекерку.

так, і трэба пачынаць з малога спачатку, праверыць хаця б на кароткай дыстанцыі сябе, і каб атрымліваць вопыт танна па пачатку, а не адразу думаць, што ты майстар  і зліваць бабкі на БК

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.
vinar20, 12 сакавіка 2017 г.
так, і трэба пачынаць з малога спачатку, праверыць хаця б сябе на кароткай дыстанцыі, і каб атрымліваць вопыт недарага па пачатку, а не адразу думаць, што ты майстар і зліваць бабкі на БК

ну я зараз ставлю па самых мінімальных стаўках

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vladsidihin, 14 сакавіка 2017 г.
ну я зараз стаўлю па самых мінімальных стаўках

ну ўсе з нечага пачыналі так што гэта нарм)) я аналагічна рабіў як ты зараз))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.
vinar20, 14 сакавіка 2017 г.
ну ўсе з чаго-небудзь пачыналі так што гэта нарм)) я аналагічна рабіў як ты зараз))

паглядзім, што з гэтага атрымаецца на дыстанцыі))  вось заўтра матчы добрыя, трэба ставіць))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
паглядзім, што з гэтага атрымаецца на дыстанцыі)) вось заўтра матчы добрыя, трэба ставіць))

завтра іх мала праўда, вось будуць выходныя, атампакуражуся дакладна))) у пятніцу буду рабіць прагнозы на суботу і нядзелю. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.
заўтра іх мала, праўда, вось калі будуць выхадныя, аддамся куражу дакладна))) у пятніцу буду рабіць прагнозы на суботу і нядзелю.

та заўтра таксама ёсць на што паставіць..ТБ павінны праходзіць паўсюль)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
а заўтра таксама ёсць на што паставіць..ТБ павінны праходзіць паўсюль)

павінны, правільна ты кажаш)) як сёння)) але заўтра матчы іншыя як не круці)) там увогуле нічога не зразумела, тут з Юве хоць ужо нешта было ясна, вось Лестэр здзівіў, а там у матчы ў Монако што будзе)) надзеюся на кроўавую мясарубку і кучу галоў)) галоўнае каб не прамарнавалі моманты як сёння гэта было ў матчы ў Англіі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.
павінны, правільна ты кажаш)) як сёння)) але заўтра адрозніваюцца матчы як ні круці)) там увогуле нічога не зразумела, тут з Юве хаця б ужо было нешта ясна, вось Лестер здзівіў, а там у матчы ў Монако зх што будзе)) спадзяюся на крывавое мясево і купу галоў)) галоўнае каб не транжырылі момант [...]

Я вось таксама якраз за матч Монако-МС і думаю ставіць ТБ) Калі будзе мясіва як у мінулым матчы то УХ! які будзе матч)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30 кас 2015 г.
vladsidihin, 15 сакавіка 2017 г.
Я вось таксама якраз за матч Монако-МС і думаю ставіць ТБ) Калі будзе месва як у мінулым матчы то УХ! якім будзе матч)

Ну ў Монако няма іншага выбару, ім месва падыходзіць, калі навяжуць сваю барацьбу англічанам, свой футбол, то будуць радавацца. МС эшалон не будзе выстройваць, гэта не стыль гульні Гвардыёлы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
22
Публікацыі
520
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
10 сак 2017 г.
vinar20, 15 сакавіка 2017 г.
Ну ў Монака няма іншага выбару, ім мксево падыходзіць, калі навяжуць сваю барацьбу англічанам, свой футбол, то будуць лікаваць. МС не будзе выстройваць эшалон, гэта не стыль гульні Гвардыолы

Монако будзе змагацца. Там, праўда, пад сумневам будзе ці будзе гуляць Фалькао.. Букі даюць на праход Монако каля 5 коф

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...