Восем пераканаўчых прычын, каб гуляць на 888 Poker
Навіны покера
|
5 лістапада 2016 г.
ад
PavelFredooc
|
6 Адказаў
|
702 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І, нарэшце, 888 Poker прапануе ўнікальную тэхналогію PokerCam, якая дазваляе гульцам бачыць і чуць сваіх сапернікаў за сталамі. Проста ўключыце вэб-камеру і абярыце стол PokerCam, націснуўшы на іконку з відэакамерай у меню.
прычына 1 – тут як звычайна, няпраўдзівая інфармацыя, што ёсць шахрайства і падман
прычыны 2,3,5 – гэта практычна ў усіх ёсць, толькі падаецца пад розным “соусам”
прычына 6 – такая ж фігня, толькі назвы зменены і фарматы злёгку…..разве што вэбка +, каму цікава
прычыны 8 – банальная змануха, нічога новага, што таксама не ў дзікавінку. Усё адбіць праблематычна
разве што задепнуць туды яшчэ кіла грошай
прычыны 4,7 – рэальна цікавыя і зманлівыя. Сёмая трохі менш, бо ў агульных рысах абазначаная, без канкрэтыкі
Уласна рум як рум, нічога асабліва незвычайнага.
Дэталі ўдакладніць і можна гуляць, калі жаданне ёсць.
А мне падабаецца рум , галоўная прычына што яны не закрылі для расійскіх гульцоў доступ🙂
Так я нібыта і не ненавіджу яго 🙂 Нармальны такі рэсурс. Для мяне запасны пакуль, як і пара іншых,
калі раптам да Poker Stars доступу не будзе.
Судзячы па настроях, што віруюць у галавах дзеячаў з нашых наглядаючых і кантралюючых органаў, у бліжэйшай будучыні можам зусім без анлайн – покера застацца.
я з Poker Stars за 4 гады ніводнага кешаўта не зрабіў, толькі заліваю ў яго lol,
Пачынаў у PokerStars, але зараз 888 на першым месцы адназначна