Вітус сышоў з розуму проста ў стрыме!
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
12 лістапада 2018 г.
ад
kadrus2002
|
45 Адказаў
|
3,647 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нічога асаблівага, у свеце шмат додзікаў, камеры ўжо ў кожнай сабакі ёсць.
На выгляд нібы кіраваны хаос, а што было ў яго ў той момант у галаве, мы не даведаемся… Толькі здагадкі.
PS. Ну а тое, што ў такіх, як ён, ёсць праблемы з галавой – гэта відавочна.
шо Вітя ў акно не выйшаў..не разумею…ці паверх першы
Так, відаць, першы. Сван кажа, гэта было на дачы. Бо ў кватэры суседзі даўно б ужо выклікалі хлопцаў.
Я онлайн глядзеў гэтае цуд ён у пачатку стрэму з сваёй каханай абмяркоўваў рамонт . Но вось і в. канец стрэму ён і пачаў яго рабіць пасля фена і віскі вось такі вынік. Сразу трох зайцаў заваліў . Хайп , рамонт не дожидаясь будаўнікоў ,ну і галоўнае денег яшчэ зарабіў на гэтым ўсім )) для школаты ён кумір асабліва з такімі выходкамі !
Звычайны хайп каб народ крыху прыцягнуць,ведзь цяпер гэта ж усё модна рабіць……
помніце рукі базукі вось тыпу такі ж хайп…….
тэрпець не магу гэтых фанцікокрутаў – за грошы маці родную прададуць…..
чувак рэальна памешаны на бабках, толькі вось цікава, колькі зараз народу яго глядзіць, яго, мабыць, пастаянна ў ютубе блакавалі…….
на твиче яго таксама нямала глядзіць народу
Запісаў ён новае відэа для сваёй паствы. Апрануўся ў пінжак і на поўным сур’ёзе распускае пра шкоду бухалова і іншае. Прачытайце камэнты, думаў расплачуся))), там сапраўды секта, яму спачуваюць па поўнай ахаха, ну акрамя мяне…🙂
Сустрэчайце “вітус – брытва” ухахахахахахахахахахаххахха
На колькі трэба быць не ў парадку ў псіхічным плане, каб за гэтым сачыць, глядзець і разважаць ?
Ну так не сачы і не абмяркоўвай, беражы здароўе🙂 Навошта ты ў гэтую тэму зайшоў?)
——————
А мне смешна. Вось ноччу было ўсё сумна і тут гэта відэха. Витус-бритва – гэта ўжо здараво, у мяне сон як рукой зняло))))))))
Як можна не сачыць за тым, што вы з кожнага праса перадаеце? Куды не зайдзіш – усе пра яго, што тут цікава растлумач? Чаму вам гэта так запала? Гэта як з Бузавай, нічога супраць яе не маю, але знаходзіцца тысяча людзей, якія ствараюць, каментуюць, а тое, што яна не ўмее спяваць, пля-а-а – без тэм гэта не відаць?!
Каманда Вітуса (на выпадак, калі хто не бачыў)
… “Калгас”, справа добраахвотная, ды і пик “стримерства” даўно прайшоў. А колькасць людзей, якім гэтая тэма цікавая, абмежавана. Няўжо такому “гуру”, як В… гэта так складана зразумець)
Час ад часу гляджу ягоныя стрымы, казка, вядома, але яна якраз для таго і прыдуманая, каб яе глядзець і ўсе цудоўна разумеюць, што ён на гэтым зарабляе. Вынік: хто застаецца незадаволены?
Вітус зьехаў з розуму проста ў стрыме!
так, ён на кожным стрыме як вар’ят))))
але ёсць адно але, як.
Он тэлек учора малатком разбіў і сказаў што пакідае бізнэс))) Не стаў ні шукаць гэтае відэа, ні заліваць, каб ягонае новае прома не форсіць. Відаць, даходы ў яго піпец як праселі)
вось што чакае, калі будзеш кожны дзень гуляць і стриміць потым у канцы канцов трапіш у псіхушку………
я лічу, што калі гуляеш то трэба як-то і адпачываць таксама…….
🤣 смяшна выдаў))