Вітус развітаўся з намі на 3 месяцы??

Абмеркаванне стрымераў казіно | 16 February 2022 ад | 105 Адказаў | 14,234 Прагляду | 3 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
55
Публікацыі
369
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2021

Вітус пасля сённяшняга стріму распрасіўся з намі на 3 месяцы ў тым сэнсе, што па ўмовах здзелкі з “уладальнікам” казіно VAVADA пасля гэтага стріму ён абавязаны заблакаваць сябе ва ўсіх казіно, у якіх ён гуляў, і адпаведна не гуляць 3 месяцы. Хто што думае па гэтым поводу ? Ці вытрымае ён абяцанне не гуляць або душа лудамана здольная пакласці болт на ўсе абяцанні і працягнуць гуляць па-за стрымамі, напрыклад.

Гэтая тэма была зменена 1 год таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: Исправлена ошибка в заголовке
+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
albertbgd, 16 February 2022
“Кэшбэк”. Стрым #450. Заключная частка 10. Казіно VAVADA Вітус пасля сённяшняга стрэму развітаўся з намі на 3 месяцы ў тым сэнсе, што ён па ўмовах здзелкі з “гаспадаром” казіно VAVADA пасля гэтага стрэму абавязаны заблакіраваць сябе ва ўсіх казіно, у якіх ён гуляў, і адпаведна не гуляць 3 м [...]

Табе навошта гэта ведаць,  можа дзесьці ставяць на гэтага Вітуса? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Быў бы рады гэты фэйс увогуле хаця б год не бачыць нідзе!Вельмі кепска ,што ён на год не знік для пачатку!Сядзіць ..пырэ фанты як звычайна ў гэтай скрыпто вавадзе круціць!Увогуле зразумець не магу,хто там увогуле яшчэ гуляе!?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
55
Публікацыі
369
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2021
spartack, 16 February 2022
Табе навошта гэта ведаць, можа дзе-небудзь робяць стаўкі на гэтага Вітуса?

Ну я глядзеў, так, яго стрымы, але не праз яго – ён мне трохі адштурхоўвае з-за таго, як ён ставіцца да сваёй аўдыторыі, якая яго корміць і ўтрымлівае, і з-за таго, што ён заўсёды гуляе ў адны і тыя ж слоты, і я проста спрабаваў зрабіць нейкія высновы, як яны сябе паводзяць, калі прайграюць на такія стаўкі ну кароч – я гэта праста апісаў, як мог.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Ну я глядзеў яго стрымы, але не з-за яго – ён мне трохі непрыемны з-за таго, як ён ставіцца да сваёй аўдыторыі, якая яго корміць і ўтрымлівае, а таксама з-за таго, што ён заўсёды гуляе ў адныя і тыя ж слоты, і я проста спрабаваў зрабіць нейкія высновы, як яны сябе паводзяць, прайграючы на такі [...]

Друг! Ты галоўнае з выгляду ўпускаеш і не бераш у ўвагу! “Паглядзі, у што ён гуляе?! Тупа ў ўжо настроены слот, які не мае ні адраса, ні відэа ўходу ў аккаунт і ўнясення дэпазіту. ды наогул нічога! Тупа фанцікі круціць… пыр гэты! У выніку колькі хлопцаў па яго рэфкам падсаджваюцца на гульню і ў выніку яшчэ і кормяць гэтае…. стварэнне?!! І добра б на гульню, але якая можа быць гульня ў Vavada? Нават і казаць не хочацца)!

Гэты адказ быў зменены 1 год таму карыстальнікам NataKaya. Прычына: тест
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
55
Публікацыі
369
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 16 February 2022
Друг! Ты галоўнае з віду ўпускаеш і не бярэш да ўвагі!”

не адупліўся распавядай 😛

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
55
Публікацыі
369
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2021
Друг!Ты главное из вида упускаешь и не берешь во внимание!”Глядзі ў што ён гуляе?!Проста ў ужо настроены слот, які не мае ні адрасы, ні відэа ўваходу ў акаўнт і ўнясення дэпазіту. наогул нічога!Проста фанцікі круціць … пырь гэты!У выніку колькі хлопцаў па яго рэфках падсаджваюцца на гульню і ў [...]

што тычыцца Вавады, я з табой, напэўна, згодзяся – сам там яго два гады карміў, зліў свой бізнес пад чыстую 2-3 лямы ў месяц зліваў, быў зарэганы па яго спасылцы, ну калі ён яшчэ арганізоўваў там турніры, здавалася б, а наконт фанцікаў хз патрэбныя пруфы, я пакуль што супрацьлеглага меркавання.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
што датычыцца вавады я з табою напэўна згаджуся сам там яго два гады карміў зліў свой бізнэс пад чыстую 2-3 ляма ў месяц зліваў быў зарэганы па яго спасылцы ну калі ён яшчэ арганізоўваў там турніры здаецца, а наконт іншага хз патрэбны пруфы я процілеглага меркавання пакуль што.

Я ж табе кажу!Ні адраснага радка, ні дэпазітаў, увогуле нічога!Як можна глядзець і верыць у гэта……………..?!Якія табе пруфы??!))Калі ён сам ні аднаго пруфа Вам,сваім гульцам і сваёй аўдыторыі не прадастаўляе???!!!!))))))Нават одиёзны лудоман ашуканец ттр і той ад і да ўсе свае дзеянні паказвае ў стрымах сваіх.Я кажу не пра гульні яго, у сваіх жа казінах ,а калі ён ,як звычайны гульняк катае ў іншых казіно.!Усё проста сумленна!Я гляджу ,Ты яшчэ пару лямаў вырашыў заліць?!Ну -Ну!не буду цябе пераконваць!Ты толькі навучыся хоць бы прагледзець код старонкі ў браўзеры і высветліць адкуль ідзе трансляцыя слота, у які ты гуляеш!)))))))))))))Спадзяюся, зэканомлю табе некалькі мільёнаў рублёў і дзесяць гадоў жыцця гэтым саветам!На гэтым скончым нашу маленькую размову!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 689
Публікацыі
10 522
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Быў бы рады гэты фэйс увогуле хаця б год не бачыць нідзе!Вельмі кепска, што ён на год не зьнік для пачатку!Сядзіць ..пырь фанты як звычайна ў гэтай скрыпта Вавадзе круціць!Зусім не магу зразумець, хто там яшчэ гуляе!?

Брэхня ты, хлопец, нясеш! Вітус – лудаман і я ўпэўнены, што ў асноўным ён гуляе на свае, што датычыць Вавады – не ведаю, не правяраў. А наконт тваіх скаргаў пра ўсе казіно – што ва ўсіх скрыпты, пра гэта нас чуць.

Што датычыцца ТТр, то гэта ўвогуле чудзішча, не разумею, як можна ставіць яго ў прыклад.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018
Друг!Ты галоўнае з відзення выпускаеш і не бярэш у разлік!”Паглядзі, у што ён гуляе?! Тупа ў ужо настроены слот, які не мае ні адраса, ні відэа ўваходу ў рахунак і ўнясення дэпазіту. да ўвогуле нічога! Тупа фанты круціць … пыр гэты! У выніку колькі хлопцаў па яго рэфках падсаджваюцца на гульню [...]

Якая розніца – чалавек падсаджваецца праз таго, хто гуляе на рэальныя ці хто на фанты?

І ён прайграе ў асноўным. Сэнс гуляць у настроены слот, які з’ядае ўвесь баланс.

Казіно – зло, незалежна ад усяго.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
335
Публікацыі
1 686
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
01.02.2017

Перачытаў усе адказы ў гэтай тэме але так і не зразумеў, Вітус добры ці дрэнны ? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 191
Публікацыі
31 727
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
extratip, 16 February 2022
Перачытаў усе адказы ў гэтай тэме, але так і не зразумеў, Вітус добры ці дрэнны ?

Усё адносна, кожны можа быць і злым, і дрэнным, і добрым)

А Вітус, ён стрымер… І як большасць стрымераў, якія піяряць казіно, яны атрымліваюць свой працэнт ад сумы зліву гульцоў, якія зарэгістраваліся ў казіно па іх спасылках…)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Быў бы рады гэтага фэйса ўвогуле хаця б год не бачыць нідзе! Вельмі кепска, што ён на год не знік для пачатку! Сядзіць .. пырь фанцікі як звычайна ў гэтай скрыпто Вавадзе круціць! Увогуле зразумець не магу, хто там увогуле яшчэ гуляе!?

Людзі там гуляюць. Многім 1хслот і г.д. не падабаецца. Я абажаю. Таксама і з Вавадай

Друг! Ты галоўнае з выгляду выпускаеш і не бярэш у разлік! “Паглядзі ў што ён гуляе?! Тупа ў ўжо настроены слот які не мае ні адрасу, ні відэа ўваходу ў акаунт і ўнясення дэпазіту. да ўвогуле нічога! Тупа фанцікі верціць … пырь гэты! У выніку колькі хлопцаў па ягоных рэфках падсаджваюцца на гу [...]

настроены слот АХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХААХАХХАХАХА. Пі таблеткі. Апрані фольгу. 

Я ж табе кажу! Ні адраснай радка, ні дэпазітаў, увогуле нічога! Як можна глядзець і верыць у гэта……………..?! Якія табе пруфы??!)) Калі ён сам ніводнага пруфа Вам, сваім гульцам і сваёй аўдыторыі не прадстаўляе???!!!!)))))) Нават одиёзны лудоман ашуканец ттр і той ад і да ўсё свае дзеянні паказва [...]

Я ж табе кажу – калі б твае словы нешта значылі і стаялі, можна было б і прыслухацца да цябе. А так, па тваіх скаргах становіцца відавочным, што ў цябе шызафрэнія. А прыслухацца да шызафрэнікаў…. Тут справа кожнага, канечне.

Па сабжу, Вітус – гэта Вітус.

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Feya_Line, 16 February 2022
Я ж табе кажу – калі б твае словы што‑та значылі і каштавалі, можна было б да цябе і прыслухацца. А так, па тваіх скаргах становіцца відавочна, што ў цябе шызафрэнія. А прыслухацца да шызафрэнікаў…. Тут справа кожнага, канечне.

Да таварыш паходу ўжо даўно з’ехаў на галаву)

Перачытаў усе адказы ў гэтай тэме, але так і не зразумеў, Вітус добры ці дрэнны? 

Гэта кожны вырашае для сябе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Feya_Line, 16 February 2022
Людзі там гуляюць. Многім 1хслот і г.д. не падабаецца. Я абажаю. Гэта ж і з Вавадай настроены слот АХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХААХАХХАХАХА. Пі таблеткі. Апрані фальгу.    Я ж табе кажу – калі б твае словы нешта значылі і [...]

Па суджэнні з таго, што гэта твой другі ак, які я ведаю, ты, наш плюсавы ты! Ва ўсім! І ў вывадзе кэша з сайта і ўвогуле Гулец! Што тычыцца шызафрэніі.., ну хто чым хворы – той пра тое і гаворыць! Я ж у сваю чаргу ніколі не абражаю такіх жа, як я сам, гульцоў! Гэта ніжэй за дно ўжо! Ты ж значыць не гулец, а так……, ёсць такое паняцце ў рускай мове – нішто што-небудзь…….. !Раз ты дазваляеш сабе такое тут! Больш пра гэта не будзем! Ты, дарэчы, сам да ўрача зайдзі, да якога ходзіш! На грошы з кэша, які ты выганяеш адсюль……… Тым не менш, сумлення ж табе ні за якія грошы не купіш і ўрач не дапаможа, калі цябе без яго нарадзілі. Спадзяюся, твае 30 сярэбранікаў стабільныя і рэгулярныя рана ці позна вернуцца да цябе назад! Я Гулец! Сапраўдны і Вялікі! А ты хто?! Сцірай свае паінты далей і валі сваім языком далей!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
urbanjungle, 16 February 2022
Так, таварыш, паходу ўжо даўно кукуха паехала) Гэта кожны вырашае сам для сябе.

Думаю, ты таксама нішто па сутнасці і не гулец, калі іншага гульца абражаеш!Далей, гавары што хочаш!Ты ёсць пустае месца для мяне!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Перачытаў усе адказы ў гэтай тэме, але так і не зразумеў, Вітус добры ці дрэнны?

калі прымеш меркаванне большасці, браце, то даведаесься гэта на другім мільёне або трэцім, думаў бы заліву. Як бачыш, тут сабраліся адны плюсавыя, дасведчаныя гульцы! І гуляюць калектыўна толькі ў “ліцэнзійныя” гульні ў ))))ру казіно! ну ну! гуляйце! Поспехаў Вам!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 191
Публікацыі
31 727
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Як бы дзіўна, тэма за Вітуса, але “звезду LCB” робяць з гульца, які гэтага стримера на дух не пераносіць. Нічога не мяняецца)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 18 February 2022
Як то дзіўна тэма за ВітУса, але “зорку LCB” робяць з гульца, які гэтага стрымера на дух не пераносіць. Нічога не мяняецца)

Мяне не гэта абурае, а стаўленне гульцоў да гульцоў, эпітэты пра шызафрэнію і г.д. і т.п. прачее …….да яшчэ і ад тых, у каго статус максімальны і ўсе мы ведаем хто гэта піша!))))))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 18 February 2022
Судзячы па тым, што гэта твой другі ак, які я ведаю, ты, плюсавы ты наш! Ва ўсім! І ў вывадзе кэша з сайта і ўвогуле Гулец! Па пытанні шызафрэніі.., ну хто чым хворы – той і пра тое! Я ж у сваю чаргу ніколі не абражаю такіх жа, як я сам, гульцоў! Гэта ніжэй за дно ўжо! Ты значыць не гулец, а т [...]

А я абражаю лудаманаў, гульцоў, звычайных людзей.  Усіх, каго хачу.
PS: пачніце мне ўжо ПЛАЦІЦЬ хоць хто-небудзь, каб словы сраных шызоідаў былі праўдзівыя пра 30 сярэбранікаў. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Пра другі аккаунт я хз нават што напісаць. Зразумела, што чел піша яшчэ пра каго-небудзь, хто пярэчыць яго меркаванню – самападман. Але пра каго, мне нават не цікава Мы бачым перад сабой шызоіда, прычым ужо гадоў 45-55. Такіх не тое што цяжка пераканаць. іх цяжка зразумець. “Ён прав – вы не правыя.” А ведаеце чаму ён часцей за ўсё будзе лічыць сябе правым? Эга, яго хвароба шызафрэнія і няўдачы ў жыцці.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
420
Публікацыі
1 516
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.09.2017
Я Гулец! Сапраўдны і Вялікі! А ты хто?! Стрыгі свае пойнты далей і балбатай сваім языком далей!

Судзячы па тваіх адказах у тэме пытанняў – ты хворы на галаву гулец з параноіднай шызафрэніяй) Сапраўдныя культовыя гульцы такую хуету пісаць не будуць) Кожны твой адказ – яго нават сур’ёзна ўспрымаць нельга, толькі каб пасмяяцца)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Дык чаму нельга проста гуляць у казіно і атрымліваць асалоду і атрымліваць асалоду? Не шукаць загаворы?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Feya_Line, 18 February 2022
Пра другі акаунт я х**з нават што напісаць. Зразумела, што чалавек піша яшчэ пра кагосьці, хто супярэчыць яго меркаванню – самаўманне. Але пра каго – мне нават нецікава. Мы бачым перад сабой шызоіда, прычым ужо гадоў 45-55. Такіх не тое што цяжка пераканаць – іх цяжка зразумець. “Ён правы – вы [...]

Вельмі дрэнна, што ты не ў Маскве жывеш. Слухаў выраз “жартаў аборта?!” Заўваж, цытуй класіка! Ільфа і Пятрова напэўна чуў, нават не чытаў! З задавальненнем за 2 секунды навучыў бы цябе добрым манерам і выхаваў бы на ўсё жыццё! Думаю, рамянём выпараць па бацькоўску табе ўжо б хапіла)) а ляшчы так увогуле.. з запасам на год уперад.) Сустрэлiся б, гарбату папілі.) Але, на жаль, вы клавіятурныя героі, толькі ў інтэрнэце і героі так сябе паводзяць! Увогуле больш гаварыць не будзем, пішы што хочаш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Вельмі дрэнна, што ты не ў Маскве жывеш, ахвяра аборту!

А вось яна дзе, бібізянка то зарыта. На словах нічога растлумачыць і даказаць не можа, адразу хоча прымяніць фізічнае насілле і пачынае пагражаць. Тыповы дзед, якому далі доступ у інтэрнэт.

Дзядуля пердун. ты ў інтэрнэце!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...