Вітус развітаўся з намі на 3 месяцы??
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
16 February 2022
ад
albertbgd
|
105 Адказаў
|
14,234 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітус пасля сённяшняга стріму распрасіўся з намі на 3 месяцы ў тым сэнсе, што па ўмовах здзелкі з “уладальнікам” казіно VAVADA пасля гэтага стріму ён абавязаны заблакаваць сябе ва ўсіх казіно, у якіх ён гуляў, і адпаведна не гуляць 3 месяцы. Хто што думае па гэтым поводу ? Ці вытрымае ён абяцанне не гуляць або душа лудамана здольная пакласці болт на ўсе абяцанні і працягнуць гуляць па-за стрымамі, напрыклад.
Табе навошта гэта ведаць, можа дзесьці ставяць на гэтага Вітуса?
Быў бы рады гэты фэйс увогуле хаця б год не бачыць нідзе!Вельмі кепска ,што ён на год не знік для пачатку!Сядзіць ..пырэ фанты як звычайна ў гэтай скрыпто вавадзе круціць!Увогуле зразумець не магу,хто там увогуле яшчэ гуляе!?
Ну я глядзеў, так, яго стрымы, але не праз яго – ён мне трохі адштурхоўвае з-за таго, як ён ставіцца да сваёй аўдыторыі, якая яго корміць і ўтрымлівае, і з-за таго, што ён заўсёды гуляе ў адны і тыя ж слоты, і я проста спрабаваў зрабіць нейкія высновы, як яны сябе паводзяць, калі прайграюць на такія стаўкі ну кароч – я гэта праста апісаў, як мог.
Друг! Ты галоўнае з выгляду ўпускаеш і не бераш у ўвагу! “Паглядзі, у што ён гуляе?! Тупа ў ўжо настроены слот, які не мае ні адраса, ні відэа ўходу ў аккаунт і ўнясення дэпазіту. ды наогул нічога! Тупа фанцікі круціць… пыр гэты! У выніку колькі хлопцаў па яго рэфкам падсаджваюцца на гульню і ў выніку яшчэ і кормяць гэтае…. стварэнне?!! І добра б на гульню, але якая можа быць гульня ў Vavada? Нават і казаць не хочацца)!
не адупліўся распавядай 😛
што тычыцца Вавады, я з табой, напэўна, згодзяся – сам там яго два гады карміў, зліў свой бізнес пад чыстую 2-3 лямы ў месяц зліваў, быў зарэганы па яго спасылцы, ну калі ён яшчэ арганізоўваў там турніры, здавалася б, а наконт фанцікаў хз патрэбныя пруфы, я пакуль што супрацьлеглага меркавання.
Я ж табе кажу!Ні адраснага радка, ні дэпазітаў, увогуле нічога!Як можна глядзець і верыць у гэта……………..?!Якія табе пруфы??!))Калі ён сам ні аднаго пруфа Вам,сваім гульцам і сваёй аўдыторыі не прадастаўляе???!!!!))))))Нават одиёзны лудоман ашуканец ттр і той ад і да ўсе свае дзеянні паказвае ў стрымах сваіх.Я кажу не пра гульні яго, у сваіх жа казінах ,а калі ён ,як звычайны гульняк катае ў іншых казіно.!Усё проста сумленна!Я гляджу ,Ты яшчэ пару лямаў вырашыў заліць?!Ну -Ну!не буду цябе пераконваць!Ты толькі навучыся хоць бы прагледзець код старонкі ў браўзеры і высветліць адкуль ідзе трансляцыя слота, у які ты гуляеш!)))))))))))))Спадзяюся, зэканомлю табе некалькі мільёнаў рублёў і дзесяць гадоў жыцця гэтым саветам!На гэтым скончым нашу маленькую размову!
Брэхня ты, хлопец, нясеш! Вітус – лудаман і я ўпэўнены, што ў асноўным ён гуляе на свае, што датычыць Вавады – не ведаю, не правяраў. А наконт тваіх скаргаў пра ўсе казіно – што ва ўсіх скрыпты, пра гэта нас чуць.
Што датычыцца ТТр, то гэта ўвогуле чудзішча, не разумею, як можна ставіць яго ў прыклад.
Якая розніца – чалавек падсаджваецца праз таго, хто гуляе на рэальныя ці хто на фанты?
І ён прайграе ў асноўным. Сэнс гуляць у настроены слот, які з’ядае ўвесь баланс.
Казіно – зло, незалежна ад усяго.
Перачытаў усе адказы ў гэтай тэме але так і не зразумеў, Вітус добры ці дрэнны ?
Усё адносна, кожны можа быць і злым, і дрэнным, і добрым)
А Вітус, ён стрымер… І як большасць стрымераў, якія піяряць казіно, яны атрымліваюць свой працэнт ад сумы зліву гульцоў, якія зарэгістраваліся ў казіно па іх спасылках…)
Людзі там гуляюць. Многім 1хслот і г.д. не падабаецца. Я абажаю. Таксама і з Вавадай
настроены слот АХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААААХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХААХАХХАХАХА. Пі таблеткі. Апрані фольгу.
Я ж табе кажу – калі б твае словы нешта значылі і стаялі, можна было б і прыслухацца да цябе. А так, па тваіх скаргах становіцца відавочным, што ў цябе шызафрэнія. А прыслухацца да шызафрэнікаў…. Тут справа кожнага, канечне.
Па сабжу, Вітус – гэта Вітус.
Да таварыш паходу ўжо даўно з’ехаў на галаву)
Гэта кожны вырашае для сябе.
Па суджэнні з таго, што гэта твой другі ак, які я ведаю, ты, наш плюсавы ты! Ва ўсім! І ў вывадзе кэша з сайта і ўвогуле Гулец! Што тычыцца шызафрэніі.., ну хто чым хворы – той пра тое і гаворыць! Я ж у сваю чаргу ніколі не абражаю такіх жа, як я сам, гульцоў! Гэта ніжэй за дно ўжо! Ты ж значыць не гулец, а так……, ёсць такое паняцце ў рускай мове – нішто што-небудзь…….. !Раз ты дазваляеш сабе такое тут! Больш пра гэта не будзем! Ты, дарэчы, сам да ўрача зайдзі, да якога ходзіш! На грошы з кэша, які ты выганяеш адсюль……… Тым не менш, сумлення ж табе ні за якія грошы не купіш і ўрач не дапаможа, калі цябе без яго нарадзілі. Спадзяюся, твае 30 сярэбранікаў стабільныя і рэгулярныя рана ці позна вернуцца да цябе назад! Я Гулец! Сапраўдны і Вялікі! А ты хто?! Сцірай свае паінты далей і валі сваім языком далей!
Думаю, ты таксама нішто па сутнасці і не гулец, калі іншага гульца абражаеш!Далей, гавары што хочаш!Ты ёсць пустае месца для мяне!
калі прымеш меркаванне большасці, браце, то даведаесься гэта на другім мільёне або трэцім, думаў бы заліву. Як бачыш, тут сабраліся адны плюсавыя, дасведчаныя гульцы! І гуляюць калектыўна толькі ў “ліцэнзійныя” гульні ў ))))ру казіно! ну ну! гуляйце! Поспехаў Вам!
Як бы дзіўна, тэма за Вітуса, але “звезду LCB” робяць з гульца, які гэтага стримера на дух не пераносіць. Нічога не мяняецца)
Мяне не гэта абурае, а стаўленне гульцоў да гульцоў, эпітэты пра шызафрэнію і г.д. і т.п. прачее …….да яшчэ і ад тых, у каго статус максімальны і ўсе мы ведаем хто гэта піша!))))))))
А я абражаю лудаманаў, гульцоў, звычайных людзей. Усіх, каго хачу.
PS: пачніце мне ўжо ПЛАЦІЦЬ хоць хто-небудзь, каб словы сраных шызоідаў былі праўдзівыя пра 30 сярэбранікаў.
Пра другі аккаунт я хз нават што напісаць. Зразумела, што чел піша яшчэ пра каго-небудзь, хто пярэчыць яго меркаванню – самападман. Але пра каго, мне нават не цікава Мы бачым перад сабой шызоіда, прычым ужо гадоў 45-55. Такіх не тое што цяжка пераканаць. іх цяжка зразумець. “Ён прав – вы не правыя.” А ведаеце чаму ён часцей за ўсё будзе лічыць сябе правым? Эга, яго хвароба шызафрэнія і няўдачы ў жыцці.
Судзячы па тваіх адказах у тэме пытанняў – ты хворы на галаву гулец з параноіднай шызафрэніяй) Сапраўдныя культовыя гульцы такую хуету пісаць не будуць) Кожны твой адказ – яго нават сур’ёзна ўспрымаць нельга, толькі каб пасмяяцца)
Дык чаму нельга проста гуляць у казіно і атрымліваць асалоду і атрымліваць асалоду? Не шукаць загаворы?
Вельмі дрэнна, што ты не ў Маскве жывеш. Слухаў выраз “жартаў аборта?!” Заўваж, цытуй класіка! Ільфа і Пятрова напэўна чуў, нават не чытаў! З задавальненнем за 2 секунды навучыў бы цябе добрым манерам і выхаваў бы на ўсё жыццё! Думаю, рамянём выпараць па бацькоўску табе ўжо б хапіла)) а ляшчы так увогуле.. з запасам на год уперад.) Сустрэлiся б, гарбату папілі.) Але, на жаль, вы клавіятурныя героі, толькі ў інтэрнэце і героі так сябе паводзяць! Увогуле больш гаварыць не будзем, пішы што хочаш.
А вось яна дзе, бібізянка то зарыта. На словах нічога растлумачыць і даказаць не можа, адразу хоча прымяніць фізічнае насілле і пачынае пагражаць. Тыповы дзед, якому далі доступ у інтэрнэт.
Дзядуля пердун. ты ў інтэрнэце!