Вітус і яго прыхільнікі
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
17 верасня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
19 Адказаў
|
3,243 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сувязь з гледачамі ў скайпе:
У эфіры наркаман ДимКА і ў яго ёсць прэтэнзіі 3:01:38
Другі наркаман МаксимКА і яго Аура 4:39:16
Лудик з Латвіі і яго Жонка 5:26:45
Я б паглядзеў,але пасля апісання з таймінгамі,страшнавата.
я адзін прачытаў Вітус і яго фанты?😆
Іба. Усё гэта весела і магчыма цікава паглядзець.
Але чым трэба ўпарыцца, каб 6 з паловай гадзіны ролік прагледзець, гэта ж капец.)
бляха муха колькі можна гэтага вантуса форсіць
нехай жывуць там у сваім мірыку, ён тут увогуле камусьці цікавы ?
Ты яго глядзіш ці што?
Я спрабаваў пару раз глядзець. Пры тым рэкламавалі, што гэта круты выпуск стрыму.
Ну ён як бы так сумна гаворыць( Ну я, карацей, не змог глядзець.
Не, не гляджу. Калі ў ТТРа гуляў так заходзіў.
А я яксьці паў года таму яго глядзеў. Ён сумны г**на, напісаў яму ў чат пару ласкавых і ён мяне забаніў. 🤠
Якія наф там фанаты? Малалеткі? 😁
🙃Фанаты вунтуса гэта ўнітазы😁 а ўвогуле я ржу з яго голаска (хай прабачаць мяне вялікія мадэратары) піянерскага… а морда так увогуле жах… Ёсць такія людзі, якіх як бачыш – адразу хочацца забіць у асфальт, каб прасцей было замазаць, чым адскрабляць, так вось вантус з гэтых…
Ты гэта пра фанатаў Вітуса? 🤠
😁хм…нашы мадэратары фанаты вантуса?
Усё можа быць! Ад гэтага ніхто не застрахаваны 😁
Трэба быць асцярожней і абараняцца (адзеў шапачку з фальгі) а то раптам яшчэ стану фанатам вантуза🙃
Проста трэба радзей адкрываць Ютуб, а то ён што-то там паўсюль распаўсюдзіўся. Хоць, як я заўважыў, не толькі там, ён ужо і тут пачынае прыжывацца. 😁
.. гэта дакладна: у гэты раз гавна будзе яшчэ больш…
учора 20кк…
і… і… і што далей то? Пара пераходзіць на тры знакі пасля шасці нулёў што ле? так? Ваінствуючы ідыятызм, Божа мой!….
Проста віртуознае стварэнне ідыётаў з усіх вакол. Хайп да мяжы і кропка! Праўда як у Фон Клаузевіца. Зараз пачнецца, ці дакладней працягнецца з яшчэ большай прытворнай смуродлівасцю:
а дзе хоць адзін хэйт-камэнт то?))
Усе хейтары ў адзін момант ператварыліся ў паклоннікаў 😁
Але на самой справе пытанне трохі ў іншым стаіць! Чаму менавіта Вітус? Магчыма, гэта супадзенне, але асабіста я ў апошні час зусім не веру ў такія супадзенні. Ну а далей думаю не варта разважаць пра гэта, бо Фанаты налятуць 😁