Visa Poker: што гэта за рум? Бонус 55$
Бездэпазітны Покер
|
28 March 2017
ад
Yurok190358
|
15 Адказаў
|
3,217 Праглядаў
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Visa poker так называецца рум! Увядзенне і вывад толькі па картках! Інфармацыі пра яго няма нідзе.
Прашу ўсіх пакінуць уражанні, калі хтосьці ўжо меў справу з румам. Бонус даюць 5$ адразу наяўнымі бездэп + квіток на 5$ турнірны, + 45$ потым, па меры назапашвання рейку.
Спасылка на сайт http://www.visapoker.com/ru/
Каму не цяжка, бо магчыма будуць яшчэ бонусы, то можаце напісаць
мін. вывад $100, і гуляюць у асноўным адны кітайцы
пездеп налічылі хутка, за 1.5-2 гадзіны
зараз паглядзім, як докі правераць)
🙂 Зараз зацэнім што і як..цікава ж..аўтару дзякуначка 🙂
Атрымана праз гадзіну пасля адпраўкі фота пашпарта!
Рум пакуль яшчэ сыры, гісторыя рук не захоўваецца на пошту, нельга вызначыць месца за сталом, нельга паставіць свой аватар, таксама бянтэжыць карта Mastercard пры вывадзе там ёсць)
а чаму вас так бянтэжыць Mastercard, вось у VideoSlots таксама выводзяць
я атрымаў бон праз 2 хвіліны хутка праверылі з білета 13 месца 22$ спрабую да соткі падняць а там будзе бачна як з вывадам у іх
Нармальны рум па-мойму, не лічыўшы пастаянных пераездаў маіх АК)) на прадфіналцы зараз сяджу.
Засталося два сталы, за адным 4-ро за другім 6-ро і не роўняюць))
лол прэфлоп алл-ін А9![]()
Я ў кэшы сяджу, 31 поінт набраў, пакуль 13$, буду павышаць ліміты пасля 20-кі))
блін,я ўчора ў турыку за 3.3 быў на 1 з 13,у выніку вылецеў 11м,і пайшоў сліў 11$ у кэш,выграў бы турык +96 было б
Што мы па выніку (пакуль) маем ..Кучу загружаных докаў..незразумелая софта (устаноўленая )..І 0 высноў.Вялікі брат сочыць за Вамі)) ..камеры заклеваем))?
Ды ўж салодка аж прыторна,чытаў на сайце))
Гуляў па-заўчора ў турніры за 8.8$ 400 гарантыя. Топ -3 па прызах 120-80-60 еўра.
У топ -3 застаўся з двума хлопцамі са стэкамі па 10к фішак. У мяне 100К. Рум завіс.После перезагрузкі зніклі ўсе турніры за ўвесь дзень. Натуральна не вярнулі БІ, не атрымаў прызавыя законныя 120 еўра. Напісаў у саппорт – атрымаў адказ –
“Добры дзень, не хвалюйцеся ў цягам 24 гадзін усе выйгрышы будуць на рахунках!”
Слова выйгрАшы мяне ўжо засцерагло. Ну думаю добра, пачакаем.
Вынік – прайшло 72 гадзіны, на лісты не адказваюць, гісторыя рук не прыходзіць на мэйл. У касе па-ранейшаму нічога не змянілася.
Шарага махляроў.
быўшы Доха Покер
думаю тлумачыць не трэба, што да чаго