Visa і MasterCard могуць пакінуць Расію з-за патрабаванняў новага законапраекта.
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
18 ліпеня 2019 г.
ад
seregelio
|
16 Адказаў
|
1,236 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Міжнародныя плацежныя сістэмы могуць пакінуць Расію з-за новага законапраекта Дзярждумы. 23 ліпеня дэпутаты плануюць разгледзець папраўкі, якія забараняюць аператарам выконваць санкцыі Захаду ў Расіі.
Новы праект з папраўкамі ў закон «Аб нацыянальнай плацежнай сістэме» абавязвае аператараў забяспечваць бесперабойнасць плацяжоў у Расіі. Адпаведна, плацежным сістэмам давядзецца цалкам адмовіцца ад выканання міжнародных санкцый, піша газета «Камэрсант». З-за гэтага новаўвядзення краіну могуць пакінуць такія буйныя плацежныя сістэмы, як Visa, MasterCard, China Union Pay і іншыя.
Калі гэта адбудзецца, расіяне могуць згубіць магчымасць разлічвацца айчыннымі карткамі за мяжой. Адход аператараў таксама зробіць немагчымым прыняцце карт замежных банкаў у Расіі. Эксперты сцвярджаюць, што для плацежных сістэм забарона на выкананне санкцый практычна невыполніма. Але, нягледзячы на гэта, дэпутаты Дзярждумы і Цэнтрабанк настойваюць на як мага хутчэйшым прыняцці паправак.
ura.news
Гэта толькі праект закона, а як падтрымаюць гэтую ідэю дэпутаты – яшчэ паглядзім…)
Я даўно ўжо таксама падумываю з’ехаць з Расіі следам за візай і мк
Жарты жартоўна, але гэта будзе пісец. 🙂
Не даводзіцца сумнявацца, што Visa і MasterCard адключаць, калі на іх пачнуць ціснуць. Таксама не даводзіцца сумнявацца, што калі такі мув будзе выгадны кампаніі з урада, то яны х заб’юць на народ краіны і прымуць закон.
ps. Людзі, якія разбіраюцца ў гэтай тэме, кажуць, што далёка не факт, што такі пісец адбудзецца, але ён цалкам магчымы.
Дык гэта ж бред, кмк, быццам самі чыноўнікі не карыстаюцца картамі Visa і Mastercard ну )
Штаты – лічна банкі кішэнныя, чыноўнікаў баняць санкцыямі, Visa з Master іх абслугоўваць не стануць. Нашы ў адказ вось так нібыта папужаць вырашылі. Толькі працэнтны абарот па Расіі адносна нязначны для карт, і яны відаць усё роўна збягуць. А хто ведае, што на думцы ў Пуціна, ён можа з прынцыпу пайсці да канца.
Яны-то ўрад ці моцна не засмутяцца, выход відавочна знойдуць. А вось мы будзем у аху дакладна. Сустрэчайце карту Мір🙂 тьфу-тьфу
Усё правільна, бо нях. працуеш у краіне – выконвай яе законы, а то бабла мы з вас паімеем, але санкцыі ўвядзем, пошлі наф, нал нікo не адмяняў
Я думаў ты ведаеш. 😎 Ты ж у нас у тэме.
P,S, Дарэчы нядаўна была ў мяне сум-печаль. Бачок у прыбіральні злёгку падцякаў ваду. Я цябе ўспомніў. Тады таксама спачатку падумаў. А можа Пуцін вінаваты,што я даўно не мяняў арматуру. Але не. Аказваецца, рэзіна з цягам часу ўсё ж губляе свае ўласцівасці і становіцца менш эластычнай. Пайшоў на рынак,аддаў 200 рублёў памяняў і о цуд !!! Перастала падцякаць і шумець.
Я гэта ўсё да чаго напісаў то. Як думаеш ? Калі б я пачаў тут на форуме шумець, маўляў, так і сяк, замест таго каб арматуру памяняць, шум бы змяншыўся ? Ці вада перастала б працякаць ?
Цікавіць тваё экспертнае меркаванне, Сяргей.
адно сыдзе іншае што-небудзь прыдумаюць і ўсё зноў запрацуе і зноў жыццё пойдзе сваім ходам…….
у нас у краіне столькі правілаў, аж жыць становіцца страшнавата – трэба зматывацца куды-небудзь……….
Ахерэць пошлі наф) З-за аднаго фокусніка ўся краіна павінна хадзіць з наяўнымі і картай Мір што ці?) Для каго гэта пакаранне? Для візы – гэта капейкі, а вось народ будзе ў акуе.
Шэдэўр, прэлеcтна)))
ну каму клоўн а каму і палова краіны а то херлі вырашылі вялікую дзяржаву санкцыямі задавіць і сагнуць а вось хрэн там плаваў. засталося выслать на руднікі ўсю леберастню з Навальным воклаўе і нрм усё будзе а ну і чубайсіка з імі
Тобаш сказаць па сутнасці няма чаго. Ліберастыя яна такая. Як што-небудзь па сутнасці скажаш – пачынае несці ўсюлякую лухту. І тыпа ратуюць за народ. Хаця на народ ім якраз пафіг ))) Табе асабіста пафіг на ўсіх. І іншым таксама. Але ты зь сябе вырашыў рэвалюцыянера пабудаваць. А далей бла-бла – нічога… Зусім нічога….
Так, я пайду, так, я паеду. Апошні чамадан прадам…. А сам сядзіш у сваім мястэчку і лухту льеш. Балабол, бл*ць.
Ахаха. Топіш за нашага пахана, а не ведаеш ні кроплі. Увогуле-то яны кенты і гэта ж ён жа Чубайса выгараджае і цягне на тлустыя пасады, замест таго, каб на камеру закрыць)))
ps. Лан палітота паехала, я сыходжу прашчацьсь)))
Таму што ты зліваешся як звычайна. Аргументаў нуль.
ну тое, што мне падабаецца Володзька не значыць што аўтаматычна і Чубік
куды пайшоў стоп, выбірай руднік