Visa і MasterCard могуць пакінуць Расію з-за патрабаванняў новага законапраекта.

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 18 ліпеня 2019 г. ад | 16 Адказаў | 1,236 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Міжнародныя плацежныя сістэмы могуць пакінуць Расію з-за новага законапраекта Дзярждумы. 23 ліпеня дэпутаты плануюць разгледзець папраўкі, якія забараняюць аператарам выконваць санкцыі Захаду ў Расіі.

Новы праект з папраўкамі ў закон «Аб нацыянальнай плацежнай сістэме» абавязвае аператараў забяспечваць бесперабойнасць плацяжоў у Расіі. Адпаведна, плацежным сістэмам давядзецца цалкам адмовіцца ад выканання міжнародных санкцый, піша газета «Камэрсант». З-за гэтага новаўвядзення краіну могуць пакінуць такія буйныя плацежныя сістэмы, як Visa, MasterCard, China Union Pay і іншыя.

Калі гэта адбудзецца, расіяне могуць згубіць магчымасць разлічвацца айчыннымі карткамі за мяжой. Адход аператараў таксама зробіць немагчымым прыняцце карт замежных банкаў у Расіі. Эксперты сцвярджаюць, што для плацежных сістэм забарона на выкананне санкцый практычна невыполніма. Але, нягледзячы на гэта, дэпутаты Дзярждумы і Цэнтрабанк настойваюць на як мага хутчэйшым прыняцці паправак. 

ura.news

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 319
Публікацыі
32 004
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Гэта толькі праект закона, а як падтрымаюць гэтую ідэю дэпутаты – яшчэ паглядзім…)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
709
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
5 сту 2017 г.

Я даўно ўжо таксама падумываю з’ехаць з Расіі следам за візай і мк

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Жарты жартоўна, але гэта будзе пісец. 🙂

Не даводзіцца сумнявацца, што Visa і MasterCard адключаць, калі на іх пачнуць ціснуць. Таксама не даводзіцца сумнявацца, што калі такі мув будзе выгадны кампаніі з урада, то яны х заб’юць на народ краіны і прымуць закон.

ps. Людзі, якія разбіраюцца ў гэтай тэме, кажуць, што далёка не факт, што такі пісец адбудзецца, але ён цалкам магчымы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Дык гэта ж бред, кмк, быццам самі чыноўнікі не карыстаюцца картамі Visa і Mastercard ну )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
vlad1slaw, 18 ліпеня 2019 г.
Ды ну чушь, кмк, як быццам самі чыноўнікі не карыстаюцца картамі Visa і Master ну )

Штаты – лічна банкі кішэнныя, чыноўнікаў баняць санкцыямі, Visa з Master іх абслугоўваць не стануць. Нашы ў адказ вось так нібыта папужаць вырашылі. Толькі працэнтны абарот па Расіі адносна нязначны для карт, і яны відаць усё роўна збягуць. А хто ведае, што на думцы ў Пуціна, ён можа з прынцыпу пайсці да канца.

Яны-то ўрад ці моцна не засмутяцца, выход відавочна знойдуць. А вось мы будзем у аху дакладна. Сустрэчайце карту Мір🙂 тьфу-тьфу

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 524
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Усё правільна, бо нях. працуеш у краіне – выконвай яе законы, а то бабла мы з вас паімеем, але санкцыі ўвядзем, пошлі наф, нал нікo не адмяняў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
seregelio, 18 ліпеня 2019 г.
А хто ведае, што ў Пуціна на розуме, ён можа да канца з прынцыпу ўпёрціцца. 

Я думаў ты ведаеш. 😎 Ты ж у нас у тэме.

P,S, Дарэчы нядаўна была ў мяне сум-печаль. Бачок у прыбіральні злёгку падцякаў ваду. Я цябе ўспомніў. Тады таксама спачатку падумаў. А можа Пуцін вінаваты,што я даўно не мяняў арматуру. Але не. Аказваецца, рэзіна з цягам часу ўсё ж губляе свае ўласцівасці і становіцца менш эластычнай. Пайшоў на рынак,аддаў 200 рублёў памяняў і о цуд !!! Перастала падцякаць і шумець.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.

Я гэта ўсё да чаго напісаў то. Як думаеш ? Калі б я пачаў тут на форуме шумець, маўляў, так і сяк, замест таго каб арматуру памяняць, шум бы змяншыўся ? Ці вада перастала б працякаць ?

Цікавіць тваё экспертнае меркаванне, Сяргей.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

адно сыдзе іншае што-небудзь прыдумаюць і ўсё зноў запрацуе і зноў жыццё пойдзе сваім ходам…….

у нас у краіне столькі правілаў, аж жыць становіцца страшнавата – трэба зматывацца куды-небудзь……….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
VyacheslavLenin, 18 ліпеня 2019 г.
Усё правільна бо нах. працуеш у краіне – выконвай яе законы, а то бабла мы з вас паімем, але санкцыі ўвядзем, пошлі наф, нал ніхто не адмяняў

Ахерэць пошлі наф) З-за аднаго фокусніка ўся краіна павінна хадзіць з наяўнымі і картай Мір што ці?) Для каго гэта пакаранне? Для візы – гэта капейкі, а вось народ будзе ў акуе. 

AydarKaribullin, 18 ліпеня 2019 г.
P,S, Дарэчы нядаўна была сум і журба ў мяне. Бачок у туалеце злёгку працякаў ваду. Я цябе ўспомніў. Тэ́ж па-началу падумаў. А можа Пуцін вінаваты, што я даўно не мяняў арматуру. Але не. Аказваецца, рэзіна з часам губляе свае ўласцівасці і становіцца менш эластычнай. Пайшоў на рынак, аддаў 200 [...]

Шэдэўр, прэлеcтна))) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 524
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Ахерэлі пайшлі наф) З-за аднаго фокусніка ўся краіна павінна хадзіць з наяўкай і картай Мир што, ці?) Для каго гэта пакаранне? Для візы – гэта капейкі, а вось народ будзе ў ахуе.    Шэдэўр, прЭлестно)))   

ну каму клоўн а каму і палова краіны а то херлі вырашылі вялікую дзяржаву санкцыямі задавіць і сагнуць а вось хрэн там плаваў. засталося выслать на руднікі ўсю леберастню з Навальным воклаўе і нрм усё будзе а ну і чубайсіка з імі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Я ў шоку, пайшло наф) З-за аднаго фокусніка ўся краіна павінна хадзіць з наяўнымі і картай «Мир» што ці?) Для каго гэта пакаранне? Для візы – гэта капейкі, а вось народ будзе ў шоку.    Шэдэўр, прЭлестно)))   

Тобаш сказаць па сутнасці няма чаго. Ліберастыя яна такая. Як што-небудзь па сутнасці скажаш – пачынае несці ўсюлякую лухту. І тыпа ратуюць за народ. Хаця на народ ім якраз пафіг ))) Табе асабіста пафіг на ўсіх. І іншым таксама. Але ты зь сябе вырашыў рэвалюцыянера пабудаваць. А далей бла-бла – нічога… Зусім нічога…. 

Так, я пайду, так, я паеду. Апошні чамадан прадам….  А сам сядзіш у сваім мястэчку і лухту льеш. Балабол, бл*ць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
VyacheslavLenin, 18 ліпеня 2019 г.
ну каму клоун а каму і палова краіны а то херлі вырашылі вялікую дзяржаву санкцыямі задавіць і прагнуць а вось хрэн там плаваў. засталося выслалі на руднікі ўсю ліберастню з Навальным воклаве і нрм усё будзе а ну і Чубайсіка з імі

Ахаха. Топіш за нашага пахана, а не ведаеш ні кроплі. Увогуле-то яны кенты і гэта ж ён жа Чубайса выгараджае і цягне на тлустыя пасады, замест таго, каб на камеру закрыць))) 

ps. Лан палітота паехала, я сыходжу прашчацьсь)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 588
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
пс. Лан палітота панеслася, я сыходжу прашчайце)))

Таму што ты зліваешся як звычайна. Аргументаў нуль.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 524
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Ахаха. Топіш за нашага пахана, а не ведаеш ні кроплі. Увогуле яны кенты і гэта ён жа Чубайса прыкрывае і падцягвае на тоўстыя пасады, замест таго, каб на камеру закрыць)))  ps. Лан палітота панеслася, я сыходжу прабачце)))

ну тое, што мне падабаецца Володзька не  значыць што аўтаматычна і Чубік

куды пайшоў стоп, выбірай руднік

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...