VIP-менеджэры JetTon
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
16 May, 13:38
ад
Vrodezdes
|
60 Адказаў
|
473 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@aleksandr1337133 Ну можа таму што за паўгода я 3-4 разы на тыдзень раблю дэпазіты і звяртаюся да яе па бонусе, відаць ёсць нейкая выгада для менеджараў ад актыўных гульцоў. Па крайняй меры ў апошні час яна адказвае на працягу 15 хвілін, раней не раней як праз 30 хвілін.
@goldking хз я проста ў сапорт пісаў – заменiце менеджэра і ўсё, мянялі)
@aleksandr1337133 а ў цябе цяпер нармальны мэнэджар?
@godweles888 Борыс, адказвае часта па 2-3 гадзіны, не сказаў бы, што нармальны. Так у прынцыпе ад яго патрабуецца толькі налічваць бонус 10% і ўсё… паскорыць вывад з такімі доўгімі адказамі не даводзіцца, я і так ведаю, што вывад пройдзе хутчэй, чым ён мне адкажа
Цікава, калі прасіць памяняць менеджара, ці влаштоўваюць папярэдняму менеджару нейкі нагоняй з гэтай прычыны?)
@loveohlove Думаю, там іншыя ўзаемаадносіны і ўсё залежыць ад таго, колькі дэпазітаў у месяц сабраў з віпаў.
@goldking ну да, там усё на дэпазітах завязана, калі ў цябе норм дэп – менэджару невыгадна, каб ты пайшоў, а калі дэпазіты слабыя, то навошта ты яму
Хтось пытаўся, вам самі менеджары пішуць? Так, пішуць з прапановай папоўніць баланс і атрымаць 10%, як мне цяпер. Менавіта перад кэшбэкам папоўніцца просяць – цікавыя людзі. У мяне кэшбэку няма, але нават я разумею, што папоўніўшыся і калі нешта выйграеш, то кэшбэк будзе меншы ці зусім не будзе. На каго гэта разлічана?
Хутчэй за ўсё так, kpi прывязаны да дэпазітаў