VIP-менеджэры JetTon
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
16 May, 13:38
ад
Vrodezdes
|
44 Адказу
|
379 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А менеджары самі калі-небудзь першымі пішуць па нейкім пытанні?
@kennyexo мне толькі, калі бонус ад сябе давала
@kennyexo мне толькі калі на баланс кідае 10-20$ піша
@loveohlove а мне ўчора напісала – депай 185 долараў то дам 10 працэнтаў – я кажу я на працы – а яна тады чакаемс зарплату і папоўніш)
Мне падаецца, самы лепшы менеджар – гэта прад віп, якая піша, што ў цябе хутка будзе віпка. Яна нейкім чынам заўсёды адказвала хутка, а ўсе астатнія бывае па 2-3 гадзіны адказваюць..
@godweles888 нармальны адказ😂 галоўнае шчыра і прама))
@aleksandr1337133 мая, канешне, мне вельмі доўга адказвае, вось праўда калі тэрмінова патрэбна
@godweles888 мне Барыс таксама як-то раз напісаў, маўляў, будуць грошы, ты пішы, дамовімся пра бонус )
@anutka89 калі трэба – гэта ўвогуле пз…ц, па 3-4 гадзіны адказ чакаеш, хутчэй проста ў падтрымку напісаць, там амаль адразу адкажуць.
@aleksandr1337133 гэта дакладна! Але падтрымка не заўсёды можа дапамагчы, як менеджар.
@aleksandr1337133 нахабства)))
@aleksandr1337133 мая мне адказвае хутка, пра сваю дакладна магу сказаць, што некалькі чалавек вядуць яе рахунак, у любую пару напішу і адразу ж адказваюць
@anutka89 колькі разоў я звяртаўся да менеджара – сітуацый было не шмат, але ні адна не вырашылася праз менеджара, затое праз скаргу на форуме пытанні вырашаліся адразу)
@ingibordadapkuna а можна як-небудзь перайсці менавіта на канкрэтнага менеджара?
@aleksandr1337133
так, Аня класная, як быццам самая чалавечная, я праз яе больш даведваўся інфармацыі чым праз майго асноўнага менеджэра. праўда яна і пісала, што ў цябе ёсць менеджэр, але ўсё роўна дапамагала не ігнаравала
@aleksandr1337133
Маўляў, калі ўказваеш пры змяненні, але ў мяне так не прайшло, пад прэтэкстам што ў яе было шмат гульцоў
@aleksandr1337133 у мяне ўвогуле асаблівых праблем не было, толькі прасіла паскорыць вывады і здаецца ўсё)) былі да атрымання статуса вип
@aleksandr1337133 хз, я б да Аллы хацеў, быццам пішуць норм)) ужо не першы добры водзыў пра яе чытаю
@kalendula Як даведваўся, гэта залежыць ад загружанасці