Вікторыя Корэн-Мітчэлл рашыла пакінуць PokerStars
Свет покера
|
28 лістапада 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
1 Адказ
|
498 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вікторыя Корэн-Мітчэл, адзіная гульнярка ў гісторыі покера, якая мае ў сваёй скарбонцы два тытула пераможцы галоўнага турніру EPT,
аб’явіла ў сваім блогу пра сыход з каманды прафесіяналаў PokerStars пасля таго, як на мінулым тыдні покер-рум запусціў казіно-гульні. На наступную раніцу Корэн-Мітчэл заявіла, што разрывае свой спонсарскі кантракт з PokerStars.
Корэн-Мітчэл, якая прадстаўляла PokerStars з 2007 года, растлумачыла, што рашэнне было выклікана яе асабістымі прынцыпамі.
“Я не магу працягваць жыць звычайным жыццём, спаць, сустракацца з сябрамі і ўгаворваць сябе заставацца, калі ўнутраны голас кажа, што трэба ісці”, – напісала Вікі. “Гэта не крытыка PokerStars: бізнес ёсць бізнес; яны прапануюць новы, запатрабаваны сэрвіс, і я ведаю, што кампанія мае намер трымацца прынцыпаў адказнай гульні. Я не супраць казіно. Вядома, што я правяла за гульнявымі сталамі казіно значную колькасць часу”.
“Тым не менш, я не магу прафесійна і публічна падтрымліваць гэта новаўвядзенне. Нават пасіўная рэклама, проста маё імя ў краме, для мяне непрымальная. Покер – мая любоў. Я падпісала кантракт, каб прасоўваць гэтую гульню. Падчас інтэрв’ю мяне вельмі часта пытаюць пра азартную залежнасць, небяспеку разарэння і г.д. Я заўсёды ўважліва тлумачу розніцу паміж сумленнай прыродай покера, дзе ў нас усіх роўныя шанцы, і казіно-гульнямі з іх адмоўным матэматычным чаканнем, якія могуць мець самыя цяжкія наступствы (асабліва ў інтэрнэце) для неабароненых пластоў насельніцтва і адчайных людзей”.
Вікі Корэн-Мітчэл, дачка брытанскага сатырыка і пісьменніка-юмарыста Алана Корэна, з’яўляецца вядомай журналісткай у Злучаным Каралеўстве. Вікі вядзе папулярныя калонкі ў газетах The Observer і The Guardian. На працягу многіх гадоў яна была завсегдатай кэш-гульняў у лонданскім казіно Vic, дзе і заваявала свой першы тытул EPT у трэцім сезоне папулярнай серыі. Вясной гэтага года Корэн-Мітчэл упісала сваё імя ў гісторыю покера. Выіграўшы ў Сан-Рэма 98-ы галоўны турнір EPT, яна стала першай у гісторыі двайной пераможцай галоўнага турніру EPT.
Корэн-Мітчэл расказала, што PokerStars не патрабавалі ад яе прасоўваць казіно-гульні, але яе зусім не прываблівала роля бакавога назіральніка.
“Магчыма, у будучыні я змагу зноў працаваць з PokerStars над нейкім чыста покерным праектам. Паміж мной і кампаніяй, якая за апошняе дзесяцігоддзе так шмат зрабіла для нашай цудоўнай гульні, няма ніякіх узаемных крыўд”, – заявіла Корэн-Мітчэл. “Яны з разуменнем паставіліся да майго рашэння. Многія ў кампаніі з’яўляюцца маімі добрымі сябрамі, і мне будзе не хапаць нашай сумеснай працы. EPT і UKIPT з’яўляюцца выдатнымі серыямі, у якіх я буду працягваць гуляць, хоць магчыма не так часта, як раней. Я правяла ў званні сябра каманды прафесіяналаў PokerStars сем цудоўных гадоў і хацела, каб супрацоўніцтва працягвалася. Сёння сумны і смутны дзень. Цяпер, калі я пішу гэтыя радкі, я па-ранейшаму лічу, што гэта найлепшае месца для гульні ў покер у інтэрнэце”.
Поўны тэкст заявы Вікторыі Корэн-Мітчэл можна прачытаць на яе афіцыйным сайце victoriacoren.com.
“Мы паважаем рашэнне Вікторыі Корэн-Мітчэл пакінуць каманду прафесіяналаў PokerStars пасля нашага аб’яўлення аб запуску казіно-гульняў”, – заявіў Эрык Холлрэйзер, кіраўнік карпаратыўных камунікацый PokerStars. “Мы шкадуем пра сыход Вікі, але дзякуем ёй за падтрымку, якую яна аказвала гульні і кампаніі, і жадаем ёй далейшых поспехаў у покеры і на жыццёвым шляху”.