vikingslots 20 бясплатных спінаў са старДАСТ
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
18 кастрычніка 2015 г.
ад
Feya_Line
|
8 Адказаў
|
518 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дапаўняю. Расія, Украіна і Беларусь – міма.
Сёння мяне пераследуе слова Вікінг. У пяты раз ужо натыкаюся на яго.
Можа табе варта паглядзець серыял пра вікінгаў? Не памятаю праўда, як ён называецца.
Дзякуем Вам за наведванне нашага сайта! Просім прабачэння за прычыненыя нязручнасці. На жаль, па тэхнічных прычынах, мы не прымаем ўдзельнікаў з Вашай краіны. Калі ласка, звяжыцеся з нашым аддзелам абслугоўвання кліентаў па [email protected] калі ў вас ёсць далейшыя пытанні.
хохлы міма
Беларусь таксама міма.
Серыял Вікінгі ))( сам паглядзеў ужо ..і другі сезон тож пачаў) .. такі марожаны і жорсткі серыял)).. хто не паглядзеў.. раю.
Ну і навошта вы іх сюды ляпіце — Расія таксама міма , толькі час патраціў ! Можа спачатку ў чаце даведаўся б!
Дзякуем Вас за наведванне нашага сайта! Прыносім свае прабачэнні за прычыненыя нязручнасці. На жаль, па тэхнічных прычынах, мы не прымаем удзельнікаў з Вашай краіны. Калі ласка, звяжыцеся з нашым аддзелам абслугоўвання кліентаў па [email protected] калі ў вас ёсць далейшыя пытанні.
Пасля таго як я міма прайшоў. Я ў чат звярнуўся. Але чат мёртвейшы. Я задаў пытанне. Украінскія гульцы ў Вас гуляюць і чакаў хвілін 20 адказу што не.
Дапоўніў 1 пост. У нас тут не толькі Расія(ні), Украінцы, Беларусы. Ёсць яшчэ Палякі, Літвіны. Хай спрабуюць. У іх правілаў не знайсьці там.