Відэа кручэнняў фрыспінаў за дэпазіт

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 30 жніўня 2023 г. ад | 7 Адказаў | 1,134 Прагляду | 0 Рэакцый
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Прывітання гульнявым! Адкрываю новую тэму для ўсяго ру супольнасці, безумоўна цікаву кожнаму і галоўнае карысную! Буду публікаваць відэа (менавіта Відэа) так званых “купных” гульцамі (у дадзеным выпадку мной ))) фрыспінаў у розных он лайн Праектах, казіно і проста гульнявых сайтах і быць можа і Скам-скрыпт якіх мясцін)). Чаму я падзяліў гульнявыя ўстановы на Гордае слова Праект, он лайн казіно, сайт і Скам?! Разбяром крыху пазней, а каму цікава паглядзіце мае тэмы і блогі і ўсё зразумееце!))) Увогуле Маючы невялікія))) фінансавыя магчымасці магу сабе дазволіць менавіта “купляць”, а іншага слова і не падбярэш па прапанове ў асабістым кабінеце гульнявога он лайн завядзення зрабіць дэпазіт і атрымаць бясплатныя кручэнні! 😂  

Найважнейшае, раблю гэта выключна ў першую чаргу для ўсяго ру камьюніці і для кожнага Гульнявога ру чалавека ў нашай велізарнай))) ру супольнасці)) Сегменте!

Ітак паехалі. Пачну з одиёзнай і ўсімі намі вядомай старушкі (калісьці рэальна ТОП менавіта праектам, а цяпер Топ(ам) па адбору сродкаў у гульнявога насельніцтва ўсёй краіны і рэспублік СНД, Playfortuna!

….—–Playfortuna—–

-Дэпазіт 960 рублёў. Фрыспіны – 15 FS “Mustang Trail™” па ..)))))))80 капеек!))))))  Вытворца))??))  – Прагматык  Перамога – 8 рублёў.

Відэа …https://mypikpak.com/s/VNd2oKNTbhtF15iNj4bYCw6Co1/VNd2khRvfqATexLgDf-k65PBo1

прашу прабачэння за невыключаную музыку, наступныя відэа будуць з арыгінальным гукам слота.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26 вер 2019 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 30 жніўня 2023 г.
Прывітаю гульцоў!Адкрываю  новую тэму для ўсяго ру супольнасці,безумоўна цікавая кожнаму і галоўнае карысная!Буду публікаваць відэа (менавіта Відэа) так званых”купленых”гульцамі(у дадзеным выпадку мной ))) фрыспінаў у розных анлайн Праектах, казіно і проста гульнявых сайтах і мабыць і Скам-скр [...]

Час жнівень, дагэтуль у ПФ сядзіш)) я ўжо даўно зваліў як яшчэ пісаў, ведаеш жа што круцяць як хочуць, хоць у мяне голяк па ўсіх казіно – нідзе не магу нічога выйграць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 690
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
1 лют 2017 г.
Bablozlo, 17 верасня 2023 г.
Час жнівень, дагэтуль у ПФ сядзіш)) я ўжо даўно зьехаў, як яшчэ пісаў, ведаеш жа, што круцяць так, як хочуць, хоць у мяне голяк па ўсіх казіно – нідзе не магу выйграць нічога

Дык гэта значыць, што ва ўсіх казіно круцяць як хочуць. Ці толькі ў ПФ ? 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
128
Публікацыі
790
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
26 вер 2019 г.
extratip, 17 верасня 2023 г.
Дык гэта значыць ва ўсіх казіно кручуць як хочуць. Ці толькі ў ПФ ? 

У ПФ табе трансляцыю адключаюць, а ў іншых толькі налады, 400 слотаў па 20-50 спінаў, ніводнай бонускі, ПФ гэта асобны від разводу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Час жнівень, да ўсё яшчэ ў ПФ сядзіш)) я ўжо даўно з’ехаў як яшчэ пісаў, ты ж ведаеш, што круцяць як хочуць, хоць у мяне голяк па ўсіх казіно – нідзе не магу выйграць нічога

У ПФ НЕ СЯДЖУ)))болей,(чаго там сядзець,калі яны мяне кінулі на падмене відэа ў лайве як усе Вы бачылі і ведаеце,а заходзіць і катаць там няма сэнсу ў прынцыпе ,г.зн. Пф Дно Мёртвае ад слова Зусім і там не гуляе і не загуляе больш Ніколі і нічога!,Гэта Днішча ў ступені 10!Думаю Ф)))улканы скрыптовыя даюць больш бадзёрна,чым гэта вось ….месца)а заходзіў менавiта для відэа “купляў некалькі аз у кабінеце спіны для відэа!Пазней яшчэ апублікую))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
У ПФ табе трансляцыю адключаюць, а ў іншых толькі налады, 400 слотаў па 20-50 спінаў, ні адной бонускі, ПФ гэта асобны від разводу

Згодзен з табой на ўсе 100!Правільна думаеш!

extratip, 17 верасня 2023 г.
Дык гэта значыць ва ўсіх казіно круцяць як хочуць. Ці толькі ў ПФ ? 

У многіх!Шча трошкі пазней размяшчу відэа з 1 ікс слотса і яшчэ аднаго….)))месца вядомага)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
106
Публікацыі
117
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
2 кас 2023 г.

Я пачынаў з ПФ і думаў, што так і павінна быць. Потым перасядзеў на ПД і пачаў выйграваць. Самы кідок, што я яшчэ пару тыдняў депаў у ПФ грошы, выйграныя ў ПД, г. зн. уявіце, так? 😂 За пару тыдняў я туды яшчэ 50к выкінуў і, слава богу, пацягнула. Грошы вывёў, выдыхнуў і забыў пра іх. З тых часоў я не памятаю ні аднаго праекта, дзе б гуляў так дрэнна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...