Відэа кручэнняў фрыспінаў за дэпазіт
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
30 жніўня 2023 г.
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
7 Адказаў
|
1,134 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітання гульнявым! Адкрываю новую тэму для ўсяго ру супольнасці, безумоўна цікаву кожнаму і галоўнае карысную! Буду публікаваць відэа (менавіта Відэа) так званых “купных” гульцамі (у дадзеным выпадку мной ))) фрыспінаў у розных он лайн Праектах, казіно і проста гульнявых сайтах і быць можа і Скам-скрыпт якіх мясцін)). Чаму я падзяліў гульнявыя ўстановы на Гордае слова Праект, он лайн казіно, сайт і Скам?! Разбяром крыху пазней, а каму цікава паглядзіце мае тэмы і блогі і ўсё зразумееце!))) Увогуле Маючы невялікія))) фінансавыя магчымасці магу сабе дазволіць менавіта “купляць”, а іншага слова і не падбярэш па прапанове ў асабістым кабінеце гульнявога он лайн завядзення зрабіць дэпазіт і атрымаць бясплатныя кручэнні! 😂
Найважнейшае, раблю гэта выключна ў першую чаргу для ўсяго ру камьюніці і для кожнага Гульнявога ру чалавека ў нашай велізарнай))) ру супольнасці)) Сегменте!
Ітак паехалі. Пачну з одиёзнай і ўсімі намі вядомай старушкі (калісьці рэальна ТОП менавіта праектам, а цяпер Топ(ам) па адбору сродкаў у гульнявога насельніцтва ўсёй краіны і рэспублік СНД, Playfortuna!
….—–Playfortuna—–
-Дэпазіт 960 рублёў. Фрыспіны – 15 FS “Mustang Trail™” па ..)))))))80 капеек!)))))) Вытворца))??)) – Прагматык Перамога – 8 рублёў.
Відэа …https://mypikpak.com/s/VNd2oKNTbhtF15iNj4bYCw6Co1/VNd2khRvfqATexLgDf-k65PBo1
прашу прабачэння за невыключаную музыку, наступныя відэа будуць з арыгінальным гукам слота.
Час жнівень, дагэтуль у ПФ сядзіш)) я ўжо даўно зваліў як яшчэ пісаў, ведаеш жа што круцяць як хочуць, хоць у мяне голяк па ўсіх казіно – нідзе не магу нічога выйграць
Дык гэта значыць, што ва ўсіх казіно круцяць як хочуць. Ці толькі ў ПФ ?
У ПФ табе трансляцыю адключаюць, а ў іншых толькі налады, 400 слотаў па 20-50 спінаў, ніводнай бонускі, ПФ гэта асобны від разводу
У ПФ НЕ СЯДЖУ)))болей,(чаго там сядзець,калі яны мяне кінулі на падмене відэа ў лайве як усе Вы бачылі і ведаеце,а заходзіць і катаць там няма сэнсу ў прынцыпе ,г.зн. Пф Дно Мёртвае ад слова Зусім і там не гуляе і не загуляе больш Ніколі і нічога!,Гэта Днішча ў ступені 10!Думаю Ф)))улканы скрыптовыя даюць больш бадзёрна,чым гэта вось ….месца)а заходзіў менавiта для відэа “купляў некалькі аз у кабінеце спіны для відэа!Пазней яшчэ апублікую))))
Згодзен з табой на ўсе 100!Правільна думаеш!
У многіх!Шча трошкі пазней размяшчу відэа з 1 ікс слотса і яшчэ аднаго….)))месца вядомага)
Я пачынаў з ПФ і думаў, што так і павінна быць. Потым перасядзеў на ПД і пачаў выйграваць. Самы кідок, што я яшчэ пару тыдняў депаў у ПФ грошы, выйграныя ў ПД, г. зн. уявіце, так? 😂 За пару тыдняў я туды яшчэ 50к выкінуў і, слава богу, пацягнула. Грошы вывёў, выдыхнуў і забыў пра іх. З тых часоў я не памятаю ні аднаго праекта, дзе б гуляў так дрэнна.