Верыфікацыя ў Videoslots
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
9 сакавіка 2019 г.
ад
Evgenii4212
|
8 Адказаў
|
1,347 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень.
Хто сутыкаўся з верифікацыяй у гэтым установе? Ёсць пункт пацверджання адрасу, патрэбна выпіска плацяжоў за ЖКГ, тэлефон і г.д., але што рабіць, калі я арандую кватэру, а адрас указаў як у пашпарце? Адрас кватэры бацькоў, дзе я прапісаў
P.S. Калі стварыў тэму ў няпаводле ранным раздзеле, загадзя прашу прабачэння і прашу перанесці куды трэба)
асабіста я загружаў скрын або асабісты кабінет інтэрнэт-банка з дадзенымі,на ўсялякі выпадак у Paint падпісаў па-англійску,дзе што,калі не пракаціць,то як варыянт у банку папрасі выпіску з указаннем адраса або даведку пра месца жыхарства зрабі,што ты прыпісаны там, дзе бацькі,ты пішаш жывуць,ну або намалюй у Photoshop)
П..ц,як такія людзі ўмудраюцца ўмець карыстацца камп’ютэрам ,ды яшчэ маюць айфон…Як я вас усіх люблю!я,мне незразумела…
Хапае сэрвісаў,которые табе зробяць у фоташопе любыя дакументы на любое імя…
Больш за тое,калі ў аўтара ёсць пальцы на руках-можна загугліць “як у квітанцыі,докуменце змяніць адрас”,распечатаць і адослаць ім ….🙂
скажы нам, а як ты нумар тэлефона пацвердзіў? бо ў РФ ад іх SMS не прыходзіць, адпаведна ты нават дэпазіт зрабіць не мог. Ці заказваў зваротны званок? Але з тваім англійскім ты наўрад ці прайшоў бы гэтую праверку
Што датычыцца квітанцыі за кватэру, напішы вось сюды @tanunaxer
ён можа дапамагчы ў гэтым пытанні
Так, я з РФ. Мабыць нумар не пацвярджаў, але дэпазіт рабіў туды 2 разы праз Neteller без праблем😎 Праўда другі раз сума была вялікая і Neteller папрасіў верифікацыю, верифікавалі толькі з 3-га разу, давялося пагаліцца, каб выглядаць як чалавек на пашпарце😁
Кароч, ёсць сэрвіс для стварэння платэжак, абсалютна любых. Гугліцца лёгка. Усё робіцца бясплатна, хоць сэрвіс і просіць грошай. Тупа скрыніш і адпраўляеш. Можна загрузіць у фармаце табліцы.
Цяпер у іх ёсць рускамоўны сап. Я сам здзівіўся нядаўна, па памылцы заблакавалі мяне і прапанавалі ператэлефанавацца. Звоніць цётка са схаванага нумара і на чыстай рускай са мной гаворыць. Да канца размовы, праўда, крыху падзялася і мая паранойя знікла) Увогуле гэта самае шыкоўнае казіно з усіх, дзе я спрабаваў гуляць.
а мне маму прыйшлося падключаць як перакладчыцу минут 10 балталі яны за ўсе справы на инглише а потым прадиктавалі праверачны код. а без гэтага кода мне не давалі зрабіць дэпазіт