Верыфікацыя ў Videoslots

Падтрымка прадстаўнікамі казіно | 9 сакавіка 2019 г. ад | 8 Адказаў | 1,347 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
34
Публікацыі
100
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 лют 2019 г.

Добры дзень.

Хто сутыкаўся з верифікацыяй у гэтым установе? Ёсць пункт пацверджання адрасу, патрэбна выпіска плацяжоў за ЖКГ, тэлефон і г.д., але што рабіць, калі я арандую кватэру, а адрас указаў як у пашпарце? Адрас кватэры бацькоў, дзе я прапісаў

P.S. Калі стварыў тэму ў няпаводле ранным раздзеле, загадзя прашу прабачэння і прашу перанесці куды трэба)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
321
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

асабіста я загружаў скрын або асабісты кабінет інтэрнэт-банка з дадзенымі,на ўсялякі выпадак у Paint падпісаў па-англійску,дзе што,калі не пракаціць,то як варыянт у банку папрасі выпіску з указаннем адраса або даведку пра месца жыхарства зрабі,што ты прыпісаны там, дзе бацькі,ты пішаш жывуць,ну або намалюй у Photoshop)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
224
Публікацыі
1 381
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

П..ц,як такія людзі ўмудраюцца ўмець карыстацца камп’ютэрам ,ды яшчэ маюць айфон…Як я вас усіх люблю!я,мне незразумела…

Хапае сэрвісаў,которые табе зробяць у фоташопе любыя дакументы на любое імя…

Больш за тое,калі ў аўтара ёсць пальцы на руках-можна загугліць “як у квітанцыі,докуменце змяніць адрас”,распечатаць і адослаць ім ….🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.
Evgenii4212, 9 сакавіка 2019 г.
Вітаю. Хто сутыкаўся з верифікацыяй у гэтым закладе? Ёсць пункт пацверджання адраса, патрэбная выпіска плацяжоў за ЖКГ, тэлефон і г.д., але што рабіць, калі я арандую кватэру, а адрас указаў як у пашпарце? Адрас кватэры бацькоў, дзе я прапіcаны P.S. Калі стварыў тэму ў няпадыходным раздз [...]

скажы нам, а як ты нумар тэлефона пацвердзіў? бо ў РФ ад іх SMS не прыходзіць, адпаведна ты нават дэпазіт зрабіць не мог. Ці заказваў зваротны званок? Але з тваім англійскім ты наўрад ці прайшоў бы гэтую праверку

Што датычыцца квітанцыі за кватэру, напішы вось сюды  @tanunaxer

ён можа дапамагчы ў гэтым пытанні

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
34
Публікацыі
100
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 лют 2019 г.
kadrus2002, 10 сакавіка 2019 г.
скажы нам, а як ты нумар тэлефона пацвердзіў, бо ў РФ ад іх смс не прыходзіць – адпаведна ты нават дэпазіт зрабіць не мог. Ці заказваў зваротны званок? Але з тваім англійскім ты навряд ці прайшоў бы гэту праверку. дзеянне квітанцыі за кватэру напішы вось сюды  @tanunaxer     ён можа д [...]

Так, я з РФ. Мабыць нумар не пацвярджаў, але дэпазіт рабіў туды 2 разы праз Neteller без праблем😎 Праўда другі раз сума была вялікая і Neteller папрасіў верифікацыю, верифікавалі толькі з 3-га разу, давялося пагаліцца, каб выглядаць як чалавек на пашпарце😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2018 г.

Кароч, ёсць сэрвіс для стварэння платэжак, абсалютна любых. Гугліцца лёгка. Усё робіцца бясплатна, хоць сэрвіс і просіць грошай. Тупа скрыніш і адпраўляеш. Можна загрузіць у фармаце табліцы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2018 г.
Evgenii4212, 11 сакавіка 2019 г.
Да я з РФ. Па-мойму нумар не пацвярджаў, але дэпазіт рабіў туды 2 разы праз Neteller без праблем😎Праўда другі раз сума была вялікая і Neteller папрасіў верыфікацыю, верыфікавалі толькі з 3-га разу, давялося пагаліцца каб быць падобным на чалавека ў пашпарце😁  

Цяпер у іх ёсць рускамоўны сап. Я сам здзівіўся нядаўна, па памылцы заблакавалі мяне і прапанавалі ператэлефанавацца. Звоніць цётка са схаванага нумара і на чыстай рускай са мной гаворыць. Да канца размовы, праўда, крыху падзялася і мая паранойя знікла) Увогуле гэта самае шыкоўнае казіно з усіх, дзе я спрабаваў гуляць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
205
Публікацыі
2 563
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
9 лют 2018 г.
Winsssston, 11 сакавіка 2019 г.
Цяпер у іх ёсць рускамоўны сап. Я сам здзівіўся нядаўна, па памылцы заблакавалі мяне і прапанавалі ператрэсьці. Тэлефануе цётка з схаванага нумара і на чыстай рускай са мной гаворыць. Да канца размовы, праўда, трохі супакоілася і мая паранойя знікла) Увогуле гэта самае шыкоўнае казіно з усіх, [...]

а мне маму прыйшлося падключаць як перакладчыцу минут 10 балталі яны за ўсе справы на инглише а потым прадиктавалі праверачны код. а без гэтага кода мне не давалі зрабіць дэпазіт

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...