Верыфікацыя ў казіно. Што патрэбна і чаму яе патрабуюць?
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
23 чэрвеня 2018 г.
ад
kasper447
|
83 Адказу
|
3,681 Прагляд
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе верифікацыі – гэта збор баз даных , якія прадаюцца рэкламадаўцам , абзвончикам і г.д. Ніхто не заўважыў пасля верыфікацый дзе-небудзь павялічваецца колькасць рэкламных званкоў і пошта поўная спаму….
@akop591 ой давай без гэтага,калі не ведаеш то не трэба пісаць.Вавада не просіць верифікацыю,я там выводзіў,ні разу не прасілі,прасіць верифікацыю ў тым выпадку,калі выйгрыш больш за 100к,зараз скажа ну я выводзіў адтуль больш за 100к,200к)
Вось тут у корані не згодзен з аўтарам, сістэма пазнаёміцца з кліентам у той момант, калі ён нядрэнна выйграў, большасць маіх верыфікацый так і праходзіла, цікава ці ёсць хоць адзін гулец, які закідваў 100к, а яго дэпазіт не прынялі, а папрасілі дакументы спачатку.
Асабіста мая думка, на прыстойных пляцоўках пры першым выводзе запытваць, ці абавязкова пры рэгістрацыі, і калі гулец у чымсьці замешаны, або не прайшоў верыфікацыю – не дапускаць да гульні
Так ёсць анлайн- казіно якое ўвогуле не патрабуе ніякай верыфікацыі, толькі элпошта(для зносін), лагін, пароль і УСЁ! Ну і канеШно деп, калі гульня на грошы)
@thee4 Поўнасцю без верыфікацыі цяпер амаль ні адно адэкватнае казіно не працуе, асабліва калі ты хочаш потым вывесці бабкі.
@zefir221025 рэальна.гэта праверка ад аб’юзу як мінімум
@selivan1990
крупны выйгрыш і папросяць верыфікацыю, так заўсёды. без верыфікацыі зараз, напэўна, няма ні аднаго казіно, а калі адразу не далі – то чакаюць момант
а цікава, з якой сумы Вавада пачне прасіць прайсці вэрыфікацыю? часта там гуляю і шмат выводзіла, але пакуль праблемаў не было
@selivan1990 часта адбываюцца ўцечкі інфармацыі,гэта вельмі небяспечна
@evgewka777 пры вельмі частых выводах хутчэй за ўсё,а так гэта рандом
чаму б не прайсці,калі просяць?я праходзіла на драгон мани,нічога страшнага не здарылася.
а як яшчэ праверыць на мульціакк калі няма верыфу?
у цяперашніх рэаліях неабходнасць
@daniil707 згодзен як мінімум праверыць узрост карыстальніка, а вось пра іншую дурню тыпу выпісак аб атрыманні даходаў не разумею – быццам гэта не патрэбна, але для казіно выгадна
@creint10 так, дак, а як яшчэ казіно быць
@mfgn без верыфікацыі можна абыйсціся, думаю. Чаму б і не? У мяне не заўсёды з сабой дакументы, каб пацвердзіць сваю асобу
@markys
біржы аб’юзяць на мультаў, а казіно гэта яшчэ большая халява, калі выгадныя бонусы.
сёння jetton проста так верыфікацыю запрасілі,ну я прайшоў без праблем
@luda010676 ты памыляешся,нармальныя праекты не прадаюць дадзеныя карыстальнікаў
@zelemxan галоўнае, каб сапраўды вывелі, можна прайсці верыфікацыю
@slawabebroy
А які сэнс прадаваць усё даўно ёсць у сетцы, пытанне кошту. Базы дадзеных што ў банкаў, што ў дзяржаўных структур узламаныя даўно))
@zefir221025.Водка без верыфікацыі, У Джетоне мне не запытвалі верыфікацыю ўвогуле ўжо больш за год гуляю там .
@akop591 джеттон пытаўся верыф,граю на ім два месяцы.На Водке яшчэ не кідалі
@zefir221025 паспрабуй пагуляць на стэйку.Вельмі рэдка кідаюць вэрыфікацыю(судзячы па інфе ў чаце)
@thee4 не патрабуюць тыя праекты, якія і не збіраюцца выводзіць, я так лічу