Венгер: Я б не выключаў нас з гонкі

Навіны спорту | 20 сакавіка 2016 г. ад | 2 Адказу | 190 Праглядаў | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 872
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

«Арсеналу» ўдалося перарваць сваю няўдалую серыю і перамозіць на «Гудысан». Пасля гульні Арсэн Венгер адказаў на пытанні прэсы, паведамляе fc-arsenal.com.

Аб гульні Алекса Івобі:
«Ён разумны і сціплы хлопец, які закаханы ў гульню і хоча вучыцца. Яму ўсяго 19, але ў нашым клубе Алекс з 8-ми гадоў. Я назіраў за ім на трэніроўках і падчас перадсезоннай падрыхтоўкі, і мне спадабалася тое, што я ўбачыў. Пасля гэтага ён пачаў прагрэсіраваць вельмі хутка ў складзе першай каманды. Месяц за месяцам ён прагрэсіраваў вялікімі тэмпамі, таму я і перавёў яго ў асноўную каманду і выпусціў на поле».

Аб гульні ў першым тайме:
«Мы пабудавалі гульню на руху, мабільнасці і тэхнічнай складніцы, а таксама на атакуючым футболе. Давайце не будзем забываць, што некаторыя гульцы прапусцілі амаль увесь сезон. Дэнні Уэлбек толькі нядаўна вярнуўся ў строй. Івобі толькі ўліваецца ў каманду. Тое ж самае датычыцца Эль-Ненні, які прыйшоў толькі ў студзені і хутка адаптаваўся ў камандзе. Гэтыя гульцы дадалі нам баланс у той гульні, якую мы хочам дэманстраваць. У Англіі вельмі цяжка даць справядлівую ацэнку гульні, бо калі вы прайграеце, гэта лічыцца катастрофай. Мы гулялі не так кепска, як пра нас казалі людзі, але я згодны, што ў спорце бывае ці перамога, ці параза. Давайце гуляць так да канца сезону. Сёння мы былі ў складаным становішчы, але годна адказалі на апошнія няўдачы. Я задаволены, што нам удалося выйсці з-пад ціску, калі характар маіх гульцоў быў пастаўлены пад сумненне. Мы разумелі, што страта ачкоў сёння выключала нас з чэмпіёнскай гонкі, так што гэта быў псіхалагічны тэст для каманды».

Аб чэмпіёнскай гонцы:
«Я б не выключаў нас з гонкі. Математычныя шанцы ў нас яшчэ ёсць, да таго ж, мы маем хатнюю гульню ў запасе. Ніхто не будзе верыць у нас, акрамя нас саміх. Нават калі ўсе вакол скептычна ацэньваюць нашы шанцы, мы павінны паказваць сваю лепшую гульню ў кожным матчы. Мы павінны праявіць сціпласць і змагацца ў кожным матчы, як зрабілі гэта сёння. А далей паглядзім. Нам трэба самім добра гуляць, а на вынікі сапернікаў мы ўжо паўплываць ніяк не можам».

Аб пашкоджанні Озіла:
«Гэта шчыкалатка, але пакуль усё больш падобна на сіняк, а не на траўму шчыкалаткі».

Вось за гэта я і паважаю гэтага чэлa, спадзяюся, што і ў наступным сезоне ён будзе ў руля, ён умеe вырошчваць шыкоўнейшых спецыялістаў і каманда пры ім згуртаваная як ніколі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 872
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Дарэчы, ён правы, маюць гульню ў запасе і трэцяе месца, так што думаю шанцы ёсць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...