Ведаю, як вывесці XPR
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
18 жніўня 2021 г.
ад
Serega_stream
|
7 Адказаў
|
1,348 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле, хлопцы, думаю, многія зараз у раздумах, як жа вывесці XPR, атрыманыя сёння бясплатна ў трастваллет.
Увогуле, для вываду трэба аплаціць камісію ў трасте койнамі Tron, мінімальная колькасць для пакупкі ў кашальку – 50$
Я паманіторыў абменнікі і знайшоў адзін з самым мінімальным абменам 350 рублёў, з Ківі можна купіць 51 TRX. для вываду груба кажучы трэба 10 TRX дак вось прапаную скінуцца і купіць на адзін кашалёк гэтыя койны і адправіць усім, хто скінуўся. Усяго патрэбна 5 чалавек, з кожнага па 70 рубасоў. Не лічачы мяне застаецца чацвёра!
Увогуле, адпішыцеся ў тэме, хто за!
Ну я Траста можна закінуць у казіно, а адтуль на другую плацежку перакінуць. Што яшчэ, пакуль памятаю, крыптой можна купіць $ у Neteller, у іх прама асобная панэлька, тыпу крыптабіржа
Так што не гатовы рызыкаваць)
не, не атрымаецца дэпанаваць, казіно падтрымліваюць USDT дэпазіты толькі з сеткі ERC20, у Neteller я не разабраўся як дэпанаваць, калі ўвогуле можна.
І абмяняць унутры Траста пакуль не разумею як, піша трэба пацвердзіць USDT, калі націснуць пацвердзіць – выкідвае стварэнне смарт-кантракта, піша пра якуюсьці камісію і патрабуе BNB токены. Нічога не разумею, у гугле таксама не знайшоў адказу. @katrin474 Дапамажы нам разабрацца, калі ласка)
Можна абмяняць USDT BEP20 непасрэдна на ківі, абменнік з bestchang’а ўзяў, але абмен ад 50 USDT, мне не стае, у мяне 43
пры перакладзе з траста ўсё роўна так ці інакш прыйдзецца заплаціць камісію ў токенах Tron калі яны ў цябе ёсць то праблем не будзе а калі ў цябе іх няма ты нікуды не перакладзеш з траста вось у чым праблема
кароч купіў на 500 рублёў токенаў TRON праз абменнік і вывёў токены Tether TRC20 на Ківі праз той жа абменнік усё крута @katrin474 рэшткі TRON яшчэ падтрымаю можа камусьці спатрэбяцца калі не буду спрабаваць выводзіць
![]()
Медыя ад удзельніка