Вавада спісала баланс выйгрышу і вярнула дэпазіт

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 22 лютага 2023 г. ад | 8 Адказаў | 515 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
PavelFredooc, 22 лютага 2023 г.
Усіх вітаю! Першы раз, са мной здарылася да балю абсурдная сітуацыя.. 15.02.2023г мной быў зроблены дэпазіт са свайго піастрыкса (граў без якіх-небудзь бонусаў) – у выніку занёс грошай, адкруціў х3 (хоць мне сказалі што ў ваваде ўжо не абавязкова круціць х3, у такім выпадку я мог вывесці 1.100 [...]

🔗

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 129
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Агаааа…. Гэта поўная )I( oP@… 

Быў упэўнены, што браць бонусы небяспечна, калі раптам “пафартуе” з буйным выйгрышам. А цяпер і надзея знікае атрымаць свой сумленны выйгрыш, нават калі “тупа” гуляеш на свае. НЕМА слоў, адныя выразы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
322
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
6 вер 2015 г.

Мутная тэма.Тс чот цямніць,вось прама чуйка

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 997
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
kerob, 22 лютага 2023 г.
Мутная тэма.Тс ён нешта цёмніць,вось прама чуйка

Аналягічна. Хутка будзе афіцыйнае тлумачэнне ад менеджменту

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
PavelFredooc, 22 лютага 2023 г.
Мы здымаем абмежаванні з вашага профілю, можаце паставіць астатнюю суму на вывад і ён будзе выкананы. Звяртаем увагу, што ў гэтым выпадку мы дзейнічалі, адступаючы ад свайго рэгламенту на карысць гульца, бо выпадак даволі супярэчлівы.

🔗

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 129
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ну вось і ўсё, сітуацыя паказала, што гулец быў сумленны і правы, так што “тлусты” выйгрыш паставілі на вывад…, Хацелася б даведацца ад гульца, за колькі часу яму вывеюць увесь выйгрыш з казіно… А можа ён захоча бываць на форуме не толькі калі ўзнікаюць праблемы з казіно, а ў далейшым застанецца на форуме…

PS. А пра тое, што суппорт пачаў патрабаваць ад гульца паходжанне грошай іншага чэла, у якога ён пазычыў грошы на гульню, маўчОк 😎

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
VyacheslavLenin, 22 лютага 2023 г.
Аналагічна. Хутка будзе афіцыйнае тлумачэнне ад менеджменту

Аператыўна спрацавалі, аднак! Павага нашаму арбітру! Буквальна адразу прыйшоў ад іх адказ. І гулец сумленны і ўсё чынна і шляхетна атрымліваецца!

Вось толькі нейкі пасмак у думках застаўся ад Вавады …Бравады ….Бавады…брыгады))))Відавочна, яны ўсе з першага класа разам, менеджэры той Вавады. Аднак я, напрыклад, не рызыкну пакуль да іх заходзіць, бо катаю звычайна буйна і праблем лішніх не хачу потым яшчэ з якімі-та там даказваннямі па плацяжах і плацежках і ўводах і вывадзе і ўвогуле! Навошта мне гэта трэба?!”. Але не схаюся, падумаў прайсціся па дадатковых праектах са спісу топ у нас на латесте і там была гэтая Вавада. Тым больш, што абяцаў пратэставаць яе і апублікаваць падрабязнейшы агляд і дадатковы водгук па іх. Але не! Пакуль пачакаю. І таварышам, каго ведаю, параю не спяшацца. і ГАЛЬНАЕ ГУЛЬНЯВЫЕ! Больш за ўсё мяне абурыла адно! З якога гэта ПЕРАПУГУ якая-небудзь там Вавада павінна цікавіцца паходжаннем маіх грашовых сродкаў!”????? Ды яшчэ і хто мне іх перавёў У ПЛАЦЕЖНЫМ ІНСТРУМЕНЦЕ! ВЫ ТАМ БЕРЭГІ ВІДНА ПАПУТАЛІ, РЭБЯТКІ!! АБСУРДНАСЦЬ СІТУАЦЫІ РАЗБУРАЎЛЯЕ!

Падобныя звоночкі – гэта не кккххороша. Для МЕНЕ ОСОБІСТА І майго невялікага круга знаёмых, хто катае ў онлайне, гэта нават не звоночак, а Заяўка! І так хапае праблем то з банкамі, то яшчэ….

Адным словам – з Вавадай сандалі жмуць і нам не па шляху!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...