Вавада спісала баланс выйгрышу і вярнула дэпазіт
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
22 лютага 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
8 Адказаў
|
515 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Агаааа…. Гэта поўная )I( oP@…
Быў упэўнены, што браць бонусы небяспечна, калі раптам “пафартуе” з буйным выйгрышам. А цяпер і надзея знікае атрымаць свой сумленны выйгрыш, нават калі “тупа” гуляеш на свае. НЕМА слоў, адныя выразы.
Мутная тэма.Тс чот цямніць,вось прама чуйка
Аналягічна. Хутка будзе афіцыйнае тлумачэнне ад менеджменту
🔗
Ну вось і ўсё, сітуацыя паказала, што гулец быў сумленны і правы, так што “тлусты” выйгрыш паставілі на вывад…, Хацелася б даведацца ад гульца, за колькі часу яму вывеюць увесь выйгрыш з казіно… А можа ён захоча бываць на форуме не толькі калі ўзнікаюць праблемы з казіно, а ў далейшым застанецца на форуме…
PS. А пра тое, што суппорт пачаў патрабаваць ад гульца паходжанне грошай іншага чэла, у якога ён пазычыў грошы на гульню, маўчОк 😎
Аператыўна спрацавалі, аднак! Павага нашаму арбітру! Буквальна адразу прыйшоў ад іх адказ. І гулец сумленны і ўсё чынна і шляхетна атрымліваецца!
Вось толькі нейкі пасмак у думках застаўся ад Вавады …Бравады ….Бавады…брыгады))))Відавочна, яны ўсе з першага класа разам, менеджэры той Вавады. Аднак я, напрыклад, не рызыкну пакуль да іх заходзіць, бо катаю звычайна буйна і праблем лішніх не хачу потым яшчэ з якімі-та там даказваннямі па плацяжах і плацежках і ўводах і вывадзе і ўвогуле! Навошта мне гэта трэба?!”. Але не схаюся, падумаў прайсціся па дадатковых праектах са спісу топ у нас на латесте і там была гэтая Вавада. Тым больш, што абяцаў пратэставаць яе і апублікаваць падрабязнейшы агляд і дадатковы водгук па іх. Але не! Пакуль пачакаю. І таварышам, каго ведаю, параю не спяшацца. і ГАЛЬНАЕ ГУЛЬНЯВЫЕ! Больш за ўсё мяне абурыла адно! З якога гэта ПЕРАПУГУ якая-небудзь там Вавада павінна цікавіцца паходжаннем маіх грашовых сродкаў!”????? Ды яшчэ і хто мне іх перавёў У ПЛАЦЕЖНЫМ ІНСТРУМЕНЦЕ! ВЫ ТАМ БЕРЭГІ ВІДНА ПАПУТАЛІ, РЭБЯТКІ!! АБСУРДНАСЦЬ СІТУАЦЫІ РАЗБУРАЎЛЯЕ!
Падобныя звоночкі – гэта не кккххороша. Для МЕНЕ ОСОБІСТА І майго невялікага круга знаёмых, хто катае ў онлайне, гэта нават не звоночак, а Заяўка! І так хапае праблем то з банкамі, то яшчэ….
Адным словам – з Вавадай сандалі жмуць і нам не па шляху!