Vavada поўная непавага да кліентаў
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
1 June 2022
ад
Fuckkat
|
12 Адказаў
|
569 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Акаўнт [email protected]
Проста тры суткі вісяць 4 выплаты. Ім увогуле напляваць, завіс у плацёжнай сістэме, гэта значыць за 3 суткі з плацёжнай сістэмай звязацца ніяк??? Падтрымка таксама маўчыць гадзінамі і з яе няма сэнсу. Увогуле будзьце гатовыя, што калі выйграеце, там будзеце тыднямі чакаць свой выйгрыш… Жах проста
ўжо колькі гадоў мусаліце гэтую ваваду, топавыя пазіцыі ў яе адкуль. Гэта ж яны спачатку былі кідаламі, і такімі і засталіся
на скрыне бачу толькі адзін вывад у апрацоўцы…. дзе 4 незразумела. а тое, што вавада сапсавалася – згодзен
зарэгай сабе піастрыкс або Вэбмані, крыпту на горшы выпадак… а то бегаеце з гэтымі картамі як куры з яйкам, у наш час…
Карты чым цябе не задавальняюць?
яны мяне задавальнялі, калі на іх выплочвалі ў тэрмін, зараз у многіх казіках перабоі з гэтым, уціраюць пра плацежнага аператара ці яшчэ чаго
Тры суткі гэта норм , у некаторых чакаюць па паўмесяца і болей. Калі раней выводзіў з гэтага казіно на карту, значыць верыфікаваны – то праблем не будзе, думаю. Цярпення і ўдачы.
Па рэгламентах зараз праблемы ва ўсіх платэжных сістэмах. Калі раней выводзіў з казіно на картку, то вывесяць туды ж. Затрымкі могуць быць ва ўсіх платэжных сістэмах. Галоўнае цярпенне . Поспехаў у гульні і з атрыманнем выйгрышу.
Колькі можна пра гэта казаць, што вывад на карты даўно ўжо не праходзіць, зрабі электронны кашалёк або крыпту і праблем не будзе ніякіх!!!
А ў чым праблема-то? Па-мойму, вывад на карту ва ўсіх казіно 5-7 банкаўскіх дзён.
Навошта табе чакаць тыдзень калі на працягу гадзіны двух у цябе бабкі будуць на кашальку,мне асабіста так выводзяць і ніякіх праблем!!!
Мне таксама цягнуць з выплатай, ужо трэція суткі ідуць.