Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,465 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lexantim не будзе 50% так як ёсць 0 у рулетцы. і часта ён абламуе ўсе твае стратэгіі
@lexantim Тэарэтычна так. На доўгай дыстанцыі можна застацца пры сваіх або з невялікім плюсам, але…
Доўгая дыстанцыя можа стаць Ооочень доўгай і грошай проста не хопіць, тым больш калі гуляць па прагрэсыі.
@thee4 бывае ставіш 7 раз запар на чырвонае – а выпадзе чорнае – або наадварот – і не хапае банка для прагрэсіі
@godweles888 … А ты не спрабаваў пачакаць, пакуль выпадзе хаця б падрад “пяць” чорных, а потым гуляць па прагрэсіі?… Ці рабіць нешта падобнае з дюжынамі, але галоўнае – не захапляцца – сыграць на тры спіны)
@thee4 Павер, я спрабаваў розныя стратэгіі, часам выходзіў невялікі плюс, але ў асноўным зліў ідзе. Цяжка спыніцца
@godweles888 Але ўдачныя сесіі ж былі, паказаў бы выйгрышны скрын, гэта ж усё ж класна, што яны ёсць…
А мы б падтрымалі цябе лайкамі і хоць на імгненне цябе б наведала радасць).
@godweles888, апрача зеро, ёсць яшчэ рука круп’е) колькі не назіраў, яна не выпадковая)
@steveo … ZERO становіц@ каменем перашкоды, калі гуляеш на роўныя шанцы.
А калі ставіш на лікі, то “магія” яго нібы знікае і яно ўжо разглядаецца, як звычайны лік на коле).
Менавіта Zero мяне падводзіў, калі я ставіў прагрэсіямі на чорнае і чырвонае, і яно зусім не выпадала
Колькі разоў ужо заходзіла ў рулетку, калі не лавіць менавіта лік, то нават весела, але баланс у нулі і выйграць складана))
Яшчэ нядрэнная стратэгія, накінуць фішак па ўсёй паляне і так можна нешта злавіць
@godweles888 Гэта такая сабе стратэгія, можна хутка злiц@)…
Лепш пачакаць фартовы дзень, калі апынешся за адным сталом з буйным гульцом(і) і ставіць мімо яго ставак)
@thee4 Дзякуй за стратэгію, паспрабую
@godweles888 … Так, стратэгій шмат, але яны пад канкрэтную сітуацыю, трэба заўсёды глядзець, як гуляе рулетка. Але без гульнявой чуйкі, “фарту” нам не відаць!
@thee4 і яшчэ залежыць колькі людзей у гэты момант сядзіць за сталом. бывае сядзяць мажоры і кідаюць па 5-10 к баксаў за адну стаўку
@godweles888 Ды ў гульні шмат нюансаў, канешне, калі ты гуляеш адзін супраць дылера(казіно) шанцаў на выйгрыш амаль няма, ёсць залежнасць – гуляеш пад канец змены ці на пачатку змены дылера(стомленасць дылера)…
@thee4 хачу яшчэ пару стратэгій праверыць, але гуляць буду цвярозым
@thee4 а як стомленасць дылера можа паўплываць на гульню?
Люблю ставіць на лік. Калі выпадае, эмоцыі не апісаць
@godweles888 ахахахх а вось пра зеро я нават як-то не падумаў))))) Выглядае, казікі ўсё ж такі заўсёды ў выйгрышы))
@lexantimа зеро і робіць шанцы казіно 52 на 48 у сваю карысць)