Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,465 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4
Ладна, братан, пайду зліваць усю гэтую х**ню, што назбіралася, а то зусім ужо не вытрымліваю, проста за**бала))
@vrodezdes Чуў, што хацеў “пайсці…” Ідзі, не затрымліваю. Вяртайся з ПЕРАМОГАЙ!
@thee4 я лепш пашукаю якія-небудзь стратэгіі яшчэ для лайф-рулетку. Тады ўжо буду юзаць яе па-новаму)
@godweles888, дак лепш свае страткі апрабаваць у працэсе, чым шукаць) а проста так на лічбы наўгад… не весела зусім….
@steveo Так я ўжо пару тыдняў нічога не здымаю з гэтай Лайф рулеткі – што здымаць?
@godweles888 Так гэта ў прынцыпе не табе было адрасавана).
Але ўсе стратэгіі, калі ў іх ёсць сістэмнасць і калі іх можна прачытаць з таго боку, усё роўна вылазяць бокам.
Можна скарыстацца кубікам на шэсць граняў і ставіць на сікслайны…)
@thee4 Ну такая сабе стратэгія – можна хутка зліцца
@godweles888 Так мая кажа, што калі казіно пралічыла твой стыль, тады можа выкарыстоўваць кубік на больш-менш, чот-нечот…, разумееш)
@thee4 Ну або калі хадоў няма зусім, воообща)
Гэта як у шахматы ў “джэнтльменах” – “ходзь конём, век волі не ўбачыш”)
@thee4 а потым само казіно шахматкай па лбе дасць, як джэнтльменаў удачы)
@godweles888 … Казіно(ня-казіно) можа дажыць санкцыі да гульца, калі ўбачаць у цябе сістэмны падыход… Тыпу гульня па Марціну і ўсё час у плюсе, а гэты метад і выключае “чытанне”… Усе стаўкі “выпадковыя”, хоць можаш спачатку зрабіць стаўку “больш”, потым пачынаеш звужаць стаўкі пераходзячы на 3 дюжыны, потым на сікслайн)
@thee4 без удачы – любыя стратэгіі не будуць прыносіць прыбытак)
@godweles888 Таксама як і гуляць толькі на фарту, доўга не атрымаецца…
Але тут “мы Зогласны” без фарту гульнявому НЕЗЯ)
А ў якім казіно лепш гуляць у лайв-рулетку?
@thee4 я ўчора думаў кінуць рулетку і пайшоў у слоты – але зліў-0 на балансе
@godweles888, паспрабуй карты, там зеро няма))
@thee4, блін, не люблю Мартын) я не разумею, як некаторыя дзякуючы Мартыну застаюцца ў плюсе) А яны ж ёсць.
@godweles888, так з любой стратэгіі можна хутка зліцца) Пытанне ўдачы.
@oksanasuper, у тым, што афармляе выплаты))) Можа, ты мела на ўвазе правайдэра?
Зноў несеш уйню? Скажы шчыра, на што табе столькі поінтаў? Гэта зварот да грыну.
@brabrobrob А хто яго “любіць”, але часам калі ідзе роўнае выпадзенне лікаў, можна разок і удвоіц@), хоць калі ідзе калізія, можна ёю і скарыстацца. Чаму б і не)
@oksanasuper лепш не пачынай круціць лайв рулетку)
@godweles888 Не варта навязваць іншым сваё разуменне.
PS….А лепшае казіно для гульні – тое, дзе табе “фартуе”)
@thee4 тут я з табою цалкам згаджаюся, калі фартзіць у адным казіно – то ў ім і гуляць, калі не фартзіць, то лепш не трэба
Я тут падумаў, чыста матэматычна, калі ставіць на чырвонае, то на доўгай дыстанцыі будзеш выйграваць у 50% выпадкаў, ці гэта не так працуе?