Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,252 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Asia Gaming
@aleksandr1337133 Asia Gaming паспрабуй яшчэ добры правайдэр
Усім дзякуй за парады. Можа, хто ведае добрую стратэгію рулеткі?
@baton4ik … У кожнага гульца ёсць свая любімая гульня, мне таксама найбольш за ўсё заходзіць рулетка, галоўнае, каб казіно гуляла сумленна)
@aleksandr1337133 … Ну так гэта старая тэма, калі раздзельнікі(перагародкі) на коле робяцца спецыяльна нізкімі для “перабегвання” шарыка паміж “кашэлькамі”. Ды і сам шарык прыгучы, бо ён не з слонавай косці як “раней”, тэфлонавы або пластыкавы).
@thee4 так, я разумею, што яны ставяць рулеткі з нізкімі перагародкамі для «шоў», каб шарык туды-сюды … вось пластыкавыя шарыкі – гэта сумна, дарэчы, на рулетках ад эвалюшина як быццам шарык трохі цяжэйшы, буклі ды і перагародкі там большыя
@aleksandr1337133 У рулетцы немалую ролю адыгрывае дыяметр кола, мне падабаліся тыя, у якіх было ўсяго 8 ромбаў (там былі самыя частыя выйграшы 7 з 10, закрываў ад 5 да 10 лікаў)!
А чым большы дыяметр, тым больш гэтыя дэманчыкі могуць «навтыкнуць» і ромбаў…
Дарэчы, для мяне важна, каб камера была адна і захоплівала ўсё адразу. Прычым былі відаць усе ячэйкі кола, як на скрыншоце, тады шахер-махер амаль выключаны).
Калі хто і ведае нейкую стратэгію для лайв-рулетцы і на ёй хаця б у плюс выйшаў, ён яе не будзе выкладаць. Ну тут спрабуй сама. Стаўкі рабі там на дюжыны.
@aleksandr1337133 Калі шарык быў “цяжкі”, ён пасля траплення ў “кішэню” амаль нікуда не рыпаўся, але… Але для “казіношнікаў” гэта як косць у горле, трэба ж, каб ён скакаў як шалёны і заўсёды мог бы як бы “выпрыгнуць” з “тлустага” нумара)
@oksanasuper Палістай гэтую тэму, там ёсць карысная, правераная інфа па гульні на “руле”…
Ты пра якую рулетку пытаешся? Іх шмат: электронная, пневмо, лайв, наземная рулетка… Да яшчэ і рулеткі бываюць розныя (% перавагі казіно) – амерыканская, еўрапейская і ля франсЭ, бонусныя з тоўстымі КУ).
Мне здаецца, рабочай стопрацэнтнай схемы абыграць рулетку няма. Ну, можа, на кароткай дыстанцыі там будзе апстрык, а потым усё ставіш на адну карту.
@oksanasuper
Лепшая стратэгія – не засядаць доўга, тут або выйграў, або прайграў адразу, да гадзіны гульня – самы лепшы варыянт, а потым стаў куды хочаш)
@godweles888
Потым усё вяртаеш назад і свае, і адкладзеныя, проста ўсё назад) жывеш выключна момантам перамогі і жаданнем паўтарыць гэтыя пачуцці
@vrodezdes спачатку думаеш, што ты ў плюсе, а потым глядзіш гісторыю дэпазітаў і вывадаў, і бачыць, што мінус там значна большы, чым плюс
@godweles888
У мяне, напэўна, за гэтыя 10+ гадоў пару кватэр пайшло, усё шукаю тую эйфорыю выйгрышу і ўсё не дастае) Але цяпер абнуўся да нуля, нават па дробязях не хачу гуляць, хачу забыць і ўсё)
@godweles888 Ды ні ў якой гульні не можа быць 100% поспеху, усюды ёсць свае нюансы, якія павышаюць верагоднасць выйгрышу ў параўнанні з тым, што заяўляе казіно.)
Гуляй толькі тады, калі табе пафіг на прайгрыш, вось заўважыў, калі канцэнтруешся падняць 50-100$, то як ні круці, абавязкова ўсё прайграеш. Калі гуляеш на ад’ебісь і ў лічбы трапляю, то проста пафіг. Памятаю, з 40$ падняўся да 1480 і выводзіў 1200$. Але тады я проста ўляпеўся ў ігровую сесію і ўсё было за мінут 20, можа паўгадзіны. Але заходзіў проста хутка паставіць і выйсці))
@godweles888 а як ты ўяўляеш сабе ўвогуле схему абыграць рулетку? Яшчэ і 100%) Адзіная схема – шукаць дэфектнае кола, якое трохі нахілена, тады лічбы пэўнага сектара будуць выпадаць часцей, але ў колах столькі датчыкаў, што такую рулю сістэма знойдзе хутчэй за цябе) а матэматыку не падманіш)
@vrodezdes менавіта, калі не боішся прайграць, шанцаў выйграць больш. Па сваім досведзе, калі баішся прайграць, то будаеш схемы-стратэгіі, глядзіш гісторыю выпадзенняў і спрабуеш паставіць лагічна)
@vrodezdes у такіх выпадках трэба ставіць 1-2 стаўкі, але вялікія))) закладаеш кВ, усе бабкі на колер і паехалі, выйграеш – жывеш, прайграеш – ну і пафіг, ты і так з часам усё прайграеш, калі не спынішся)
@vrodezdes згаджаюся, лепшы метад – ідэальна пару ставак закінуў і пайшоў, можна для разагрэву на дробязь гуляць тыпу 1% банка, а потым у тых момантах, дзе табе здаецца патрэбна, ставіш па 30+% ад банка і ўсё: выйграў – пайшоў з плюсам, не выйграў – калі не было ніводнай буйной стаўкі, то і так бы зліў па дробязі. Казіно ж на дыстанцыі з’ядае, у некалькіх гульнях гэтыя 2.7% перавагі казіно не так адчувальныя, як на дыстанцыі сотняў ставак. Афлайн-казіно, дарэчы, вельмі не любяць тых, хто стаўкі паставіў і пайшоў. У онлайн-казіно таксама ёсць правілы – непастаянная гульня, што б гэта ні значыла)))
@thee4 дарэчы, апошнім часам падсіў на red rulet, гэта якая пры выпадзенні ў лік дае бонусную гульню як Crazy Time, ну нічога такая крутенькая. Чыста іксы на лікі не так заходзяць, тут проста да 15 ячэек можа выпасці з бонусам, шанец нядрэнны такі
@godweles888 паспрабую, я яшчэ Макао лайв бачыў, сам па сутнасці нядаўна быў там у офлайне, таксама нядрэнная такая рулетка. У рэальным казіно, можна сказаць, круцяць.
@thee4 гэта не мая рулетка, паспрабаваў, гэта ўдача ці трэба ведаць
@dimagrig на 10 любімых лікаў ўсунуў і паляцелі, шанцы добрыя, а на колер так увогуле ўмоўна кажучы 50/50) не ўлічваючы зеро
@aleksandr1337133 да х/з можа проста не выйграваў, таму толькі ў слоты катаю