Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,303 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@godweles888. Лепш не гуляй у лайве, па мне лепш слоты гуляць. У лайве я не магу спыніцца своечасова і заўсёды ў прайгрышы.
@akop591 у слотах валатыльнасць вялікая. я вось паспрабую пабухаць заўтра і крейзи тайм з рулеткай нахлабучыць
@akop591 ну калі акуратна гуляць, то па ідэі ў лайве шанц не прайграць меншы, калі па мін стаўцы гуляць. Асабіста я вось у слотах зліў, потым іду ў рулетку, адыгрываю хаця б частку 😂
@aleksandr1337133 я не магу па мін стаўцы доўга катаць. не тыя эмоцыі. калі ва-банкам – тады дофаміна больш прыходзіць
Ой, раней мне падабалася гуляць у рулетку і блекджэк, яшчэ на іх была нейкая стратэгія, але зараз лепш слоты круціць)
@godweles888
Дафамін – гэта капец, потым ідуць з-за яго вельмі вялікія слівы, як акуратна гуляць увогуле не ведаю((
@artem2801 лепш дафамін у лайв рулетку атрымліваць, чым бухаць кожны дзень.
@aleksandr1337133 Правільна думаеш, сам так раблю… Хоць слоты часам радуюць, але гэта, як “пафартанет”)
Я думаю, што рулеткі, блэкджэкі і ўсякія падобныя гульні не для лайва, за гэтым лепш ехаць у афлайн-казіно, там гэта больш атмасферна і эмацыйна
@sergojojo я часта бываю ў афлайне, але не паўсюль ёсць рулетка менавіта ручная, часцей намаляваная або аўтамат, ну і большасць проста не мае магчымасці з’ездзіць у афлайн, ды і стаўкі он-лайн ад 10р, а на рэале бывае і ад 50$ на колер)
@aleksandr1337133 … Прыгажэ жыць не забароніш) У кожнага гульца свае фінансавыя магчымасці і свой стыль гульні, які яму здаецца правільным.
@thee4 я хачу сёння паспрабаваць ставіць на дюжыны – шанцы 2/3 – буду ставіць на 2 дюжыны з падвойваннем стаўкі лесвічкай
@godweles888 стаў тады ўжо на адну 2 на другую 1 і на першую на пару лікаў па 1/30 стаўкі, зеро таксама 1/30, і чакай калі выпадзе та дзе стаўка 2)
калі выпадзе патрэбная дюжына, то лічы 2х3=6. Калі другая, то 1х3=3, не вялікі мінус, ну і з лічбамі так сама, калі лік з той дюжыны, дзе не стаў, то таксама невялікі мінус, але калі ўжо не пашанцуе, то мінус усё)
@godweles888 “Слухай”, што табе кажа тваё “цела”, падсвядомасць ніколі не хлузіць)… І калі вырашыў, то рабі… Як грыЦ@ – “узяў карты, гуляй”. Удачы нам УСІМ!
Лайв рулетка заходзіць мне значна лепш за звычайныя слоты. Галоўнае своечасова спыніцца, інакш так можна і прайграць усё. А так для мяне ідэальны варыянт, каб скароціць час.
Апошнім часам на Pragmatic Play заўважаю нейкія чароўныя пералёты, можа, у іх там перагародкі стачыліся ці што… або шарікі памянялі на такія скакаючыя
Шкада, што сюды прамы відэа загружаць нельга, не вельмі хочацца праз старонні сэрвіс, цуды, сабе рулетку заказаў, буду дома круціць, застаецца толькі шарыкі нармальныя знайсці…
@aleksandr1337133 магніты ж стаяць, альбо сопла, якія паветра падаюць і паветрам рэгулююць падзенне шарыка на патрэбную ячэйку.
@igor9555 да ну хз, прагматик усё ж… не вераю я ў магніты і саплы, паветрам немагчыма без нейкага крутога паліва кінуць шар у пэўны нумар без магніта. Тут хутчэй за ўсё шарык памянялі на больш скачучы, скача як…
У якім казіно лепш гуляць у лайврулетку? Каб не было праблем з верифікацыяй? Што параіце?
live-рулетка добрая на стэйк у казіно. но глядзіш што менавіта ты хочаш катаць – крейзи тайм або баккару або проста тыкаць на лікі. паспрабуй на жэтоне казіно. справа тут у кожнага па-рознаму.
@oksanasuper лепш гуляць у надзейным казіно))) гэта дакладна не тэма для абмеркавання казіно, а рулеткі +_ усюды адны і тыя ж, бо буйных правайдэраў не шмат)
Падкажыце нармальных правайдэраў Life рулеткі цяпер?
@oksanasuper Pragmatic Play, Evolution, заўсёды так было)