Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,287 Адказаў
|
359,271 Прагляд
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@didi88
Крэйзі Тайм, па‑маімu, гэта жудасны скам, з тым колам, дзе лёгка пераскруціць і не дадаскруціць. Не адмаўляю, што і ў рулетцы: як трапляе ў лічбу, так лёгка невялікім намаганнем можа і выляцець адтуль, невядома якой сілай, але факт)))
@vrodezdes Дык ты што, які час? за секунду, калі вернуць захочаш усё прайгранае
@didi88 Ну і якая анлайн-рулетка руліць і які провайдэр для лудзіка сёння?) Падкажы, сам паспрабую)
@vrodezdes Вось лоў момант па сваёй чуйцы, па тэорыі 22 выпадала тры разы за кароткі прамежак часу. 7 чорных, чырвонае і чорнае! Я заўсёды стараюся ў залежнасці ад таго ў якой ты рулетцы граеш(знаходзіся) і як яна сёння гуляе)
@vrodezdes Рызыка, што мы жывем…Але калі чуйка спрацавала, то стаў па сваёй методыцы, а не па той, якую ўсе ведаюць!) Якую ўсе ведаюць, ужо даўно забіта ў рулетцы ў ШІ
@thee4.Так кожны дзень у гэтым Сик бо стаўлю на вялікую дюжыну )да мяне ўсё вялікае выпадае, а як я пачынаю ставіць так адразу менш і ўсё )гэта нават прыкметна як кіруюць …Ну не можа быць каб я кожны дзень трапляў на працягу 2 гадоў заўсёды не ў той момант зайсці .
@akop591 такая ж гісторыя, толькі з баккаратам
@vrodezdes Мала хто звяртае ўвагу на відавочны перакос(чырвонае 41 чорнае 57),) які рэзка змяняе далейшую карціну гульні і гэта трэба ўлічваць.
@akop591 Згодзен, калі раней гуляў у плюс а праз час тупа нідзе не падзеш, майстэрства і ЧУЙКА нікуды не сыходзяць, думаю гэта рукатворная справа… Бо майстэрства не вып’еш і гэта факт!
@vrodezdes Калі вымалёўваюцца такія відавочныя калізіі ў наземным казіно на рулетцы з дылерам, тыпу “22” “22” “29”, а потым яшчэ раз “22”)). Гэта мне “нагадвае” электронную рулетку і тады б ставіў адназначна мінімум прамую стаўку на “29”, а лепш дадаў бы і суседзяў…
@vrodezdes Як цябе разумею, але як з гэтымі ўродаі змагацца яшчэ… Калі яны “сосуць бабкі, як глыбінныя насосы”, а калі “шчасліва фартанула”, то з выйгрышам “ўключаюць заднюю”, прыкрываючыся нібыта “словамі” правайдэра.
@amernmes
Ды ну ,не перагінай, у дупу я не гуляю))
@amernmes
Шчыра, не зразумеў твайго высера, я табе кажу пра гульню гульца. Да чаго тое, што ў гэты момант я не гуляў – калі гуляю, я лавлю момант па сваёй гульні і па чуйнцы і гуляю. Ведаюць ці не, ёсць такая фігня, што скрыпты выпадзення мяняюць, калі бачаць, што гульцы пачалі выходзіць уперад і крыху зразумелі схему выпадзення))
@thee4
У такія моманты лепш капейкі ставіць і перачакаць гэтую херню. Вось рэальна за апошнія 2 месяцы гульні, апроч матаў у бок гульні ў мяне няма слоў. Круціцца шарык, тут рэзка ступар, быццам у сцяну, якой няма, вось вынік прэтэнзій
@thee4
Для казіно самы вялікі ўрон – гэта адток кліентаў, але калі сукі проста баняць за словы: у вас магніт тармазіць гульню або калі трапляе ў лік, а яно выпрыгвае, а потым атрымліваеш бан. Вельмі шкада, што гэтых сцыкліўых прадстаўнікоў гэтай сметніцы тут няма, але праз 2 тыдні я пасылаю іх тупа матамі не менш, няхай блочаць на хер аккаунт, я ебаў у рот гэтую хуйню скамную, якая за запыт у падтрымку замест адказу адразу блакуе аккаунт. Сметніца і яшчэ раз паўтару, ХТО ЗБІРАЎСЯ ГУЛЯЦЬ У КАЗІНО WHALE – НЕ ГУЛЯЙЦЕ, КАЗІНО СКАМ, НЕ ФАКТ, ШТО ВАМ ВЫПЛАЦЯЦЬ ВЫЙГРАШ!!!
@vrodezdes whale мне вэрыфікацыю рабілі 14 дзён. пускай ідуць лесам
@godweles888
Не праходзіў у іх верифікацыю, відаць дофіга дэпаў было, але там чорты ўнікальныя, шкада няма ніводнага гандона на форуме. Але як паставіць падстаўных підарасоў, якія на стриме 200 к паднялі, там ледзь крэсламі адзін аднаго не выеба*лі – гэта яны могуць, памойка сцаная)))
@vrodezdes Гэта для нармальнага казіно, якія выходзяць на рынак надоўга, а гэтыя піндосы паводзяць сябе, як вошы на здаровым целе гульца… Але як казаў мой таварыш, Іегова надвор’е… і каму-то відавочна не ўтульнаЦ@!)
@vrodezdes У мяне такога ніколі не было, Зволачы і “3,14”..сЫ! А як ты ўвогуле выйшаў на гэты каловы казік, нават не чуў пра яго…
@vrodezdes да любы лайв можа быць у якім-небудзь плане скэмам, улічваючы, што ў рулетцы выкарыстоўваюцца колы, якія змяняюць хуткасць круцення. У Крейзи такая ж штука ёсць на 100%, часам, калі чалавек два разы запар круціць кола з аднолькавай хуткасцю, то адзін раз яно можа пракруціцца 1.5 абароту, напрыклад, а другі раз нават можа і абароту не быць, занадта вялікая розніца… у крейзи падкруціць прасцей – там жа па сутнасці галоўнае, каб не выпаў сектар, дзе бонуска)
@vrodezdes пасля такіх сітуацый дзікае жаданне гуляць толькі афлайн , але ў мяне афлайн-казіно ў маім рэгіёне толькі электроннае , таксама такое сабе ў электронную рулетку катаць
@vrodezdes рулетка так, галоўнае ў патрэбны момант спыніцца, рызыкуеш, можна сказаць, усёй сумай, у слотах хаця б частка застанецца, а ў рулетцы бах – і няма балансу
@vrodezdes.Так, усімі кіруюць )што лайвам што слотамі )Гэта вельмі і вельмі прыкметна)толькі навічок можа гэтага не зразумець)
Некалькі разоў заходзіла гуляць у рэальным жыцці, не вельмі спадабалася, быццам без шанцаў)
У мінулым месяцы паіграў на вялікія стаўкі, баішся калі ставіш аллінам, тым больш на колер) гнаў па 20, 30 і па 60 еўра, спачатку сума была 200 еўра, апусціўся аж да 50 (падумаў што я раблю😄 і аллінам з 50 выйграў, далей стаўка 60 таксама плюс і па мінімалцы граў далей па 15 еўра, у выніку сышоў з рулеткі ў мінусе на 80 еўра.