Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно

Мы любім рулетку! | 15 February 2025 ад | 2,223 Адказу | 337,683 Прагляду | 10 Рэакцый
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
oopsant, 30 March 2025
А як ? ёсць курсы? Выйграў – вывёў палову і астаткі прайграў, потым тую ж палову праз дзень/тыдзень занёс назад і пайшоў свае зліваць  Ок вывёл деньги -патраціў і быццам шчаслівы  толькі потым свае панёс і прайграў – сума ж не мяняецца ад перастаноўкі месцамі. Беражней гуляць ? я ўжо і [...]

Мая гуляе сціплей, зрабіў дэп да $30 максімум і ў адзін дзень калі гульня не ідзе, то магу спыніцца скажам прайграўшы 30%… На астатняе гуляю калі на душы “ціхая радасць”… Калі бачу што выйгрышная сума нейкім чынам упіраецца ў столь (некалькі разоў), то выхожу. Гляджу як сёння гуляе рулетка, ну не хоча даваць.., падождземС)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Дарэчы, тут трапілася відэа адной гульні на гэтай хххtrem L,,, рулетцы.

Так у яго там атрымалася(пры КУ х200- патрапіць у “дзесятку”), праўда не адразу. Гульня спадабалася😉

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Дык ну, пакуль што паігрываю з невялікім плюсікам, праўда на рулетцы з КЧ і па невялікіх стаўках😃

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
thee4, 30 March 2025
Ды ну, пакуль што паігрываю ў невялікі плюсік, праўда на рулі з КЧ і па невялікіх стаўках😃

Не забывай, друг наш, з якой тэрыторыі і юрысдыкцыі гуляеш ты і з якой гуляем мы!!!!!!!!

Таму я дапускаю, што ў цябе яшчэ ёсць нейкі шанец, а ў нас жа, у ру гульцоў, якія гуляюць з ру юрысдыкцыі, няма ніводнага шанцу ў прынцыпе!!!!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 30 March 2025
Не забывай,сябар наш, з якой тэрыторыі і юрысдыкцыі гуляеш ты і з якой гуляем мы!!!!!!!! Таму я дапускаю, што ў цябе ёсць які-небудзь шанец яшчэ, у нас жа, у ру гульцоў, якія гуляюць з ру юрысдыкцыі, няма ні аднаго шанцу ў прынцыпе!!!!!!

Магчыма ты і правы, але мая гуляе ў Профите з КЧ і там няма ніякай верифікацыі, толькі эл. пошта і пароль. ну і депчык канечне)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
357
Публікацыі
1 081
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
oopsant, 30 March 2025
Беражней гуляць? я ўжо і так дэпачу 5000р і гуляю па 5-10р каб хоць нешта ўбачыць у казіно, але толькі яно што так за 30 хвілін з’ядае што па 20-50р, але за 10 хвілін = зноў жа мяняецца толькі час гульнёвай сесіі. Я ўжо як толькі не спрабаваў, што толькі не прыдумваў – але ўвесь час без вык [...]

У мяне апошнія 2-3 гады дакладна такая ж гульня як і ў цябе. Проста адзін у адзін: і ўпіраўся, гуляючы толькі ў адно-два казіно, потым зарэгістраваўся ва ўсёй сетцы Криптобосса, Водке, вяртаўся ў старыя казікі, у якіх па 2-3 месяцы, а то і год не заходзіў, гуляў у правайдэраў, у якіх ні аднаго спіна не рабіў раней. І ўсюды адны злівы, часам (хутчэй выпадкова) атрымліваецца нешта вывесці і то гэта сціплыя х2 ад дэпазіту ў лепшым выпадку. Таму, каб не засмучацца трэба проста радзей гуляць, альбо чыста для душы ў намаляваную рулетку па рублю ставіць і не перажываць! Адзінае, што ў мяне за гэты час адзінае прайграла ня так – гэта ў “Хани Мани” і то на бонусныя за першы дэпазіт пакуль мыў, а цяпер злівы як і ў іншых казях.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
RedDog123, 30 March 2025
У мяне апошнія 2-3 гады дакладна такая ж гульня як і ў цябе. Проста адзін у адзін: і ўпіраўся, гуляючы толькі ў адно‑два казікі, потым зарэгістраваўся ва ўсёй сетцы Криптобосса, Водке, вяртаўся ў старыя казікі, у якіх па 2-3 месяцы, а то і год не заходзіў, гуляў у правайдэраў, у якіх ніводнага [...]

У мяне такое адчуванне, што казіно ўвогуле ўмее проста адключаць гульцам аддачу, бо я не магу растлумачыць, як у адных казіках па 50+ дэпаў і 0 вывадоў, а ў іншых +- хоць якая‑небудзь гульня.

Праз месяц паспрабую крыху іншую схему – буду дэпіць радзей, але больш чым звычайна, криптай, і дэпіць буду, напэўна, у розныя казікі, а не ўпірацца ў адно… але і тут праблема – дзе знайсці дастойны праект зараз, які адпавядаў бы ўсім патрабаванням і быў топавым, калі нават той жа стейк у любы момант запытвае вериф 4 узроўню і проста не выводзіць людзям грошы і не адказвае тут на форуме

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
oopsant, 30 March 2025
У мяне такое адчуванне, што казіно проста ўмее адключаць гульцам аддачу, бо я не магу растлумачыць, як у адных казінах па 50+ депаў і 0 выплат, а ў іншых прыкладна хоть якая-нібудзь гульня. Праз месяц паспрабую трохі іншую схему – буду дэпаваць рэдка, але больш, чым звычайна, крыптай, і дэп [...]

Паспрабуй увогуле завязаць з 💩🕳️💨 гэтым дном!! Няхай для цябе аргументам стане тое, што цяпер адбываецца ў свеце і адкуль ідуць трансляцыі гэтых так званых лайв гульняў!!! Зразумеўшы гэта для сябе, ты зразумееш, што шанцаў у ру гульцоў няма!!!! У любым выпадку, пакуль усё гэта адбываецца!!!

Я асабіста для сябе гэта ўжо зразумеў і прыняў рашэнне 💯, гульню гэтую так званую на 98% сабе закручу, а крыху пазней цалкам. Яно таго ўжо не варта, сорамней за ўсё быць лохам, лічу.

Тое, як тая ж так званая лайв гуляла пяць гадоў таму, ды нават год чатыры таму і цяпер – гэта неба і зямля!

Факт відавочны: нас тупа зліваюць у нуль, і тут іншых тлумачэнняў няма, гульні няма!!!!! Пры тым у ўсіх рускамаўных гульцоў!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Паспрабуй увогуле завязаць з 💩🕳️💨 дном гэтым!! Хай для цябе аргументам стане тое, што зараз адбываецца ў свеце і адкуль ідуць трансляцыі гэтых так званых лайв-гульняў!!! Зразумеўшы гэта для сябе, ты зразумееш, што шансу ў рускіх гульцоў няма !!!! У любым выпадку, пакуль усё гэта адбываецца!! [...]

Так, я ўвогуле з казікам цяпер завязаць хачу на 98%, а не толькі з лайвам.

Гульня слотаў таксама жудасная стала! і дакладна бачна, наколькі ўсё горш і горш. Хай самі ў такое казіно гуляюць з такімі аддачамі.. і самае галоўнае – пры ўсіх гэтых шалёных прагорах амаль у кожнага гульца – казіно ўсё мацней і мацней зацягваюць гаек па бонусах! Ну так, дармаедаў-стримераў жа трэба як-небудзь аплачваць, каб яны новую кроў 14-16-гадовую прыводзілі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 270
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
oopsant, 30 March 2025
Дык я ўвогуле з казіно зараз завязаць хачу на 98% а не толькі лайф. Ігра слотаў таксама агідная стала! і дакладна відно, наколькі ўсё горш і горш. Хай самі ў такое казіно гуляюць з такімі вяртаннямі.. і самае галоўнае пры ўсіх гэтых шалёных злiвах амаль у кожнага гульца – казіно ўсё тужэй і [...]

На мой погляд тут яшчэ справа ў суммах, нікога не задавальняе маленькі выйгрыш. Напрыклад дэп 10тр +5тр(гэта 5тр яны вып’юць рюмачку како непатрэбныя). Вось я сам, зрабіў дэп хони Мони тыр 10. Вывелі 120тр. Далей дэп14тр выхлап 200тр агульны плюс 300тр (у прынцыпе супакоіся) Але не! дэпы па 25тр першыя стаўкі па 500р-1000р, поўнае ігнараванне гісторыі гульняў. І прычым з кожнага дэпа быў плюс 50-70тр, ну нафуй яны патрэбны? калі можна па 100тр-200тр здымаць))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Roull, 30 March 2025
Па-мойму, тут яшчэ справа ў сумах – нікога не задавальняе маленькі выйгрыш. Напрыклад деп 10тр +5тр (гэта 5тр – яны вып’юць румачку какао – непатрэбныя). Вось я сам зрабіў деп хони Мони тыр 10. Вывелі 120тр. Далей деп 14тр выхлап 200тр, агульна плюс 300тр (у прынцыпе супакойся). Але не! депы п [...]

у тым то і справа, што я не суджу нават па сумах, а па Х ад депа. Для мяне зрабіць х3 ад депа – гэта вялікая радасць, хай нават деп 3к – вывесці 10к ужо шчасце, але я і гэтага не бачу! Самая смешная рэч, што па сутнасці па стаўках 10-20р часцей павінна быць добрая гульня, але не… як грала агідна, так і грае)  

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Паспрабуй увогуле завязаць з 💩🕳️💨 гэтым дном!! Няхай для цябе аргументам стане тое, што зараз адбываецца ў свеце і адкуль ідуць трансляцыі гэтых так званых лайв гульняў!!! Зразумеўшы гэта для сябе, ты зразумееш, што шанцаў у рускіх гульцоў Няма !!!! У любым выпадку пакуль усё гэта адбываецца [...]

За лайв рулетку з дылерам згодзен, а як гуляюць слоты – не мне судзіць, “мая” ў іх рэдкі госць… Хаця калі паглядзець выйгрышныя скрыншоты слотаў – там ёсць каму шанцуе). Як па мне, у рулетцы, дзе паігрываю з КЧ, многае залежыць ад самога гульца, там стаўкі казіно не “абкідвае”, але там ёсць “іншае”)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Roull, 30 March 2025
Як па мне тут яшчэ справа ў сумах, нікого не задавальняе маленькі выйгрыш. Напрыклад деп 10тр +5тр(гэта 5тр – яны выпі ці рюмочку какао, непатрэбныя). Вось я сам, зрабіў деп хони Мони тыр 10. Вывялі 120тр. Далей деп14тр выхлап 200тр агульны плюс 300тр (у прынцыпе угамонісь). Але не! депы па 25 [...]

Рады за цябе, што такі паспяховы, мая значна сціплейшая, магчыма таму што дэпачу не 10К, а да 30$ (часам у крыпце, як тут). Пачаў з застатку 3,8(у крыпце), мне “фартанула” зрабіць “зацеп”, а потым граў без суеты, не кваплячыся. І цяпер на “балансе” ўжо яшчэ каля 150, а далей паглядзім. 😉

Фарту, здароўя, поспехаў нам усім і няхай хутчэй прыйдзе мір у нашы дамы!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
thee4, 30 March 2025
Рады за цябе, што такі паспяховы, у маёй значна сціплей, магчыма таму што дэпаю не 10К, а да 30$ (часам у крыпце, як тут). Пачаў з застатку 3,8 (у крыпце), мне пафартаніла зрабіць “зацеп”, а потым гуляў без хвалявання, не спяшаючыся. І зараз на “баліку” ўжо каля 150, а далей паглядзім. 😉 Ф [...]

Відаць, вельмі акуратна гуляеш, як я зразумеў не ў слоты, а ў лайвы?

Для мяне 150 $ – гэта па мін-бэце прыкладна 3 гадзіны пакруціць 😀

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
oopsant, 30 March 2025
Відаць вельмі акуратна гуляеш,  Для мяне 150 $ – гэта па мін-бэце прыкладна 3 гадзіны пакруціць 😀

Так, сапраўды, стыль гульні акуратны(не чакаю ад гульні рэзкіх узлётаў, “стэп бай стэп”, хоць вельмі рэдка магу і рызыкнуць,але… Але ўсё роўна дысцыпліна гульца прысутнічае. Гуляю, калі па часе каля 10-15 мінут адну сесію. Хоць, як і многія, марыю зрываць банк у казіно, а пакуль “шукаю свой” ГРААЛЬ😉

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
thee4, 30 March 2025
Таки так, стыль гульні акуратны(не чакаю ад гульні рэзкіх пад’ёмаў, “крок за крокам”, хоць бывае вельмі рэдка магу і рызыкнуць, але… Але ўсё роўна гульнявая дысцыпліна прысутнічае. Гуляю, калі па часу каля 10-15 хвілін адну сесію. Хоць, як і многія, марыю сарваць банк у казіно, а пакуль “шукаю [...]

паняў, ну поспехаў сарваць банк !

Я колькі ні спрабаваў трымаць дысцыпліну ў гульні – так і не атрымлівалася, па дэпазітах так – магу спыніць калі адчуваю што загуляўся і зараз не свабодныя бабкі паляцяць.. а вось па самой гульні увы

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
oopsant, 30 March 2025
Мабыць вельмі акуратна гуляеш, як я зразумеў – не ў слоты, а ў лайвы?

Раней любіў і давяраў лайв-рулетцы з дылерам, яна была адносна сумленнай, а цяпер… “жлобства” казіношнае квітнее. Таму пераважна мультяшную еўрапейскую рулетку з КЧ часам з ПВ. У слоты вельмі-вельмі рэдка, калі хочацца адпачнуць ад руля)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
thee4, 30 March 2025
Раней любіў і давяраў лайв-рулетцы з дылерам, яна была адносна сумленнай, а щаз… “скнарства” казіношнае квітнее. Таму аддаю перавагу мультяшнай еўрапейскай рулетцы з КЧ іншы раз з ПВ. У слоты крайне крайне рэдка, калі хочацца адпачыць ад руля)

Мультяшныя рулеткі гэта калі без часу тыпу і кожная сесія гульнявая ў ўсіх сваё ? я правільна разумею?

Бачыў штосьці падобнае і нават гуляў, там тыпу няма часу на стаўку (абмежаванняў) нічога проста паставіў і націснуў спін.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
oopsant, 30 March 2025
зразумеў, ну поспехаў – зрываць банк ! Я колькі ні спрабаваў дысцыпліну ў гульні трымаць – так і не атрымлівалася, па дэпазітах так – магу стопнуць, калі адчуваю, што заіграўся і зараз не вольныя бабкі паляцяць.. а вось па самой гульні ўвы

Дзякуй за пажаданне!

А што датычна гульнявой дысцыпліны, гэта абавязкова патрэбна ўсім гульцам, як і “фарт” і майстэрства гульні ў адной канкрэтнай гульні… А спадзявацца толькі на фарт у рулетцы, думаю, не варта, хаця без яго нікуды! Слоты, латарэя – там іншае…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
oopsant, 30 March 2025
Мультяшныя рулеткі гэта калі без часу тыпа і кожная сесія гульнявая ў ўсіх сваё ? я правільна разумею? Відаў нешта падобнае і нават гуляў, там тыпа няма часу на стаўку (абмежаванняў) нічога  проста паставіў і спін націснуў.

Мультяшная рулетка, гэта як звычайныя слоты, толькі мая гуляе ў рулетку з КЧ, дзе прапісаны вынік кожнага спіна, які можна згенераваць і спампаваць увесь запаролены масіў вынікаў(ад 30 спінаў да 99). А пасля заканчэння(закрыцця гэтай сесіі) можаш убачыць увесь расклад, свае стаўкі вынік спіна і выйгрыш, прычым  па спінах. А для чысціні эксперыменту спампоўваеш пароль і потым можаш праверыць, ці ўсё было сумленна, пакуль пытанняў не было.

PS. Выкарыстоўваем алгарытм хэшавання SHA-256 (Secure Hash Algorithm) распрацаваны амерыканскімі навукоўцамі і атрымаўшы шырокае прымяненне для абароны перадаванай інфармацыі ва ўсім свеце. Алгарытм SHA-256 ідэальна падыходзіць для арганізацыі кантролю сумленнасці онлайн-казіно, паколькі з’яўляецца больш устойлівым да крыптааналізу, чым MD5. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
thee4, 30 March 2025
Мультфільмовая рулетка, гэта як звычайныя слоты, толькі мая гуляе ў рулетку з КЧ, дзе прапісаны вынік кожнага спіна, які можна згенераваць і спампаваць увесь запаролены масіў вынікаў (ад 30 спінаў да 99). А пасля заканчэння (закрыцця гэтай сесіі) можаш убачыць увесь расклад, свае стаўкі, вынік [...]

Усё зразумеў, мне такое не вельмі спадабалася – тады лепш абяру слоты)

Дарэчы, гуляў пару раз у мультфільмовы блекджэк на Stake і, на дзіва, выходзіў з плюсавымі сесіямі) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Дарэчы гэта не рэклама або прайм казіно Профит, там каля дзясятка слотаў з КЧ, некалькі рулетак і шмат разнавiдаў покера. не ліпкая бонусная праграма, плюс рэгулярныя турніры… Гэта адно з  “старых” казінаў, яно  не мае ліцэнзіі – гульні “уласнай” распрацоўкі(таму не ў фаворы ў нас на форуме). Хоць у інэце за шмат гадоў гульні ні разу не чуў, што бы казіно не выплацiла камусьці выйгрыш. Магчыма УСЁ😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
thee4, 30 March 2025
Мультяшная рулетка, гэта як звычайныя слоты, толькі мая гуляе ў рулетку з КЧ, дзе прапісаны вынік кожнага спіна, які можна згенераваць і спампаваць увесь запаролены масіў вынікаў (ад 30 спінаў да 99). А пасля заканчэння (закрыцця гэтай сесіі) можаш убачыць увесь расклад, свае стаўкі, вынік спі [...]

Вось для прыкладу прывяду свой рэальны гульнявы скрын, дзе бачна ўсе вынікі спінаў і кожную зробленую стаўку,… 😉

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
84
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.01.2025
thee4, 18 March 2025
Гэта так… Я гуляў з дылерамі, калі гэта была адносна сумленная гульня, тады можна было паднімаць як на “еўрапейскай”, так і на “амерыканскай”. У некаторых выпадках гульня ў амерыканскую была нават выніковая, чым у еўрапейскую, хаця ТБ кажа пра іншае). Гуляў “па почырку дылера” (і не важна было [...]

Усюды спрабуюць нас надурыць (

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 844
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Danteskill06, 30 March 2025
Усюды спрабуюць нас ашукаць (

Ну так, яны ж нас разглядаюць толькі праз прызму «донорства», а паспяховыя гульцы ім не патрэбныя, яны нас нібыта «цярпяць»… Усё ж існуе тонкая мяжа, гульцам можна плаціць, а можна і не плаціць, калі не цікавіць вынік). Што ж такое казіно без гульцоў, вось менавіта 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...