Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,289 Адказаў
|
359,518 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes не доўжнік а кідала Ігар!
@igor9555 твае словы – Богу ў вушы…
@qqqaaa
Ты хоць рэальна тую рулетку бачыў або адну стаўку зрабіў і выйшаў)
@robingood
Тады зразумела, тут шмат такіх, асабліва з твінкаў, хто ўдзельнічае ў конкурсах))
@vrodezdes што такое твінкі?)
@robingood Так яго “масьць” лічыў ужо ўсе на форуме ведаюць і вось зноў… Неўгамоўны
@van
Ты другі, хто гэта пытаецца, ну яшчэ дохрэню аккаў робяць, шанцы сабе павялічваюць))
@vrodezdes зразумеў,буду ведаць. Дзякуй 👍
@vrodezdes баняць, здаецца, не?
@vrodezdes Відзеў твае выйгрышныя спіны на лайв-рулетцы з дылерам. Віншую!
Скажы, а па колькі лікаў закрываў, калі не сакрэт?
@vrodezdes Дарэчы так, пасля таго калі, напрыклад, выпадае шмат разоў чырвонае падрад і выскачыць першае чорнае, то можна вялікай стаўкай на чорнае ставіць па “мартыну”)5к-10к-20к-40к. У межах 4 ставак у мяне заходзіла. Чырвонае павінна выпасці 9 раз і болей. Але гэта мае асабістыя назіранні былі на намаляванай рулетцы, я нікога не падштурхоўваю гуляць па гэтай схеме. Гуляць з казіно можна, але небяспечна для кашалька)
Кароче, рулетка – зло, як і слоты, сёння ты выйграеш 100-200-500$ і нібы гульня ідзе і ты пападаеш, а потым бац – увесь выйгрыш зліваеш за нейкі час, плюс додэп туды ж)) фігня якаясьці))
@vrodezdes згодзен. Нават і дадаць нічога..
@denchik666.У лайве мільён працэнтаў кіруюць ) Што ў рулетцы, што ў Сік Бо ), што ў Бакары, там і відэа могуць падмяніць… Ведаю ўсё гэта і пастаянна ў лайве ўсё пакідаю (
@akop591 Згодны, што лайв-гульні кіраваныя, асабліва гэта прыкметна, калі ім трэба назбіраць патрэбную суму на пэўны дзень і не важна, якая гэта стаўка – адзін бакс ці 1000… Бо спачатку трэба гарантавана “узяць” сваё, а потым дазволіць гульцам выйграваць, збіраючы крошкі з святочнага стала).
лайв гульні па-мойму горшыя за слоты
@dobronx Горш за ўсё, калі бачыш і разумееш, што не ты гуляеш у казіно, а казіно “гуляе” цябе.
@thee4
Ды ўсё блін там і пакідаю, закрываю ўсё, вось рэальна ў працэнтным суадносінах усё, проста на адным ліку можа быць 0,2 цэнта, а на іншым 10$.
@thee4
Учора глядзеў стрым Тьера, яму выпала за 8 ставак тое, што я называю прыйшоў у рулетку, а патрапіў у покер фул-хаус, 3 па 22 і 2 па 29, але там потым яшчэ раз выпала 29, то бок за 8 ставак, вось такая херня.
Самы прикол, калі побач ягоны сябар Ваня, той што на слотах у асноўным, кажа: у вас, відаць, магніт зламаўся – я і ўпаў з гэтай фразы. Асабліва калі стары маразматык чуе пра наяўнасць магніта, а ён: “не, не веру, вы ўсе блукаеце”, але калі сам патрапіў у такую серыю, нервы адразу здалі, лаянка пайшла ў ход, у так званай інтэлігенцыі б*яць.
Учорашні стрым, апошнія 10 хвілін, гэта нешта, пердак у таго, хто сцвярджае, што няма магніта, гарэў так, што мог на Месяц узляцець без паліва, ахаха.
@akop591
Кантроль паўсюль, а калі даказваць, усё, што вернуць гэта суму стаўкі і то скрыпячы зубамі, пад прыдумкай усё сумленна, гэта пастаўшчык, а потым пытанне да пастаўшчыка, да ўсё нармальна)))
@vrodezdes Так “Тьер” праляцеў, як я зразумеў, сумна чуць… Паглядзеў па коле за 16 спінаў справа ад ZERO выпалі толькі “19” “2” і “6”, напэўна “заблудзіліся”… А ўсе астатнія лікі на левай баку кола, проста ах…тЪ як часта выпадалі і “22” і “29” і тыя лікі, што побач з імі. Такое ўражанне, што “накінулі”… спецыяльна).
@vrodezdes Ну ды ну ды… А звярталіся ці яны да правайдэра ці не, гэта таямніца… А калі і звярталіся, то што адказаў(напісаў) правайдэр мы не пакажам, правоў не маем(. “Вераце” нам на слова, у нас жа ліцуха(
@vrodezdes лайвы ўвогуле, па-мойму, поўны бред. Вельмі часта відаць на запісах, якія скідаюць, як перакачваецца лічба) асабліва ў крэйзіку)
@thee4
З аднаго боку гэта была падказка, я калі бачу, што выпадзе 2 паўторы, і адна і тая ж дзясятка, стараюся перакрываць і гэтыя лічбы і ўсё, што побач, асабліва калі выпала як у прыкладзе 22 22 і 29 29, ужо сам разумею, што рулетка будзе збіраць фул-хаус. Хоць бы бредава гэта не гучала, ну вось так скрыпт з магнітам зроблены. Увогуле, судзячы па яго гульні, гэта бред ставіць на адны і тыя ж лічбы. Вось яго сябра Ваня, хоць крыху, але ўключае мазгі і я чую і бачу куды ён ставіць, а гэты стары пенёк усіх вучыць жыцьцю, распавядае свае казкі, а банальна выпадзе 19, ну так ты ж заўсёды сярэднюю лінію перакрываеш, ставь дыяганалі 17-20-23, не – ён ляжыць у 1 дзясятку, выпадае 23, потым зноў выставляе першую дзясятку выпадае 21. Карацей дзіўны стары Хоттабіч
@thee4
Ну на вейле мяне пракаталі, непрыемна, асадок застаўся. Нават ад таго, што я стары праданы гульняр і нават не знайшлі пару соцень, разумеючы колькі я там зліў, каб хоць яксьці падняць настрой. Ну гэта ладна, высновы я зрабіў, увогуле хачу забыць пра рулетку, ужо і дэпы стараюся рабіць па 200$, можа трохі больш і ўсё. Шанс далі, я яго прасаў, а далей толькі жраць і будзе, ды і калі ты бачыш дзесяткі тысяч баксаў на рахунку, а потым гуляеш, калі ў цябе 200$, успрыманне рэчаіснасці губляецца, на жаль жаднасць і хочацца ўсё і адразу вырываецца вонкі, а далей страта балансу і дурнота ў стаўках))