Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,246 Адказаў
|
344,014 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4.Калі ў кішэні грошы ёсць то рукі чухацца.
@akop591 Ну гэта вельмі спрэчная заява. Напрыклад, у мяне на гульню, як бы грошы ёсць, а “рукі на гульню не чухаюць”)
@mfgn Тут прачытаў адну “высказыванне” за шанцы на гэтай заманушнай рулетцы з двума шарыкамі) і… І з яго слоў атрымліваецца “Шанс злавіць абодва шарікі ў адну лузу складае прыкладна 2.7% для еўрапейскай рулеткі”))).
@thee4
сёння вырашыў у амерыканскую рулетку сыграць дзе два зеро, ніколі не думаў што яны так часта могуць выпадаць.
@kalendula Так значыць сыграў у плюс, напэўна знайшоў сваю рулетку. Гэта была лайв – рулетка з дылерам ці маляваная?
@thee4
жывaя з дылерам, але адчуванне не вельмі, калі выпадзенне зэро можа быць 2 разы. у пачатку нядрэнна, нават часткова пару разаў адгадваў блізкія пары лікаў, а потым пачаліся незразумелыя рухі шарыка і доўгія спіны ад дылера.
@kalendula Ну гэта і зразумела, хоць амэрыканская рулетка – там былі нармальныя дылеры, яны новы спін пачыналі з апошняга выпадзенага ліку і калі выпадалі “зайцы” або праз борт, то туды й трэба ставіць. Шанцы павялічваюцца, яшчэ можна застрахавацца – засплітаваць суседзяў па полі(“13 14”, “2 1”, “0 00”). Параўнай кола і поле, эканомна атрымліваецца)
Учора ў Мела ў Рулетцы прайграў 40т ну не везе мне ў гэтым лайфе хоць забівайце
@thee4.Эвалюшэн мне здаецца ўвогуле кіруе ўсім Лайфам
@kalendula.Зеро часта выпадаў ?
@thee4.я як то лавіў два шарыка ў адну лузу )Ну нават не памятаю колькі я выйграў
@akop591 Не-е, не зусім, хаця некаторых і “падмяў” пад сябе)… Але яшчэ застаюцца незалежныя вытворцы лайв гульняў, як Vivo Gaming, Pragmatic Play, BetGames.TV, CreedRoomz і яшчэ цэлы шэраг… )
@akop591 А ў якім анлайн-казіно гэта было? Мне хацелася б глянуць на гэтую Double Ball Roulette або “два ў лузу” гэта было за більярдным сталом)
@thee4. Гэта было ў Рулетцы ) Шчыра ўжо не памятаю нават, у якім менавіта казіно гэта было .
Які сэнс кіраваць лайфом? На доўгую рулетка ўсё роўна матэматычна ўбытковая. Часто гуляю ў лайф і парагмат і эволюшен , нічто мяне так не зацягвае як рулетка 😁
@akop591 Double Ball Roulette – гэта яшчэ тая “замануха”, хоць аматарам гуляць на раўнапраўныя шанцы або на дзесяткі можа і зайсці)…
Ну так, стаўлячы на «Двайны джэкпот», ёсць шанец выйграць ўражлівы прыз у памеры 1300:1, калі абодва шары трапяць у адну клетку).
А выплата за прамую стаўку складае 17:1, за стаўку на падзел – 8:1, за стаўку на вуліцу – 5:1, а за стаўку на вугал – 3,5:1. Аналагічна, за стаўкі на лінію выплачваецца 2:1, за стаўкі на дзесятку/калонку – 8:1, а за стаўкі на цотныя/няцотныя, чырвонае/чорнае і нізкае/высокае – 3:1.
@thee4.Ну добра што ты можаш сябе кантраляваць)Я зусім не магу(
@aleksandr1337133.Я таксама вельмі часта ў лайфе зліваю )І ў слотах занясу, а потым у сік бо залію ўсё (
Рулетку трэба адчуваць, часта гуляў у рэальным казіно і проста ставіў на другую дюжыну – 7 выпадзенняў запар. Падыходзіць добра замест покера для адпачынку
@krisbraun у покер трэба ўмець , рулетка чыстая ўдача, ніякія схемы тут 100% не працуюць , додеп добра працуе 😂
Ну Crazy Time пушка, шмат разоў там заносіў, у лайве супер!!
@snowwinner зараз ужо не такі ажыятаж, як было раней. Не асабліва там буйныя выйгрышы, як і іксы ў бонусах Crazy Time
@aleksandr1337133
Асабліва калі покер у жывую , а не ў слотах, вялікая розніца ў гульні
@krisbraun лепш гуляць у афлайне тым, хто жыве ў краіне, дзе дазволеныя ігарныя ўстановы і ёсць наземныя казіно, і гэта тычыцца не толькі покера.
Учора гуляў у прагмате ў рулетку, спачатку ў гульню, потым з жывым дылерам. Гульня выглядае як скам, з жывым дылерам борцікаў паміж лічбамі як быццам няма.
@kalendula там усё кантралюецца праграмай, і я табе скажу па факце нават могуць перавесці ў ручны рэжым і закінуць шарык туды, куды ім будзе выгадна.
@snowwinner Быў вопыт у Crazy Time, зайшоў і паставіў на два бонусныя сектары, прыкольна атрымалася – выпаў “?” паўторны спін і выпала “1” яшчэ і без мультыплэера). Тупа вярнуў сваё і ЎСЁ
@igor9555 Не ўпэўнены што прама ва ўсіх казіно ўключаны поўны кантроль над рулеткай, калі б усе злівалі, то там ніхто б і не гуляў… А ўсё ж гуляюць і выйграюць)
@thee4 не спрачаюся. Залежыць, хто якія стаўкі робіць і на якія сумы