Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,247 Адказаў
|
344,157 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дарэчы, яшчэ тады ў “нармальныя” часы ўжо ўжо былі “умельцы рулёвага жанру”, яны маглі закручваць шарык на пачатку раўнда так, што ў канцы спіну ён трапляў у ячэйку, выкатаўшыся і працягваючы сваё непрадказальнае кручальнае руханне). Сам бачыў такое і не раз…
@thee4 так скажам кожнаму часу свае фокуснікі) у маладосці хадзілі на базар,и ў нас быў Арык-шарык яшчэ адзін лохатрон нашай маладосці,дзе спрыт рук і ніякага махлярства)
Рашыў сёння разнастаіць рулетку іншай)адразу злавіў candy drop па стаўцы 0.40 і выйграў самы вялікі ікс з трох) 24х.
Але потым усё там жа і пакінуў😀 вось такое жыццё ў лудомана)
@thee4
мяне хапае ненадоўга ў гульні, асабліва пасля серыі, калі ня трапляе і мінус 20-30$, адразу выхожу.
@kalendula як я прама) калі гуляю ў покер) вось учора мог выйграць iPhone 17 за першае месца, быў чып-лідэрам, заставалася 20 чел, у выніку вылецеў на 5-ым месцы, айфон мой спіз…дзілі))
@robingood
а чаму не дасядзеў, балансу не хапіла?
@kalendula рукі не ішлі ў канцы, раздавалі смецную руку, у выніку з АК аллін і вылецеў на 5-м месцы(
@robingood
абідна, добрая рука, таксама калі баланс малы чакаю карту і ва-банк, гляджу толькі, колькі рук супраць мяне гуляе.
@kalendula рука добрая, але супраць JJ не вытрымаў, да і ні аднаго A,K на бордзе – усе дробныя рукі.
@robingood
мяне часта дробныя пары пераязджаюць або стрыт, гуляю таксама з буйнейшымі або парамі qq або kk магу ўсё ставіць, але нават такія карты не паказчык.
@kalendula так бывае, ну нічога страшнага, выйграем у наступны раз, але гэта не дакладна😅 бывалі і ракеты АА мае пераязджалі 3,6)
@robingood Ну да ну да… Раней напёрточнікі разводзілі дарослых і маладых на грошы. А цяперZ бачыў, як гэта робяць тыпа для дзяцей з пластыкавымі шкляначкамі, весела атрымліваецца)
@robingood Так, сапраўды, у нас ужо пачынае атрымлівацца з першага спіна сыграць у плюс, угадаўшы лік, але… Але стабільнасці, на жаль, не хапае)
@kalendula Разумею. Сам, калі раптам зайшоў гуляць “не ў той дзень”, стараюся пасля 50% “злітай” стартовай сумы зрабіць на “сёння” ПОЎНЫ СТОП).
@thee4
мяне тады цягне ў слоты, каб адыграцца, але зліваць палову ў рулетцы для мяне шмат.
@thee4 500% згодзен, стабільнасці няма, на жаль(
@kalendula у слотах таксама не айс, часам ужо млосць ад слотаў, я іду ў бк і там хоць часам атрымліваецца, але не заўсёды.
@robingood
мне тады ў бакару і наўгад, таксама стамляюся ад слотаў, але эндорфін дапамагае.
@kalendula Як і я, цябе разумею, сам паігрываю ў слоты для разнастайнасці… Атрымліваецца, як выйграваць у рулетцы і ў слоты, так і наадварот.) Трэба разумець, што гэта гульня і пакуль, на жаль, мы толькі спрабуем развіваць інтуіцыю(, часам атрымліваецца, а часам…(((
@thee4 блін галоўнае ў бездепах адыграць лёгка і сыпяць, а на свае к.й плаваў) на любы правайдэр захожу – у бездепах сыпяць нармальна, як на свае – пустата. Замануха ад казікаў, тыпа ў бездепах шанцуе і на свае таксама, у выніку зліў.
@thee4
інтуіцыя ў рулетцы асабліва складаная задума, злавіць трапленне нерэальна.
@robingood
а як адыгрыш, куды не зайду бонуска 400-500 іксаў, а потым адыгрыш на свае і слоты паміраюць.
@robingood Так на бонусы практычна не гуляю, аддаю перавагу гуляць толькі на свае… Калі былі бэдэпы – гэта зусім іншая справа, гульня на бонусы, як па мне, усё роўна “кабала” і калі адыгрыш на свае тым больш(
Тут на YouTube убачыў яшчэ адно, як бы “ізвращэнне” – Double Ball Roulette ад Evolution. І, як зразумеў, пры вгадванні выпаўшага нумара (з двума шарыкамі адначасова) КУ будзе 1300. Думаю, вытворцы маглі б “каэф” зрабіць і большы)
@thee4
Ну такое сабе, замануха, але камусьці зайдзе. У Crazy Time жа граюць з гэтым цуда-колам))
@thee4 напэўна калі яшчэ і кэф будзе, то ўвогуле велізарны выйгрыш будзе, па таму і не дадалі.
@robingood занос стагоддзя)лайвы выдаюць па фігне ў апошні час,слоты нашмат лепш