Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,338 Адказаў
|
376,454 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes Так, маркер паказвае на выйгрышны лік на полі рулеткі, а ў табліцы нумароў можа быць зусім іншы лік… Хоць бывае што ў адным казіно, дзе гуляеш, і тое, і іншае супадае, а ў іншых казіно ў табліцы выпаўшых нумароў лікавы рад будзе іншы, парадокс, ці не так?)
@thee4 атрымліваецца, дзе-небудзь нас, і ў лайве наеб…юць)
@thee4
Такія сітуацыі максімальна хутка прыкрываюць і калі ёсць нармальная ліцэнзія і казіно нармальнае, павінны выплаціць, я тут, відаць, не раз расказваў пра падобныя эпізоды. Праз хвілін 20 вярталі выйгрыш))
@robingood у мяне быў адзін на*б у лайвах па 2500р спаў пачынко з х, але і, канечне, упала х40, калі побач было х1000 і х4000
@vrodezdes Мне не вярталі выйгрыш і нават паахвотны бон не давалі, вяртанне было толькі стаўкі і то калі абкідаў іх скрыншотамі калі яны не прынялі выйгрышную стаўку. Таму тупа “забІваў” за гэтую казяву, неВры даражэй, так што гуляю ў асноўным ад 10 цэнтaў, часам максімальна па 15$ за спін. Разумеючы “калі”.., то будуць “вырваныя гады”).
PS. Найлепшы вынік быў з 30 mВС да 0,3ВС, а потым наступілі “чуды”, куды не ставіў усё міма кассы(
@robingood Ну да атрымліваецца так, раней наё…лі больш адкрыцей, цяпер навучыліся рабіць мякчэй нават цяжка пакопацца(тупа абкідваюць твае стаўкі або праз борт на калесе або ў суседа па стале)
@kerv7373 Ну, гэта хутчэй не на5б, а бог рандому вырашыў сказаць, што табе і 40х хопіць))
@thee4
шарык парой так дзіўна скача, што гуляць не хочацца, а падман перад вачамі.
@kalendula І такое бывае, асабліва гэта відаць тым, хто гуляў у наземцы, а цяпер у онлайне. Ён бывае паводзіць сябе так, што законы фізікі самі ў «шоку», кажу пра лайв з дылерам)
@thee4 хрэнава канешне(а я верыў што рулетка сумленная гульня😀
@kerv7373 гэта называецца скрыпт. Яно таксама можа нядрэнна насыпаць
@robingood … Верыць можна толькі ў Бога, астатнім як бы давяраць).
Не ўсе прама так адназначна, бываюць і выключэнні, але рэдка, такое ўражанне што тыя “праморгалі”). У лістападзе ў нашага форумчаніна пашанцавала сарваць вялізны выйгрыш(1,2КК) у лайв-рулетку з КУ 600)
@robingood нас усюды потыхеньку на#####юць, галоўнае каб крыху
@kalendula.Так там стаяць магніты, гэта ўжо даказана мільён працэнтаў.
@thee4
у наземных ніколі не гуляў, цуды ў анлайнe здараюцца, але не дакажаш.
@thee4 ага бачыў скрыны, крута што хаця б у каго ёсць выйграш.
@akop591
такой жа думкі, але ніхто не прымушае гуляць, калі ёсць падазрэнні ў махлярстве.
@kalendula У анлайн-казіно ў цябе на любым спіне могуць не прыняць “выигрышную” стаўку або скасаваць вынік спіна нават незалежна ад колькасці кругоў шаріка(не называючы прычыны). Ды і ад “сілы кідання” дылера і ад кручэння кола ўжо зразумела, колькі будзе “блукаць” шарык, а як скача і выпрыгвае шарык – гэта ўжо цуды анлайна). У наземцы ўсё па-іншаму і заўсёды табе выплацяць увесь выйгрыш адразу пры здачы фішак, а ў анлайне будуць накручваць мазгі на бігудзі некалькі месяцаў, а могуць і гадоў)
@robingood Гэта так, па сённяшніх часах такога тоўстага выйгрышу больш за “ляма” і на рулетцы даўненька не бачыў, хоць па агульным КУ ад ставак быў х100, ну ўсё-ткі!
@thee4
вынік тады не гуляць або на свой страх і рызыку, калі ў онлайне такое не рэдкасць, навошта людзі гуляюць.
@kalendula Людзі гуляюць, таму што проста гуляюць), я для сябе вызначыў анлайн-казіно, дзе ёсць КЧ і вынікі спінаў ад 30 да 99 можна загадзя згенераваць). Таму на рулетцы з дылерам у апошні час не гуляю, вышэй растлумачыў, чаму…
@thee4 выдатны занос,усім такога заносу жадаю ў гэтым або ў наступным 26-м годзе!
@thee4
Адказваў ужо тут, калі выпала 34 і не выплачвалі, потым праз хвілін 20 выйгрыш з’явіўся на балансе, залежыць ад казіно))
@vrodezdes
І гэта добра, бачыш, табе “казіно” пайшло на сустрач, мне ж не. Хаця для мяне гэтая сума не крытычная, каля 50 баксаў, але свае высновы зрабіў – там не гуляю)
@thee4
Не казаў, што на сустрэчу, проста косяк казіно, шмат незадаволеных карыстальнікаў)) Плюс да ўсяго, мала хто ведае хто запісвае сваю гульню і можа потым усе пруфы скінуць))