Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,338 Адказаў
|
376,338 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes.Ты яшчэ паспяваеш стрымы глядзець?Я ўвогуле не люблю глядзець гэтых клоўнаў.
@akop591
На фоне парой уключаю, гляджу чарговы занос і казіно, дзе ён гуляе, каб у выпадку заносу не зайсці ў той слот. Час у ўсіх розны стриміць, не ў адзін момант. Пакуль мой фаварыт – старанькі старичок tier
Гуляў сёння па ліках, трохі пашанцавала па 400, злавіў 0
@kolxoznik … “Не саромімся”, публікацыя выйгрышных скрыншотаў вітаецца!
PS. Тым болей для пачаткоўцаў, усё ж трэба ж сябе як гульца “паказаць”. Добра было б пачуць, як гуляеш(па сістэмах ці.., адразу рубіш па ліках, а на колькі лікаў таксама ж цікава)
@vrodezdes У мяне ёсць меркаванне, што ён іграе і спрабуе прадбачыць вынік раунда, але… Але там занадта шмат “тэксту і мітусні”(хаця ў асноўным адзін іграе за сталом), да відэаздымка сама па сабе “адцягвае”…
@kolxoznik
Віншую, 400 на 30, 12 к рублёў вельмі нядрэнна, а дагэтуль колькі зліў? Ёсць і адваротны бок Месяца))
@thee4
Яго сябар Ваня яго прыемней глядзець, хоць ён больш у слотах, але трымаецца лепш псіхалагічна, без расстройстваў, там або вопыт, або грошай звыш хапае
@vrodezdes Ён, відаць, пасля серыі няўдалых раўндаў, лупіць ужо мінімальна па 25 бакинскіх і гэта па полі, а яшчэ плюс стаўкі па трэку там да штукi выходзіць, можа і больш)
@vrodezdes Мне больш нравiЦ@а рулетка, а Ваню бачыў некалькі разоў… Судзячы па ўсім, у яго іншы псіхатып, чым у “Тьера”. Да таго ж у Вані няма праблем ні з вопытам, ні з наяўнасцю, ён “адпачывае”…)
@thee4
Добра падміціў, хоць і старычок паўтарае на пачатку стрэму пра «не гуляйце на апошнія, калі выпілі» і г.д. Але бачна, што прайграць цяжка, асабліва калі ўловіць серыю няўдач, а той увогуле катае на расслабоне. Хутчэй за ўсё грошай хапае і медыйка вырачае, але пра яго пачуў толькі пасля старычка, да таго не ведаў)
Рулетка гэта дно, мне здаецца
@artem2801 у кожнай гульні ёсць свае прыхільнікі )
@artem2801 не згодзен. Калі гульня вядзецца сумленна, то выйграць рэальна, але ў сучасных рэаліях лайв-казіно гэта, канешне, праблематычна..
@igor9555
Ігар – да цяпер праблематычна – гадоў 10 таму асабліва без праблем паднімaў з 50 800 баксаў у Playtechаўскіх казіно
@igor9555
Ну вось,а я пра што і кажу.
у рулетцы не гуляў ніколі – зусім не падабаецца , хаця шмат разоў глядзеў як іншыя гуляюць нейкія стратэгіі ў рулетку
@oktan
цяпер тая рулетка, як вышэй казалі – ты спазніўся гадоў на 15, калі ўсё было нармальна)))
@oktan Звычайная рулетка бывае надакучлівая, але зараз з’явіліся розныя – множнікі, дадатковыя бонусныя раўнды…
@artem2801 Калі б гэта было так, то ніхто б яе не назваў “каролевай казіно”, да і столькі вякоў яна б не працягнула)…
лайвы празрыстыя,адразу відаць,што цябе не кінулі
Паглядзеў першыя паведамленні і адразу стратэгіі ў рулетку людзі пазнаюць) Гэта ж казіно, якія стратэгіі, калі б былі, ужо даўно б абанкруціліся) Тым больш рулетка, там і магніты, і шарікі са зрушаным цэнтрам цяжару і што толькі няма, адным словам – надурванне
@nuk0s.Мне як-то ў рулетцы не заходзіць і я не палюбіў рулетку нават з памнажэннем.
@thee4.Людзі азартныя,калі ўпершыню ставяць,усё як у кіно куды трэба і туды трапіць шарык )а потым хоч ні як старайся не будзе такая гульня …
@akop591
Проста калі ўпершыню табе не знаёма адчуванне пустога кішэні,таму ты вольны ў сваім выбары лічбаў і пра выйгрыш не думаеш… А другі раз стан гульца ўжо зусім іншы,ён ужо верыць у сваю выключнасць і… І тут трапляе ў пастку сваіх ілюзій.) Так што фарт ён не вечны,далей трэба набірацца вопыту і майстэрства,а фарт ён з’явіцца зноў,як без яго)
@artem2801
гэта калі вгадаць лік – для мяне трэба быць нейкім вельмі ўдачлівым чалавекам, а калі чырвонае ці чорнае – тое ж самае, што баккара.
@god712
Магніты, шары – усё прысутнічае, але і нейкая стратэгія ёсць. У слоце стратэгіі няма, ёсць кнопка старт, стоп, павысіць, панізіць стаўку, а ў рулетцы свае фішкі ёсць, калі гуляеш не першы дзень))
@kalendula
Не абавязкова ўгадваць, дзюжыны, пары, квадраты, цотныя/нецотныя, шмат разнавіднасцяў))
@akop591
Трэба ў сабе азарт потым тушыць, выйграў, выйшаў, пайшоў. У рулетку заходзяць з надзеяй пару кругоў зрабіць на авосць, а раптам патрапіць))
@zelemxan
У лайвах ёсць свае нюансы, калі кадры не супадаюць з выпадзеннем ліку)