Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
374,218 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes так гэта ж проста КУ – каэфіцыент памнажэння). Хацелася зразумець, гэта табе “фартанула” з звычайнага КУ ці з “тлустага” падняць?
@robingood Ну так бывае, абідна, што ўгадаў лік, а гэтыя “дэмані” не налічылі выйгрыш…
@robingood
А што гэта за стрымер, цяпер напэўна ўжо шмат гледачоў?
@thee4
Дагадваўся, што гэта каэфіцыент, не – я ж табе казаў, што гуляю толькі на лайт-рулетцы, а там можа выпасці на лік ад 50 да 500 x, вось і трапіў выпадкова
У звычайнай 30 стандардна, але там не гуляю ці рэдка
@vrodezdes Ape, ды шмат, яшчэ і ўзровень паднімаць трэба, зараз напэўна 6-7-га ўзроўню налічэння напэўна, не заходзіў даўно.
@robingood
Не ведаеш выпадкова стрымераў, якія JetTon стрэмяць?) Мне здаецца, промакоды могуць раздаваць на аўдыторыю)
@vrodezdes Зразумеў, значыць выйгрышы былі па стаўках каля 40 і 25$, крута, нічога не скажаш)
@thee4
Не, ледзь не зразумеў, стаўкі былі 3.8$ а там выпала 300x, а другая 3$ выпала 200x, па 40 і 25 ставіць – у мяне баланс за 2 круга выпарыўся б)
@vrodezdes такіх не ведаю.
@vrodezdes
Ну вось нарэшце разабраліся, з’явілася яснасць….) А то спачатку проста не зразумелі адзін аднаго, такое бывае. Фарту нам усім і ўмення своечасова спыняцца!
@thee4
Узаемна, але гэта было выключэнне, у якое я трапіў. У доўгую свае ж грошы туды-сюды кручу, плюсаў няма, проста скрыны выйгрышу))
@vrodezdes наколькі я чула, яны цяпер не супрацоўнічаюць са стрымерамі
@svetlana_anat
Партнёрку могуць пракачваць, калі ёсць аўдыторыя.
@svetlana_anat да джетону гэтага і не трэба,яны і так папулярныя зараз сярод гульцоў.А траціць бабкі на стрымераў не хочуць,ну і правільна.
@robingood
У буйных мільённіках бачыў іх рэкламу) напэўна гэта лепш, чым плаціць стрымачам, аддача вышэй
@vrodezdes канешне лепш,эти стрымэры просяць такія сумы аж аху ..ш)
@robingood
Атрымліваецца, жетону практычна 2 гады будзе ці ўжо ёсць?
@vrodezdes 2 гады няма, здаецца.
мне чамусьці шанцуе лепш у бк у нардах чым у казіношнай рулетцы. там кубы а тут шар хер зразумець чаму так але ў бк рэальна лепш катаць у рулетку
@robingood
Я маю на ўвазе, што можа быць невялікі юбілей і будзе больш бонусаў)
@vrodezdes шчыра не ў курсе пра гэта, ну калі такое будзе, тут напішуць 100%.
Лічу лайвы поўным скамам: крэйзі тайм, які пастаянна рэзка стопіцца, ці блэкджэк, дзе ў дылера ў большасці гульняў добрыя карты
@robingood
Вкладка жеттона разорвет от общения, может под конец года что то и будет
@semyon122
Там свое колесо, видел когда крейзи тайм заклинило и 12 раз подряд выпадало, даже скрины скидывали, там точно скамина
@vrodezdes ага, акоп там будзе першым пісаць)калі пад Новы год будуць нейкія ніштачкі, то на дэпазіт, хутчэй за ўсё.
@robingood
На здзіўленне, ён піша, што ў плюсе на жэтоне, віп і ў плюсе, цікава)