Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
373,687 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@luckydru У кожны мае сваю любімую гульню, тут ніхто нікога не прымушае гуляць у рулетку!
Асабіста мне па душы рулетка, хаця і ў баккару магу сыграць да трох раундаў).
@vrodezdes ….Для мяне больш зразумелая гульня на “фіналы”. Тым больш, што там ад 3 да 4 лікаў, крок да 9-ці, калі гуляць флЭтом).
@vrodezdes Скажы, а гэтыя два “жырных” выйгрышных скрынаў, якія ты прывёў (на 1ооо і 7оо$), гэта выйгрышы з якімі КУ?
раней часта гуляў, цяпер чыста заходжу аллыном паставіць куды-небудзь
@lynoleym1 рызыкоўна, і як, у асноўным прайграеш?
@m4x0n1 на дзіва, першую стаўку часта адгадваю, а далей лепш сыходзіць
@lynoleym1 Добра, самае галоўнае не захапляцца
@lynoleym1 я таксама аллыном іду, толькі не на лічбы, а на колер.
@m4x0n1 50/50 – такія рызыкі заўсёды, спачатку шчасціць, а потым усё прайграецца, калі пашанцуе трэба выходзіць.
@robingood Проста ў рулетцы практычна ніколі не шанцавала, як у якой-небудзь баккара
@m4x0n1 пашанцавала мне ў битц казіку, паставіў на 4-ку і яна выпала, але выйгрыш не налічылі. Звяртаўся ў чат, сказалі праблема са боку правайдэра Evolution, сказалі чакаць, у выніку праз некалькі дзён далі каля 500 р, сказаўшы правайдэр не даў адказ па гэтым пытанні, дзіч, карацей напісалі(
@robingood Гэта максімальна непрыемна! Але я ўпэўнены, ты яшчэ возьмеш сваё)
@m4x0n1 канешне не прыемна было ў той момант,но нічога будзе яшчэ выйгрышы.
@thee4
Растлумач КУ?
@robingood
Ты, здаецца, ужо пра гэта пісаў, гэта значыць такое казіно, калі яны на правайдэра скідваюць карты.
@vrodezdes так, пісаў, але не ўсе ўбачылі, пасля гэтага забіў на гэтае казіно bitz(пісаў ім у чат, у групе рэакцый не было, быццам убачылі маё паведамленне і сказалі да п.хуй)
@robingood
Казіно bitz, кажаш, часта рэкламу бачыў, калі фільмы онлайн глядзеў, здаецца і не ноунейм) непрыемная сітуацыя)
@m4x0n1 Як ні дзіўна, у рулетку таксама заходжу і першыя тры ці чатыры стаўкі часта выйграюць – і ўсё! Потым пачынае жрацца, як у слоце(Атрымліваецца, што рулетка спачатку дае трохі падняць, а потым што, трэба тактыку гульні мяняць для працягу? Маю на ўвазе, напрыклад, паставіў на роўныя шанцы, а потым праз некалькі ставак на калонны і назад:) Нібы запутваць рулетку:)
@amernmes
У рулетцы таксама ўкладзена свая сесія, яна не змяняецца па гульні гульца, калі ты ўвесь час у плюсе – проста патрапіў пад шчаслівую катку
@vrodezdes Колькі лікаў закрываеш?
@vrodezdes Я падазраваў, што бывае ўдалая і няўдалая сесія) Гэта, напэўна, ад часу заходу залежыць?
@vrodezdes раней там было збсь, стример рабіў раздачу там,, пасля стріму казаў кодавое слова і запаўнялі ў гугле нейкую фігню) давала каля 15 мін, трэба было ведаць кодавое слова і ўсё. З гэтага выснуў каля 200$, пасля ўжо па ўзроўнях даваў раздачу. Кожны ўзровень прыкладна 20к .
@robingood
Крутая раздача, падобнае на біржы – запаўняў гугл-форму для раздачы. Гэта лепш, чым чакаць на кучу народу прамо як у мелстроя
@vrodezdes да збсь было, яшчэ гуляў у гэтых віртуальных ачках, каля 2 лямаў раздзяляў хто быў на стриме, там каля 500-400ч астатніх ботаў прыбіраў.і дзе-то выходзіла кожнаму па 30-50$ часам.
@robingood
Тлустая раздача, добра калі ў стрымера невялікі онлайн і ён разумее, як адсяваць ботаў
@vrodezdes у гэтым плане так,выдатна ўсё рабіў.І ботаў прыбіраў і тых хто не быў на стримe.