Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
372,884 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kalendula
Сам лічу, што баккара адна з самых нармальных карткавых гульняў у казіно. Хаця спачатку іграў і даволі паспяхова ў “прэф”. Аднаму разу нават было спаборніцтва паміж мной і картковым шулёрам, ён прапанаваў “21”, з майго боку быў прэферанс. Агульны лік 1:1, ён мяне нават нібы паважаў…
Але лічу самай лепшай гульнёй у казіно, асабіста для мяне, гэта рулетка – напэўна таму, што гэта была мая першая гульня ў наземцы, а потым і ў анлайне гэта была паспяховая гульня!
@akop591
Як жа без гэтага, але што парабіць – усё роўна гуляем і разумеем, што нас дуряць.
@kalendula.Таму што ўсе мы хворыя 🤣🤣🤣
@akop591
Усе мы гульцы і хочам выйграць, але да фінішу даходзяць далёка не ўсе
@kalendula.Да якога фінішу ?Ты што хочаш сказаць выйграеш 500т і спынішся?
@kalendula … “Финиш” бывае ў кожнага свой)
Хто- то хоча выйграць і за частую сыходзіць у “мінусы”, хто- то хоча “іншага” і атрымлівае радасць, а калі “фартанет” то і з грашыма сыдзе)
@kalendula… На ўсё патрэбны свой фарт) А ў рулетцы КУ будуць большыя, чым у баккара і асабліва пры стаўцы на дылера)
@thee4 гэта ты пра баккара кажаш і стаўка на дылера гэта тыпу банкір ?
@thee4
Фарт і разумець, куды ставіць, а яшчэ якую рулетку выбіраць. Іх там шмат, з залатымі зліткамі, дзвярыма як у Манаполіі і звычайныя
@thee4
А хто-то атрымлівае адрэналін і вяртаецца за паўторнымі эмоцыямі, я табе нават лайк паставіў)))
@igor9555 Ну так, усё правільна зразумеў: пры выйгрышнай стаўцы на «Банкіра» гулец атрымлівае выйгрыш менш, чым пры стаўцы на «Гульца»
@kalendula асабіста мне падабаецца звычайная класічная, без гэтых “хітрых, жырных” бонусаў, хоць часам паграю і на “еўрапейцы з павышанай выплатай”)
@thee4 таксама падабаецца звычайная, не тое што гэты лайтнінг і г.д
@thee4
ось такую гуляю, мінімальная стаўка, усё зручна бачна
@kalendula … На жаль не бачна скрыншота рулеткі, напэўна не загрузіўся і такое бывае. Адпішы ў тэме багаў)
О, з’явілася карцінка), а ў якой валюце гуляеш?
@vrodezdes Ну тут кожнаму сваё, кожны хоча тое, што ён хоча… Але, калі стаўка зроблена “на выйгрыш”, то аднаго жадання мала – патрэбна майстэрства і “фарта”, хоць бывае даволі часта вырачаюць “больш дакладныя прагнозы”)
@thee4
у грыўні , я пакуль толькі разбіраюся ў рулетцы, стаўка 0.05$, так пакуль балуюся, шмат варыянтаў куды ўпадзе
@robingood Так, сапраўды, сам лічу яе “заманухай”).
Думаю, там усё залежыць ад “сверхжаднасці казіно”, ад пула гульцоў і сумы ставак – яны несуадносныя з выйгрышамі. Думаю, каб там выйграць, сума ставак за спін павінна моцна пераўзыходзіць сам патэнцыйны выйгрыш). Карацей, сыгралі на азарце і жаднасці гульцоў і тэма працуе, многія хочуць крута занесці)
@kalendula У цябе добры “густ” да гульні!
Кахаеш так каролеву, а выйграць так мілллліён! Памятай, любыя сістэмы ў рэшце рэшт асуджаныя, а вось развітая інтуіцыя і больш дакладныя прагнозы – гэта ключ да ПЕРАМОГІ!
@thee4
Памятаеш, я табе казаў пра стратэгію з лічбамі 11,22,33
І кратнымі 5,10,15,20,25,30,35 яна часам спрацоўвае
@thee4
Не загрузілася з першага разу, памылка
Па адной сработала стаўка, кратная 5, па другой – тое, што ў канцы 4, як у прыкладзе 4,14,24,34
@thee4 замануха так і ёсць.
@vrodezdes можна па-падрабязней,я яе тады прапусціў.
Сэнс ад рулеткі? Калі ёсць баккара
А лепш увогуле Бак Бо, дзе ў выпадку нічы вяртаюць 90% (у баккара не памятаю, што даюць у выпадку нічы)
@vrodezdes ого,віншую.Гэта ў якім казіку??
@robingood
Так асабліва і расказваць няма чаго, гуляю даўно, нават вельмі і крыху прывучыўся адгадваць, тыпу выпадае лік, ты перакрываеш ад яго дыяганалі, потым выпала, напрыклад, 2, перакрываеш усё, дзе ёсць двойка 12,22,32 і дыяганалі ад іх. Тут шмат не раскажаш, проста менавіта ў гэтай рулетцы я спрабую словіць іксоўку ў ліку
@zefir221025
Ня з чым віншаваць, у мінулым месяцы зліў амаль 4, у гэтым крыху вярнуў, нос вяду туды-сюды свае сродкі, толькі дэпазіты і раблю