Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,319 Адказаў
|
373,148 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@thee4
А што азначае ў двукоссі «Мая»?
Бачыў шэраг, калі і 13 чорных выпадала і ў баккара можа быць шэраг перамог банкіра, гэта ж не азначае, што трэба далей ставіць туды.
@kalendula
Гэта не важна “Мая Твая”). Важна, што я казаў не пра той шэраг лікаў, якія бачаць усе на табле( у выглядзе “13 чорных”), а пра тое, што можа “убачыць” твой мозг(вынік спіна, як бы наперад).
@kalendula
5 раз запар у мяне выпадала зэро, цуды-цуды, яшчэ камбінацыі як у покеры, але ў рулетцы . Можа быць усё што заўгодна па тыпу 32 23 32 23 потым зэро і зноў 32)))
@kalendula нядаўна ў мяне было ў баккара) у рулетцы зліў, і засталося 20 рублёў, паставіў на дылера 20р выйграў, зноў на дылера аллін, таксама выйграў. У выніку на дылера 3 стаўкі запар, потым на гульца 2 стаўкі і падняўся з 20р да 300 ці 600 было, і ў рулетку ўляцеў на колер і там выйграў, у выніку вывёў 1200р пойдзе) з 20р. Гэта не стратэгія а пафігізм) я не думаў, што так паднімлюся з 20-кі.
@robingood Вось менавіта, як варыянт) У большасці так і выйграюць, калі не думаюць пра выйгрыш, а ён нечакана прыходзіць і радуе гульца!
@robingood
Нагадвае сітуацыі, калі гуляеш на бонусы і пафіг на вынік, тады і заносы з’яўляюцца і нечакана падняць можна. Гульня на пафігізм называецца
@vrodezdes другі то і справа,не на бонусныя,прайграў у рулетку і падняўся з баккара.
@vrodezdes не на бонусныя граў, але калі прайграў – пафіг, не думаеш пра 20 рублёў(прайграў забылі, але калі прэе гэта нешта l.
@robingood
Памятаю аднойчы за ўвесь час гульні ў Зеўса, двойчы за хвіліны 15-20 дало па 4 шторы, вось было прыкольна. Нібыта слот на вяртанне быў, а зараз такое ўбачыць – з вобласці фантастыкі
@robingood
Павезла так адгадваць, я стараюся яшчэ 2-ю і 3-ю дзюжыны ставіць, калі на колер не прэ.
На дюжины гуляць, нядрэнная тэма (сам так пачынаў), галоўнае – не захапляцца. А то бачыў, як адная дюжына па 15 спінаў не выходзіла і гэта на наземцы, за выпадзенне ZERO – прамаўчу…
Пад піва ў рулетку пагуляць можна, калі ўжо круціць слоты надакучыла. да і праз чат бывае весела пагутарыць з дылерам.
Ніякіх стратэгій не ведаю, заўсёды стараюся дачакацца моманту, калі выпадзе двойчы запар той самы колер і адразу паставіць на супрацьлеглы колер, а потым падвойваю суму стаўкі на гэты колер, пакуль стаўка не выйграе.
@extratip
Мне больш падабалася гуляць на падваенне, пры выйгрышнай стаўцы калі чуйка шэпча зрабі!) Звычайна гэта адбывалася пры змене колеру, калі некалькі разоў запар выпаў процілеглы…
@extratip згодзен, часам ад слотаў мутзіць) тады пераходжу на стаўкі або ў рулетку.
@robingood.Мне ніколі не везе ў гэты Лайв (Я заўсёды прайграю ўсе грошы ў лайве )Падымаюся добра ў слотах потым у лайве ўсё прайграю (((
@akop591 Ну і мне не заўсёды шанцуе,але час ад часу бываюць цуды)
Рулетка – гэта тэма, галоўнае не заігрывацца, у прынцыпе як і ўсюды..
@thee4
@m4x0n1
граю на расслабоне, пару ставак гляджу потым стаўлю, зноў так сама. Часам крутa, але надакучвае, у блэкджэку больш падабаецца
@kalendula
Так бывае па-рознаму і не абавязкова гэта толькі першая дзясятка). А калі 10 разоў + падрад “грае” адна дзясятка, то гэта па вялікім рахунку відавочны “перакос”…
@thee4
Асабіста для мяне сама рулетка ўжо перакос, шанцаў выйграць добрую суму мала, а трапіць у лік складана. Пападала некалькі разоў, калі ставіш на чырвонае, а выпадае зеро, праз час зноў і зноў зеро. Якісьці бред. Прасьцей там, дзе шанцы 50 на 50
@kalendula
Разумею, але ў рулетцы не самае галоўнае – ZERO гэта адно з 37 лікаў (калі гаварыць пра «еўрапейку»), галоўнае – гэта перавага казіно над гульцом = 2,7 %. Таму што ўсяго лічбаў на коле 37, а самы вялікі выйгрыш усяго 35/1 (ну і + сама ставка).
Згодзен, тут кожнаму сваё. А калі цікавыя гульні з шанцамі 50/50, то лепш стаўкі на спорт – тэніс, валейбол… не прыдумаеш).
@thee4
У баккара там 50/50, нават нічыя не з’ясе стаўку, а на спорт толькі на футбол магу паставіць – гэтага хапае.
@kalendula
У баккара там няма роўных нарахаванняў пры стаўцы на выйгрыш банкіра і гульца! Пра футбол нават гаварыць не хачу…)
@thee4
Шанцы выйграць больш, чым у рулетцы, кожны выбірае сваю слот-гульню і г.д.
@kalendula.Да нават у лайве кіруюць, гэта таксама даказана…